Zdar streetaři
Máte někdo zkušenosti s produktem Beard Doping – Přípravek na růst vousů od firmy angry beards, nebo s něčím podobným?
Je mi 18, zatím mám knírek a bradku (nevím jestli je to atraktivní ale mně se to líbí ). Na ostatních částech obličeje si vousy zkracuji strojkem, protože tam nejsou tak husté. Ten potenciál pro růst tam je ale chci tomu jít naproti. Ještě jím zinek a teď v létě se opaluji ale to mi pomohlo spíš s pletí, vliv na vousy moc nevidím. Budu rád za každou radu, popř. co ještě děláte pro růst vousů? Minule jsem byl v barber shopu a viděl tam ty vousáče , tak mě to trochu nakoplo.
Vousy
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2698 x
Vousy
V Přirozeně přitažlivý v sekci Biohacking (úterky) je teď hoši celý můj Protokol pro růst nových vlasů, který jsem použil a dá se použít i na vousy.
I Lišákovi teď díky němu rostou vousy, dorostly ztracené vlasy a dokonce mu teď trochu srůstá obočí
Ale samozřejmě diskutujte dál i beze mě
I Lišákovi teď díky němu rostou vousy, dorostly ztracené vlasy a dokonce mu teď trochu srůstá obočí
Ale samozřejmě diskutujte dál i beze mě
- Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
Vousy
Genetika, testosteron, časté holení v mládí. Žádné další doplňky speciálně na vousy nepoužívám, jako třeba Minoxidil nebo Finasterid apod. Jen upravuju, občas používám olej, ale ne nutně, spíš jedu pudr na objem a kartáč, ale to nemá vliv na růst nebo kvalitu
Vousy
S dopingem od Angry Beards zkušenosti mám, a mě teda vůbec nefungoval ale tuším že sami výrobci u něj dokonce píší, že růst vousů je z větší části fakt genetika a doping samotný sice může někomu pomoci, ale jenom po něm vousy fakt nevyrostou. Ale jinak můžu produkty od nich jenom doporučit, takový olej nebo balzám jsou fakt kvalitní, sám je používám a nevím momentálně o ničem lepším na trhu, aspoň teda za mě. Navíc se mi dost zamlouvá jejich řekněme nekorektní styl komunikace a marketingu, a to že momentálně sám bydlím v Třebíči kde oni sídlí, to už je jenom taková třešnička na dortu
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
Vousy
Co se týče olejů, je celkem fuk, jestli tam dáš nějaký předražený speciálně na vousy nebo nějaký levnější, víceúčelový, třeba avokádový olej z Notina. Ono po tom nic nevyroste, je to spíš, aby se nevysušovala ta kůže pod tím. Já sám už tolik olej nepoužívám jako dřív a spíš si vytvářím ve vousech ještě dodatečný objem pudrem Jinak genetika a tesťák. Musíš vytvořit v těle to špatné DHT, po tom rostou vousy, ale padají vlasy