Znaky zájmu holky

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Blato86cz
Udělil poděkování: 6 x
Obdržel poděkování: 0

Znaky zájmu holky

Příspěvek od Blato86cz »

Zdravím všechny,
samozřejmě se budu snažit oslovovat všechny holky, které se mi líbí, ale někdy se mi nechce někoho oslovovat, protože se mi v hlavě nechce atd., a tak hledám nějaké znaky, podle kterých bych zaručeně poznal, že má zájem se bavit. Tak kdybyste něco znali, co zaručeně znamená zájem z její strany, byl bych moc rád za postřehy.
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2697 x

Znaky zájmu holky

Příspěvek od Princ »

Kdybys kdykoli, kdy se ti nechce oslovovat a vymýšlíš výmluvy, opravdu neoslovil, nevybudoval bys tu odvahu nikdy.

Řešením není chodit jen do "zaručených situací". To je řekl bych přímo opak našeho přístupu.

Řešením je vytrénovat se, abys vždycky nehledě na špatné pocity a myšlenky uměl oslovit.

Neříkám jen vytrénovat se, aby zmizely. To je strašně málo. Říkám vyloženě vytrénovat se, abys vždy mohl jednat proti nim.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Znaky zájmu holky

Příspěvek od andrew_d »

Princ má pravdu. Ale pokud tě zajímají zaručené signály.. většinou jde o souhru nebo teda současný výskyt několika těchto signálů, pak je to jistější.
Pokud se tě holka během konverzace dotýká letmo třeba ruky, hraje si s vlasy, udržuje oční kontakt, háže hlavou, odhaluje krk nebo se zdržuje v tvojí blízkosti třeba v klubu, je to slibné. Na ulici třeba když se holka po tobě podívá, sklopí oči a pak se podívá ještě jednou. Nebo když rychle ucukne po tvém pohledu. Jsou to ale nevědomé věci a holka to popře, pokud jí v tom vykoupeš. Teda většinou :D
Blato86cz píše: 14 lis 2023, 05:52 Zdravím všechny,
samozřejmě se budu snažit oslovovat všechny holky, které se mi líbí, ale někdy se mi nechce někoho oslovovat, protože se mi v hlavě nechce atd., a tak hledám nějaké znaky, podle kterých bych zaručeně poznal, že má zájem se bavit. Tak kdybyste něco znali, co zaručeně znamená zájem z její strany, byl bych moc rád za postřehy.
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Znaky zájmu holky

Příspěvek od surfernamare »

Povedal by som, ze kasli na to
Ked budes mat vela nastreetovane, budes mat na to taky "siesty zmysel"
Zatial je to velmi nespolahlive a bude ta to rozptylovat, ked sa budes sustredit na to ako pohadzuje hlavou a ci sa hra s vlasmi. A skôr ci neskôr narazis na nejaku, co sa sice bude hrat z vlasmi ale jej zaujem bude nulovy
A bola by skoda prist o nejaku, co zaujem bude mat, ale nebude pohadzovat hlavou
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Blato86cz (18 lis 2023, 05:33)
Hodnocení: 2.9%
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Znaky zájmu holky

Příspěvek od andrew_d »

Proto jsem psal, že jde spíš o současný výskyt několika takových signálů. Pokud to nebude mít alespoň minimálně teoreticky nastudované, tak mu pak nic nesecvakne, protože nebude mít co secvaknout. Já neříkám, aby oslovoval jen holky, co budou házet IOI, ale ptal se zde na konkrétní znaky zájmu a já odpověděl konkrétně.

Znám to od sebe, celou pubertu a další roky jsem žádné signály nepoznal a byl jsem na to úplně levej. Teprv jakmile jsem to začal víc teoreticky studovat, tak se mi to sladilo s tím, co u holek vídám nebo nevídám během konverzace. Jinak rozptylovat to určitě nebude, tohle přece člověk vidí tak nějak dokonce bych řekl periferním pohledem. Čím víc bude mít praxe, tím víc to tam bude automaticky naskakovat, aniž by to rušilo tu konverzaci.

Dokonce bych řekl, že naučit se rozpoznávat a reagovat na tyhle signály je jedna z nejdůležitějších věcí, co by měl člověk zvládnout. Bez toho mu bude unikat spousta holek, které mají opravdu velký zájem od začátku. Zvlášť třeba v klubech je to nedocenitelný indikátor. Stejně tak se pak člověk naučí rozpoznávat indikátory nezájmu během konverzace, což je stejně důležité.

surfernamare píše: 15 lis 2023, 18:51 Povedal by som, ze kasli na to
Ked budes mat vela nastreetovane, budes mat na to taky "siesty zmysel"
Zatial je to velmi nespolahlive a bude ta to rozptylovat, ked sa budes sustredit na to ako pohadzuje hlavou a ci sa hra s vlasmi. A skôr ci neskôr narazis na nejaku, co sa sice bude hrat z vlasmi ale jej zaujem bude nulovy
A bola by skoda prist o nejaku, co zaujem bude mat, ale nebude pohadzovat hlavou
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek:
Blato86cz (27 lis 2023, 11:08)
Hodnocení: 2.9%
Odpovědět