Zdravím všechny,
ještě mi není jasné, jestli je v pohodě zkusit sbalit jednu holku cestou do školy? Protože to většinou lidi spěchají a já taky nemám času nazbyt. Je teda podle vás dobrý nápad to dělat a kvůli tomu třeba vyrazit dřív z domu?
Děkuji za odpovědi.
Balení holek cestou do školy
- Princ
- Udělil poděkování: 585 x
- Obdržel poděkování: 2625 x
Balení holek cestou do školy
Hele streetgame je vyloženě O TOM, že balíš spěchající ženy. Když nespěchá, tak je to clubgame
Jako občas žena třeba chilluje v parku na lavičce, ale rozhodně bych nechtěl žít ve světě, kde by šlo sbalit jen holky s tunou času
Většina našich postupů byla OD ZAČÁTKU vyvíjená proto, abychom si se spěcháním poradili.
To nebylo tak, že jsem rok hledal nespěchající holky, naučil se to a pak to rozšířil o spěchající. S takovou bych oslovoval strašně málo a nikdy se na současnou úroveň nedostal.
Spěchání je stejný základ, jako oslovovat dvojičky - bez toho by člověk strašně moc vybíral a strašně málo oslovoval.

Jako občas žena třeba chilluje v parku na lavičce, ale rozhodně bych nechtěl žít ve světě, kde by šlo sbalit jen holky s tunou času

Většina našich postupů byla OD ZAČÁTKU vyvíjená proto, abychom si se spěcháním poradili.
To nebylo tak, že jsem rok hledal nespěchající holky, naučil se to a pak to rozšířil o spěchající. S takovou bych oslovoval strašně málo a nikdy se na současnou úroveň nedostal.
Spěchání je stejný základ, jako oslovovat dvojičky - bez toho by člověk strašně moc vybíral a strašně málo oslovoval.
- Hodnocení: 5.7%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna