Stáří holek

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Blato86cz
Udělil poděkování: 6 x
Obdržel poděkování: 0

Stáří holek

Příspěvek od Blato86cz »

Zdravím všechny,
jen rychlá otázka. Rozhodl jsem se oslovovat holky ve věku 14-18 (mně je 16), ale zjistil jsem, že vůbec nedokážu rozpoznat rozdíl mezi tím, když je někomu 18 a když je někomu 22. Přijde mi, že to je věk, kdy vypadají všechny skoro stejně. Mám to tedy neřešit a prostě hlavně oslovovat nebo si to opravdu mám nějak více hlídat? Kdyby něco někdy náhodou vyšlo, nechci chodit s někým, komu je 20+. To je strašně moc na mě a nehodí se to.
Díky za odpovědi.
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2688 x

Stáří holek

Příspěvek od Princ »

Rozhodně si nic nehlídej :) Oslovuj co nejvíc a kdyžtak se pak přeptej.
Blato86cz píše: 14 lis 2023, 05:31 Kdyby něco někdy náhodou vyšlo, nechci chodit s někým, komu je 20+. To je strašně moc na mě a nehodí se to.
Jak jako nehodí? :) Láska se někdy neptá a na názory případných nepřejícných lidí bych nejen nehleděl, ale vyloženě aktivně se trénoval v tom, abys v případě potřeby uměl porušit zavedené zvyky a udělat, co ty potřebuješ.

Ale hlavně, když oslovíš krásnou dvacítku, nijak zázračně hned nespadneš do vztahu :) Můžeš mít super několikaminutový pokec. Můžete se spolu vyspat. Můžete se spolu vyspat třikrát... Chodit s ní, to je ještě daleko a kdykoli to můžeš v průběhu zastavit.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
andrew_d
Udělil poděkování: 132 x
Obdržel poděkování: 82 x

Stáří holek

Příspěvek od andrew_d »

Je mi 41 a moje rozmezí holek, po kterých jdu, je 15-50. Ofiko :twisted: To jen pro tazatele otázky, aby si uvědomil, jak moc je jeho výběr narrow :D
surfernamare
Udělil poděkování: 251 x
Obdržel poděkování: 468 x

Stáří holek

Příspěvek od surfernamare »

Tak on je este na strednej, tam sa vek este hrozne riesi :D
To ho prejde na vyske
surfernamare
Udělil poděkování: 251 x
Obdržel poděkování: 468 x

Stáří holek

Příspěvek od surfernamare »

Kdyby něco někdy náhodou vyšlo, nechci chodit s někým, komu je 20+
Btw to by bol zivotny jackpot zbalit 20 v sestnastich. Ale pravdepodobne sa ti to nepodari, ony su trochu inde a max tak sa s tebou bude chciet zabavit
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
andrew_d (16 lis 2023, 07:10)
Hodnocení: 2.9%
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2688 x

Stáří holek

Příspěvek od Princ »

surfernamare píše: 15 lis 2023, 18:45 Tak on je este na strednej, tam sa vek este hrozne riesi :D
To ho prejde na vyske
Tak ale má jít předem :)

Přejde lecos, ale radši to sám pushovat co nejdřív
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

Stáří holek

Příspěvek od Aragorn_ »

Blato86cz píše: 14 lis 2023, 05:31 Zdravím všechny,
jen rychlá otázka. Rozhodl jsem se oslovovat holky ve věku 14-18 (mně je 16), ale zjistil jsem, že vůbec nedokážu rozpoznat rozdíl mezi tím, když je někomu 18 a když je někomu 22. Přijde mi, že to je věk, kdy vypadají všechny skoro stejně. Mám to tedy neřešit a prostě hlavně oslovovat nebo si to opravdu mám nějak více hlídat? Kdyby něco někdy náhodou vyšlo, nechci chodit s někým, komu je 20+. To je strašně moc na mě a nehodí se to.
Díky za odpovědi.
Na věkový rozdíl se vykašli kámo.. teda ten horní.. pod 14 už by si byl hodně odvážnej.. :)
Na mě pořád po třicítce letějí osmnáctky a dvacítky. Měl jsem holky o dost mladší. Věk je jen číslo. 8-)
Stejně budeš mít spoustu kámošek na pokec.. s výhodami a než jedna z nich bude přítelkyně, tak to potrvá.
U tej první konkrétní se ti to nejspíš nepodaří, ale to nevadí, aspoň si natrénuješ jak flirtovat s holkama.
Spíš bych šel po kvalitě.. nějaký holky, co jsou pěkný.. pohodářky a nějaký vlastnosti co ti sedí.. ;)
Ono některá dvacítka vypadá na 15 a některá 15 na 20.
Odpovědět