Zdravím všechny,
jen rychlá otázka. Rozhodl jsem se oslovovat holky ve věku 14-18 (mně je 16), ale zjistil jsem, že vůbec nedokážu rozpoznat rozdíl mezi tím, když je někomu 18 a když je někomu 22. Přijde mi, že to je věk, kdy vypadají všechny skoro stejně. Mám to tedy neřešit a prostě hlavně oslovovat nebo si to opravdu mám nějak více hlídat? Kdyby něco někdy náhodou vyšlo, nechci chodit s někým, komu je 20+. To je strašně moc na mě a nehodí se to.
Díky za odpovědi.
Stáří holek
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2688 x
Stáří holek
Rozhodně si nic nehlídej Oslovuj co nejvíc a kdyžtak se pak přeptej.
Ale hlavně, když oslovíš krásnou dvacítku, nijak zázračně hned nespadneš do vztahu Můžeš mít super několikaminutový pokec. Můžete se spolu vyspat. Můžete se spolu vyspat třikrát... Chodit s ní, to je ještě daleko a kdykoli to můžeš v průběhu zastavit.
Jak jako nehodí? Láska se někdy neptá a na názory případných nepřejícných lidí bych nejen nehleděl, ale vyloženě aktivně se trénoval v tom, abys v případě potřeby uměl porušit zavedené zvyky a udělat, co ty potřebuješ.
Ale hlavně, když oslovíš krásnou dvacítku, nijak zázračně hned nespadneš do vztahu Můžeš mít super několikaminutový pokec. Můžete se spolu vyspat. Můžete se spolu vyspat třikrát... Chodit s ní, to je ještě daleko a kdykoli to můžeš v průběhu zastavit.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 251 x
- Obdržel poděkování: 468 x
-
- Udělil poděkování: 251 x
- Obdržel poděkování: 468 x
Stáří holek
Btw to by bol zivotny jackpot zbalit 20 v sestnastich. Ale pravdepodobne sa ti to nepodari, ony su trochu inde a max tak sa s tebou bude chciet zabavitKdyby něco někdy náhodou vyšlo, nechci chodit s někým, komu je 20+
- Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
- andrew_d (16 lis 2023, 07:10)
- Hodnocení: 2.9%
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2688 x
Stáří holek
Tak ale má jít předemsurfernamare píše: ↑15 lis 2023, 18:45 Tak on je este na strednej, tam sa vek este hrozne riesi
To ho prejde na vyske
Přejde lecos, ale radši to sám pushovat co nejdřív
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
- Aragorn_
- Udělil poděkování: 7 x
- Obdržel poděkování: 119 x
Stáří holek
Na věkový rozdíl se vykašli kámo.. teda ten horní.. pod 14 už by si byl hodně odvážnej..Blato86cz píše: ↑14 lis 2023, 05:31 Zdravím všechny,
jen rychlá otázka. Rozhodl jsem se oslovovat holky ve věku 14-18 (mně je 16), ale zjistil jsem, že vůbec nedokážu rozpoznat rozdíl mezi tím, když je někomu 18 a když je někomu 22. Přijde mi, že to je věk, kdy vypadají všechny skoro stejně. Mám to tedy neřešit a prostě hlavně oslovovat nebo si to opravdu mám nějak více hlídat? Kdyby něco někdy náhodou vyšlo, nechci chodit s někým, komu je 20+. To je strašně moc na mě a nehodí se to.
Díky za odpovědi.
Na mě pořád po třicítce letějí osmnáctky a dvacítky. Měl jsem holky o dost mladší. Věk je jen číslo.
Stejně budeš mít spoustu kámošek na pokec.. s výhodami a než jedna z nich bude přítelkyně, tak to potrvá.
U tej první konkrétní se ti to nejspíš nepodaří, ale to nevadí, aspoň si natrénuješ jak flirtovat s holkama.
Spíš bych šel po kvalitě.. nějaký holky, co jsou pěkný.. pohodářky a nějaký vlastnosti co ti sedí..
Ono některá dvacítka vypadá na 15 a některá 15 na 20.