Balení holek - naprostý začátečník

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Blato86cz
Udělil poděkování: 6 x
Obdržel poděkování: 0

Příspěvek od Blato86cz »

Zdravím všechny,
tohle je hrozně obecný a obyčejný dotaz, ale chtěl bych od vás nějakou tu odpověď.
Včera jsem byl na kurzu svádění poprvé , šlo mi hlavně o zbavení se strachu z oslovení náhodně holky a zeptání se na cestu, čehož jsem se úspěšně zbavil asi už po hodině. Mým cílem nebylo primárně balit holky, nýbrž se jich ptát na cestu. Můžu říct, že tohle už mi nedělá téměř žádný problém a jsem za to rád, protože o to mi šlo. Nemyslel jsem si, že bych chtěl něco víc, ale potvrdily se slova z vašeho webu ( konkrétní článek nevím), že jakmile člověk ovládá něco , co mu dřív přišlo těžké, chce víc a víc. Samozřejmě nejsem výjimkou. Můj nový cíl je pokusit se začít balit holky v mém věku , tedy 14-18 ( mně je 16). Ale jelikož to nebyl můj cíl na kurzu, nikdy jsem to ještě nedělal. Už umím jakžtakž přímé oslovení a jakžtakž dokážu vyjádřit záměr, ale nevím, kam přesně směřovat tu konverzaci potom,abych měl u některé nějaké ty výsledky. Víceméně potřebuji trochu popostrčit v tom, jak pokračovat. Tak aby to bylo úměrné mému věku. Takže kdybyste cokoliv věděli, pište ! Jsem totální začátečník a nemám žádné zkušenosti a nechci zas vyloženě oslovovat tisíce holek a 100x se ztrapnit. Doufám, že to chápete.
Moc vám děkuji za odpovědi!
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

Příspěvek od Professore »

Prečo ztrapniť? Prvých 1000 oslovení chce odvahu a statočnosť.
Trapas je skôr ísť do oslovenia a predčasne to vzdať. Myslím si že veľmi málo holiek zažilo také oslovenie, takže určite budeš mať obdiv, že prídeš za nimi. To, že zo začiatku to nezvládneš na jednotku je v pohode, všetci sme tým prešli, bez toho to nejde.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek (spolu 2):
Princ (10 lis 2023, 09:44) • martin123 (10 lis 2023, 11:45)
Hodnocení: 5.7%
Lose your mind and come to your senses.
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2697 x

Příspěvek od Princ »

Blato86cz píše: 09 lis 2023, 12:37 tohle je hrozně obecný a obyčejný dotaz, ale chtěl bych od vás nějakou tu odpověď.
Doporučuji si přečíst a promyslet naši knížku Přitažlivost nebo aspoň číst články na hlavním webu a být přihlášený k odběru mailů.

Věk na to máš ideální, tam úpravy netřeba
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Příspěvek od surfernamare »

nechci zas vyloženě oslovovat tisíce holek a 100x se ztrapnit
Toto presne musis urobit, aby si zahodil svoje ego. To je najvacsou prekazkou v streetovani, ego a jeho hranice "toto predsa nemozem robit"

Btw zavidim ti tvoj vek, holky v tomto veku su velmi otvorene zoznamovaniu, predvadzaju sa a casto ich stretnes velmi pekne nahodene. Doslova ich zbalis uplne na hocico, ked im pochvalis saty, vlasy whatever. Poznam chalana, ktory holku zbalil na "mas pekne lopatky", ked mala odhaleny chrbat
Zase ale musis byt trochu reprezentativny, cize bud sportovec, mat velmi dobry styl obliekania, niecomu cool sa venovat (staci len jedno z toho). Proste aby si sa pacil aj jej kamoskam

Moja rada je, ked niekde najblizsie uvidis krasnu holku cakat na autobus, tak jej proste povedz: ahoj, mas pekne ... nieco, hlavne nie kozy :D Kasli na pytanie sa na cestu, oni to v tom veku este nepochopia a ani to nebudu povazovat za zaujem
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Professore (10 lis 2023, 16:28)
Hodnocení: 2.9%
surfernamare

nevím, kam přesně směřovat tu konverzaci potom,abych měl u některé nějaké ty výsledky. Víceméně potřebuji trochu popostrčit v tom, jak pokračovat
Co sa tyka tohto tak je viac moznosti. Mozes pochvalit jej nahrdelnik alebo zaujimavy sperk, obcas bude z toho nadsena a zacne ti o nom sama rozpravat. Ak nie, tak sa jej spytaj odkial ho ma alebo nieco. Dufaj ze ho nema od byvaleho, vtedy jej povedz: tak to hned spal :D

Obvykla reakcia na oslovenie bude asi: hihihi dakujem (chichoce sa). Tak celkom staci zacat s niecim ako: prave idem z treningu a co ty? Alebo normalne: vies ako ma dnes nasrala ucitelka na chemii... Proste s nou kecat ako keby si stretol kamosku, nech vidi ze si clovek a mas svoju osobnost

Zo zaciatku ani nemusis brat kontakty, niektore ti ich daju same, ine stretnes znovu a uz sa pozdravite akoze sa znate. Je to dost lahke v tomto veku, staci si na to zvyknut
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Professore (10 lis 2023, 16:28)
lalacko
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 5 x

Příspěvek od lalacko »

Blato86cz píše: 09 lis 2023, 12:37 nechci zas vyloženě oslovovat tisíce holek a 100x se ztrapnit
Taky jsem byl ze začátku trapnej. Strašně trapnej. Někdy až tak že jsem šel radši ze streetu domů a litoval se. Po cca 300 osloveních už to bylo v pohodě. Sice jsem byl furt stejně trapnej, ale už mi to bylo jedno, naopak jsem se občas přistihl jak se svou trapností bavím.

Hodně mi pomohl wingman, se kterým jsme se vzájemně hecovali do trapných situací. Např. jdi a sbal tamhle tu 70 ti letou babku. Jdi za tamhletou rodinkou a sbal jim dceru. Takovéhle zdánlivě kokotiny mě na streetu hodně posunuly.
Tito uživatelé poděkovali autorovi lalacko za příspěvek:
andrew_d (13 lis 2023, 07:07)
Blato86cz

Příspěvek od Blato86cz »

Princ píše: 10 lis 2023, 09:45 Doporučuji si přečíst a promyslet naši knížku Přitažlivost nebo aspoň číst články na hlavním webu a být přihlášený k odběru mailů.

Věk na to máš ideální, tam úpravy netřeba
Kolik holek je ideální oslovit každý jeden den?
Princ

Příspěvek od Princ »

Čím víc se chceš zlepšovat, tím více oslovení budeš dělat (a tím déle se tam budeš snažit zůstat). Stále by ti ale měl zbýt čas na spánek a nějakou tu povinnost :)

Ještě jsem neviděl, že by někdo streetoval příliš moc. Spíš lidi, co streetovali třeba dvě hodiny denně a pak si šli sednou na počítač a vše už flákali. Takže problém nebyl vyloženě ten street, oni vlastně vše zanedbávali kvůli počítači :) (Potažmo je ten street tak vyčerpal, že už pak nic produktivního dělat nemohli, což je způsobeno špatnou technikou, jak popisuju v Přítelkyni pro každého.)

Pro vytížené lidi z menších měst je super udělat denně aspoň 2 až 3 oslovení a pak o víkendu popojet a udělat pořádný několikahodinový street v jiném městě s parťákem nebo instruktorem nebo rozjet pořádnou clubgame (za střízliva).

Já ale vždy po škole dělal několikahodinový street, potom sport, zápis do deníku, četba, spánek.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Blato86cz

Příspěvek od Blato86cz »

Děkuji moc za odpověď, vážím si toho :)
Nicméně ještě jedna věc mi není jasná: kdy přesně je mám oslovovat? Dám příklad z vlastního života: Většinou, když se nacházím venku, jsem tam z těchto důvodů: jdu do školy nebo na trénink, jen tak se procházím, protože mě to baví, vynáším odpadky, ve volné hodině, nebo když vylévám vodu do trávy u domu. A nevím, které z mých možností jsou ideální na oslovení? Jestli např. cestou do školy a ze školy vždy někoho oslovit, nebo nad tím tak nepřemýšlet a prostě když někoho uvidím, tak ho oslovit? Nebo se kvůli tomu, že jdu vynést odpadky, zdržet venku a počkat si na nějaké to oslovení? Vím, asi divná otázka, možná trochu nejasná, ale často si říkám,když vynáším odpadky, jestli mám jít někoho hledat, nebo si počkat, až půjdu do té školy, popř. jen tak po venku? Předpokládám, že odpověď bude znít tak, že nad tím nemám tak přemýšlet a prostě když se nějaká ta šance naskytne, tak ji využít, že?
Děkuji moc za odpověď.
surfernamare

Ještě jsem neviděl, že by někdo streetoval příliš moc.
A co Hubert? :D
Princ

Příspěvek od Princ »

Málokterá situace se pro oslovení nehodí. Buď si žiješ, třeba jdeš z té školy a uvidíš zajímavou holku, tak ji oslovíš. Nebo si vyhradíš čas, jdeš schválně někam, kde je žen dost, a oslovuješ si tam. A nebo uděláš něco mezi: jdeš si na procházku jako dřív, ale schválně ji vezmeš směrem, kde by mohlo být víc holek :) Všechno je to prospěšné.
surfernamare píše: 11 lis 2023, 23:57 A co Hubert? :D
On nestreetuje příliš, spíš plýtvá moc času dojížděním + dělá oslovení příliš krátké. Když do dvou vět odejde, má jakoby hodně oslovení, ale celkový čas strávený s ženami je vlastně maličký.

Navíc bychom měli podržet určitá pravidla, odkdy přibližně se činnost dá nazývat streetováním :) Já to v knihách definuju dost úzce, někdo si to definuje šířeji, ale hubertování by se nevlezlo ani do mnoha širokých definic.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Professore

Princ píše: 12 lis 2023, 10:31
) Já to v knihách definuju dost úzce, někdo si to definuje šířeji, ale hubertování by se nevlezlo ani do mnoha širokých definic.
Čiže vlastne ja nestreetujem, ja hubertujem :D :) :lol:
Princ

Rit

Příspěvek od Princ »

Hubertův kult roste každým dnem. Do měsíce se sestěhuješ s rodinou a všechny tvé příspěvky budou v javě.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
andrew_d (13 lis 2023, 07:09)
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Professore

Vzhľadom na to, že moja ex je ako jeho babička tak sa tam budem u neho cítiť jak doma :)
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Příspěvek od andrew_d »

Já osobně se snažím nepřehánět to s komplimenty na začátku, spíš je zajímavější obecně pochválit styl oblečení nebo komentovat její náladu nebo nějakou situaci, která se vyskytne, pokud to stihneš. Pokud to přeženeš ze začátku s komplimenty, může ti to u té holky snížit hodnotu a budeš vypadat needy. Holka toho většinou moc ze začátku nedá a je dobrý vědět, že břímě konverzace neseš ty, ona je z toho většinou ještě daleko víc nesvá, než ty, takže ze začátku jí musíš rozpovídat ty nějakým dobrým "stackem", tohle většinou děláš pomocí observace, komentuješ něco, čeho sis na ní všimnul a pak to nějak rozvedete a téma se najde. Pomalu by do té konverzace měla začít investovat víc ona.. chce to prokládat nějakým škádlením a holku si kvalifikovat...

Obecně se radí, aby si člověk zkusil o kontakt říct pokaždý, i když tak nějak cítí, že to třeba ani nevyjde, prostě jen aby se do tohohle zvyku dostal. Já mám s tímhle problém, takže si ho taky nezkouším vzít pokaždý, někdy to fakt nemá smysl, když jde o takový ty zahřívací oslovení náctiletých a babiček :D

Surfer má pravdu, že v tomhle mladém věku to seznamování jde líp, na ulici je spousta vyloženě gangů mladých holek, zatímco potkat pěší 30-40ku na ulici je skoro nemožná věc, alespoň tady u nás :lol:
surfernamare píše: 10 lis 2023, 11:47 Co sa tyka tohto tak je viac moznosti. Mozes pochvalit jej nahrdelnik alebo zaujimavy sperk, obcas bude z toho nadsena a zacne ti o nom sama rozpravat. Ak nie, tak sa jej spytaj odkial ho ma alebo nieco. Dufaj ze ho nema od byvaleho, vtedy jej povedz: tak to hned spal :D

Obvykla reakcia na oslovenie bude asi: hihihi dakujem (chichoce sa). Tak celkom staci zacat s niecim ako: prave idem z treningu a co ty? Alebo normalne: vies ako ma dnes nasrala ucitelka na chemii... Proste s nou kecat ako keby si stretol kamosku, nech vidi ze si clovek a mas svoju osobnost

Zo zaciatku ani nemusis brat kontakty, niektore ti ich daju same, ine stretnes znovu a uz sa pozdravite akoze sa znate. Je to dost lahke v tomto veku, staci si na to zvyknut
Odpovědět