Jaké holky se vám obecně "balí" lépe?
Můj pohled:
Nezadané si podle mě více vybírají, dělaj "fóry" a je těžší pro ně být ten number one. Dost často se byť jen líbám se zadanejma. S kamarády si už děláme srandu, že zadaný holky je jednodušší sbalit.
Jen tak pro zajímavost ... jak to máte vy? Jaké vidíte výhody/nevýhody v balení zadaných/nezadaných?
Zadaná versus Nezadaná
- Princ
- Udělil poděkování: 585 x
- Obdržel poděkování: 2625 x
Zadaná versus Nezadaná
Existuje tam obrovská šedá zóna, navíc lidé i různé názvy vztahů používají jinak (je chození a chození, main bitch a main bitch, manželství a manželství, nevěra a nevěra...). Moji současnou tendencí proto je už nad vztahy holek neuvažovat.
Často mi holky neřeknou, že někoho mají (většinou snaží se nějaký nekvalitní vztah skončit a pro odpoutání potřebují sex s jiným). Když mi to řeknou, většinou to nepopisují přesně a nejsem schopen si to pamatovat
Proto řeším hlavně vlastní život.
Tvé zamyšlení je samozřejmě regulérní. Jen popisuju, že já už vlastně empiricky nevím, kdo se balí nejlíp, protože tam svou pozornost nesměřuju.
Často mi holky neřeknou, že někoho mají (většinou snaží se nějaký nekvalitní vztah skončit a pro odpoutání potřebují sex s jiným). Když mi to řeknou, většinou to nepopisují přesně a nejsem schopen si to pamatovat

Tvé zamyšlení je samozřejmě regulérní. Jen popisuju, že já už vlastně empiricky nevím, kdo se balí nejlíp, protože tam svou pozornost nesměřuju.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 88 x
- Obdržel poděkování: 40 x
Zadaná versus Nezadaná
Poslední týden uvažuju přesně nad tím, že potkávám tak 80-90% holek, které jsou oficiálně zadané. Ne takové, které zahlásí po otvíráku, že mají kluka, ale takové, které to ani nezmiňují na začátku, buď se to o nich ví ze sociálního okruhu nebo na to přijde řeč třeba po delší době konverzace. Přesto se mi daří na takové holky dostávat pravidelně kontakty, teď třeba o víkendu oba dva dny líbání a více se zadanýma. Nemám ohledně toho morální problém, akorát dotáhnout zadanou holku na schůzku, pokud se nepodaří sex s ní poprvé, je skoro neřešitelné pro mě. Vyprchá alkohol, nastane racionalizace. Ty holky si chtějí psát, flirtovat, mít mě jako validaci. V logickém nastavení pak už se jim moc nechce podvádět.
Single holky prakticky nepotkávám. I holky, které se mi kdy líbily v mém okolí na ulici a které jsem oslovil, tak byly vždy šťastně zadané. Radši si pak z takových udělám svůj sociální okruh, než nic. Potkat tady slušně vypadající single holku nebo alespoň holku oficiálně volnou na scházení ve věku 25-40 let je skoro oxymoron.
Problém je v tom, že já si i s takovýma píšu rád a pak mi to žere čas. Doufám, že některé z nich překonvertuju nějak skrz psaní, ale většinou je to běh na dlouhou trať anebo to nikam nevede.
Single holky prakticky nepotkávám. I holky, které se mi kdy líbily v mém okolí na ulici a které jsem oslovil, tak byly vždy šťastně zadané. Radši si pak z takových udělám svůj sociální okruh, než nic. Potkat tady slušně vypadající single holku nebo alespoň holku oficiálně volnou na scházení ve věku 25-40 let je skoro oxymoron.
Problém je v tom, že já si i s takovýma píšu rád a pak mi to žere čas. Doufám, že některé z nich překonvertuju nějak skrz psaní, ale většinou je to běh na dlouhou trať anebo to nikam nevede.
Coyge píše: ↑25 říj 2023, 21:49 Jaké holky se vám obecně "balí" lépe?
Můj pohled:
Nezadané si podle mě více vybírají, dělaj "fóry" a je těžší pro ně být ten number one. Dost často se byť jen líbám se zadanejma. S kamarády si už děláme srandu, že zadaný holky je jednodušší sbalit.
Jen tak pro zajímavost ... jak to máte vy? Jaké vidíte výhody/nevýhody v balení zadaných/nezadaných?
- Princ
- Udělil poděkování: 585 x
- Obdržel poděkování: 2625 x
Zadaná versus Nezadaná
Za pár let, až se filosoficky více zorientuju, bych o tom měl napsat velké etické pojednání 
Zatím z mého lidového pohledu prostě nechápu, jak si beta může nárokovou nějakou holku jako svoji, když ona se ho neustále snaží podvést a když zkušenostně jsou všechny holky mé
Vždy se mi fenomenálně jevilo, že JÁ těm betám holky dočasně půjčuju, ne že by od nich nějak pocházely.
Bety tedy při morálních argumentech:
1) považují ženy za majetek,
2) staví svůj užitek nad užitek ženy a mě dohromady,
2) předpokládají lineární čas,
3) ignorují fenomenologii (myslí si, že žena s nimi chodila první, přitom v ekstatické časovosti žena celý život čekala na mě a je to na ní JASNĚ vidět)

Zatím z mého lidového pohledu prostě nechápu, jak si beta může nárokovou nějakou holku jako svoji, když ona se ho neustále snaží podvést a když zkušenostně jsou všechny holky mé

Vždy se mi fenomenálně jevilo, že JÁ těm betám holky dočasně půjčuju, ne že by od nich nějak pocházely.
Bety tedy při morálních argumentech:
1) považují ženy za majetek,
2) staví svůj užitek nad užitek ženy a mě dohromady,
2) předpokládají lineární čas,
3) ignorují fenomenologii (myslí si, že žena s nimi chodila první, přitom v ekstatické časovosti žena celý život čekala na mě a je to na ní JASNĚ vidět)
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
- Professore
- Udělil poděkování: 407 x
- Obdržel poděkování: 216 x