Jak na polygamii, holky a socialní, osobní rozvoj

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
VeeJay
Udělil poděkování: 2 x
Obdržel poděkování: 0

Příspěvek od VeeJay »

Zdravím všechny :D .

Píšu sem poprvé a potřeboval bych poradit jak celkově začít s holkami a s celkovou socializací. Je mi 19 jsem introvertní a zrovna po rozchodu z dvou letého vážnějšího vztahu. Jsem trochu raněný jelikož s mou ex začal chodit bývalí kámoš, který teďkom pro mě celkově neexistuje a je mi k smíchu. Beru to s nadhledem. Soustředím se aktuálně na sebe a chtěl bych poznávat mnoho nových holek a to především sexuálně, polygamně. Ale pokaždé když se o nějakou holku začnu zajímat tak je to všechno zdlouhavé a když se ji snažím pozvat ven, tak většinou nemůžou a nebo akorát skončím ve friendzone. Jednoduše nevím jak dál eskalovat až k sexu a mít kolem sebe plno atraktivních holek které bych přitahoval. Taky mám dost velkej problém s emoční inteligencí a vůbec nevím jak bych se měl správně a podle sebe chovat jako maskulijní mlady muž, jelikož jsem vyrůstal velkou část bez otce z důvodu rozvedených rodičů. A tak nemam do teď žadný pořádný mužský vzor. A jako dítě jsem byl díky tomu mamanek a ve velké nevýhodě. V puberte jsem pak začal potlačoval díky tomu své city (jelikož mi to bylo trapny) na tolik že ani nepoznám proč a jak se cítím a kdo tak vlastně jakoby jsem. Chtěl bych si všechno tohle co mi chybí tak nějak vybudovat. k tomu získat i svůj vlastní charakter, charisma, osobnost, zpátky svoje svědomí a zvýšit svoje EQ, jenomže nevím jak. Byl bych moc rad za pomoc, rady a tipy.
andrew_d
Udělil poděkování: 88 x
Obdržel poděkování: 40 x

Příspěvek od andrew_d »

Nebudu reagovat na polygamii, protože tady momentálně tápu, to přenechám povolanějším.
Ale dám ti teda pár rad. Pokud necvičíš, okamžitě začni s fitkem, je to nejlepší investice do sebe, do budoucna, jakou jsem v životě udělal. Kompletně to z tebe udělá jiného člověka a získáš si respekt mužů a pomůže ti to i s holkama, ale i kdyby ne, je to investice do tvého zdraví. Pomůže ti to i se sebevědomím.
Hlavně v tomhle věku neseď doma, ale choď mezi lidi, do restaurací, barů, klubů, na street. Nebuduj v sobě nenávist a zahořklost, ale dokud to jde, snaž se být extrovertní, bavit se s lidma a nebuď takovej ten negativní bručoun, kterej se lituje. Tenhle mindset odpuzuje většinu holek.
Je fakt dobrý, aby sis našel v životě pár zájmů mimo holky, nějaké koníčky, něco co opravdu baví a zajímá tebe a za tím aby sis šel. Utváří to tvojí vnitřní hru a buduješ něco, k čemu se můžeš vždycky vrátit, když to zrovna neklape s holkama. Hudební nástroj, bojový sport, fitko, sběratelství, podníkání. Whatever. Nejlepší je mít kombinaci pár koníčků, které k sobě vůbec nesedí. To máš pak slušnej záběr :D
Professore
Udělil poděkování: 407 x
Obdržel poděkování: 216 x

Příspěvek od Professore »

VeeJay píše: 15 říj 2023, 00:32 Zdravím všechny :D .

Píšu sem poprvé a potřeboval bych poradit jak celkově začít s holkami a s celkovou socializací. Je mi 19 jsem introvertní a zrovna po rozchodu z dvou letého vážnějšího vztahu. Jsem trochu raněný jelikož s mou ex začal chodit bývalí kámoš, který teďkom pro mě celkově neexistuje a je mi k smíchu. Beru to s nadhledem. Soustředím se aktuálně na sebe a chtěl bych poznávat mnoho nových holek a to především sexuálně, polygamně. Ale pokaždé když se o nějakou holku začnu zajímat tak je to všechno zdlouhavé a když se ji snažím pozvat ven, tak většinou nemůžou a nebo akorát skončím ve friendzone. Jednoduše nevím jak dál eskalovat až k sexu a mít kolem sebe plno atraktivních holek které bych přitahoval. Taky mám dost velkej problém s emoční inteligencí a vůbec nevím jak bych se měl správně a podle sebe chovat jako maskulijní mlady muž, jelikož jsem vyrůstal velkou část bez otce z důvodu rozvedených rodičů. A tak nemam do teď žadný pořádný mužský vzor. A jako dítě jsem byl díky tomu mamanek a ve velké nevýhodě. V puberte jsem pak začal potlačoval díky tomu své city (jelikož mi to bylo trapny) na tolik že ani nepoznám proč a jak se cítím a kdo tak vlastně jakoby jsem. Chtěl bych si všechno tohle co mi chybí tak nějak vybudovat. k tomu získat i svůj vlastní charakter, charisma, osobnost, zpátky svoje svědomí a zvýšit svoje EQ, jenomže nevím jak. Byl bych moc rad za pomoc, rady a tipy.
Nazdar, jednoznačne streetuj. Nájdeš tak aj kamošov aj kamošky., aj samého seba. A ostatné príde postupne s tým ruka v ruke.
Pripájam sa k Andrejkovi, začni cvičením, pre nás mužov je pohyb must have. Či to bude šport, fitko, alebo vlastným telom tak na tom nezáleží.
Aké máš koníčky?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
VeeJay (18 říj 2023, 13:40)
Hodnocení: 2.9%
Lose your mind and come to your senses.
andrew_d
Udělil poděkování: 88 x
Obdržel poděkování: 40 x

Příspěvek od andrew_d »

Ještě k těm zájmům a koníčkům, takový malý postřeh, ale důležitý. Je super, když budeš mít rozmanité zájmy a budeš dělat třeba fitko, chodit na kroužky keramiky a hrát na kytaru, určitě tím získáš spoustu bodů oproti typovi, který jen leží doma na gauči a kouká na seriály. Nicméně, pokud těma koníčkama a zajímavým životem chceš opravdu přitahovat nějak víc holek, chce to, abys byl v jedné z těch oblastí opravdu dobrý a bylo to znát. Teprv potom to začne pasivně přitahovat "davy". Příklad opět z fitka. Pokud budeš cvičit třeba pár měsíců, super, s něčím si začal a budeš mít s pár holkama společnou řeč, ještě to na tobě nebude moc znát, že cvičíš a určitě ti kvůli tomu nebudou psát neznámé holky a nebude tě checkovat na ulici moc žen. Pokud budeš na úrovni závodník/trenér nebo člověk s podobnýma zkušenostma, přitáhneš exponenciálně víc žen, lidé si k tobě budou chodit pro radu prakticky na denní bázi, v barech a klubech to samé nebo tě budou lidi chválit. Nemusíš být úplně level expert/profesionální závodník (tihle lidé zas mají jiné problémy třeba, ale ten trychtýř holek prostě mají neskutečný).

Vyber si jednu oblast a buď v ní opravdu dobrý, protože ty chceš, ne kvůli holkám. To se vracím k tomu, co psal Aldot v tvém deníku. Když tomu dáš dostatek hodin, třeba jako dáváš streetu, mělo by se to jednou projevit. To fitko jsem vybral protože to jedu já, ale je to fakt něco, co narozdíl od kurzů keramiky jde na té ulici fakt vidět a má to daleko víc benefitů. A nejde o pohyb, jde o to, vybudovat si atletickou, rozumně svalnatou postavu případně postavu týpka, co je už trošku moc a klidně i trošku oplácanej a vypadá, že pracuje někde na dveřích. Prostě aby to bylo vidět. Tohle holky přitahuje, protože tíhnou k archetypu silného muže, co je ochrání. Rozhodně to není to jediné a je potřeba nějaká hra, ale dost to věci ulehčí a mě osobně to dodává sebevědomí a to fakt teď nejsem ani na nějaké urovni republikové, spíš kondičák, co bojuje se zraněním. Jako další koníček a skvělej protipól je hra na hudební nástroj. Sice nevytáhneš harfu někde na ulici a nesbalíš na to pronoherečku, ale v sociálním okruhu a uvnitř budeš king. Lidi, co hrajou na kytaru někde u ohně si to těžce dávaj s holkama. Viděl jsem stokrát u kamarádů, co měli kapelu.
VeeJay

Příspěvek od VeeJay »

aldot píše: 16 říj 2023, 14:18 Nazdar, jednoznačne streetuj. Nájdeš tak aj kamošov aj kamošky., aj samého seba. A ostatné príde postupne s tým ruka v ruke.
Pripájam sa k Andrejkovi, začni cvičením, pre nás mužov je pohyb must have. Či to bude šport, fitko, alebo vlastným telom tak na tom nezáleží.
Aké máš koníčky?
Děkuju za radu. Dřív jsem se věnoval a chodil do fitka a nedávno jsem to vyměnil za thai box který mě baví mnohem víc, protože se u toho naučím se bránit, ale bohužel u něj hubnu a nemabírám svaly jak ve fitku. Jinak dělám i trapový beaty. A se streetem hodlám začít jenomže uplne nevim jak na to a jak postupovat a popřípadě o čem si s holkou povídat nebo jak ji dát najevo že bych o ni měl zájem.
surfernamare
Udělil poděkování: 236 x
Obdržel poděkování: 443 x

Příspěvek od surfernamare »

V tvojom pripade by som sa urcite nevrhal hned na polygamiu
Trochu mi to pride, ze si zraneny a nastvany na vsetky zeny a tak si sa teraz rozhodol, ze im "ukazes"
Daj si od zien na isty cas uplny klud a spoznaj sam seba, svoje skutocne tuzby. Mozno prides na to, ze medzi ne patri polygamia, mozno ani nie. Teraz si na to prilis rozhodeny zatial, tvoje skutocne ja je zastrete porozchodovym stavom
Ale streetovat samozrejme zacni
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek (spolu 2):
Professore (19 říj 2023, 15:28) • VeeJay (20 říj 2023, 08:49)
Hodnocení: 5.7%
Princ
Udělil poděkování: 585 x
Obdržel poděkování: 2625 x

Příspěvek od Princ »

Doporučuji hlavně jít na streetgame.cz a přihlásit se do té úvodní mailové série
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
surfernamare (20 říj 2023, 12:04)
Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
VeeJay

Příspěvek od VeeJay »

Poprosil bych url link. Nemohl jsem to najít :) .
Princ
Udělil poděkování: 585 x
Obdržel poděkování: 2625 x

Příspěvek od Princ »

Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Odpovědět