Píšu sem poprvé a potřeboval bych poradit jak celkově začít s holkami a s celkovou socializací. Je mi 19 jsem introvertní a zrovna po rozchodu z dvou letého vážnějšího vztahu. Jsem trochu raněný jelikož s mou ex začal chodit bývalí kámoš, který teďkom pro mě celkově neexistuje a je mi k smíchu. Beru to s nadhledem. Soustředím se aktuálně na sebe a chtěl bych poznávat mnoho nových holek a to především sexuálně, polygamně. Ale pokaždé když se o nějakou holku začnu zajímat tak je to všechno zdlouhavé a když se ji snažím pozvat ven, tak většinou nemůžou a nebo akorát skončím ve friendzone. Jednoduše nevím jak dál eskalovat až k sexu a mít kolem sebe plno atraktivních holek které bych přitahoval. Taky mám dost velkej problém s emoční inteligencí a vůbec nevím jak bych se měl správně a podle sebe chovat jako maskulijní mlady muž, jelikož jsem vyrůstal velkou část bez otce z důvodu rozvedených rodičů. A tak nemam do teď žadný pořádný mužský vzor. A jako dítě jsem byl díky tomu mamanek a ve velké nevýhodě. V puberte jsem pak začal potlačoval díky tomu své city (jelikož mi to bylo trapny) na tolik že ani nepoznám proč a jak se cítím a kdo tak vlastně jakoby jsem. Chtěl bych si všechno tohle co mi chybí tak nějak vybudovat. k tomu získat i svůj vlastní charakter, charisma, osobnost, zpátky svoje svědomí a zvýšit svoje EQ, jenomže nevím jak. Byl bych moc rad za pomoc, rady a tipy.