Holčičí techniky v klubech - negging, dis, push-pull

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
andrew_d
Udělil poděkování: 135 x
Obdržel poděkování: 87 x

Příspěvek od andrew_d »

Protože tady na fóru je zdá se okurková sezóna, všichni buď oslovují nebo jsou schovaní v privátní sekci fóra, tak mě napadlo tohle téma. Hodně často se mi v baru stávalo, že mě holky vyloženě negují, snaží se shodit nebo jedou push-pull. Jelikož tyhle holky určitě nepatří mezi členy fóra, tak si říkám, že jsou to spíš takové nevědomé testíky nebo snaha shodit mi mojí hodnotu, pokud se holky třeba cítí nejistě. Dřív mi to hodně vadilo a vysvětloval jsem si to negativně, ale teď o tom uvažuju spíš ve smyslu, že mám nějakou hodnotu a ty holky vidí třeba frajírka nebo prostě se cítí low value, tak to zkouší mě trošku rozhodit. Spíš se jedná o holky průměrné nebo holky typu párty girl. Ty velice pěkné nebo na úrovni tohle moc nedělají. Moje otázka zní: Je to naprosto běžné nebo se vám to spíš nestává a je to dané hlavně mým archetypem, který v klubu představuju (od pohledu jsem player s důrazem na módu, ale bez zbytečných cetek nebo tetování)?. Uvedu pár příkladů konverzací, ať si uděláte obrázek :D

Jdu do baru a mezi dveřma se potkám s nějakou kámoškou od jedné známé, neatraktivní. Zahlásí: Ty jsi tak pěknej chlap, ale kdybys furt nenosil to samé na sobě. Pořád tě potkávám a jsi oblečenej stejně :twisted: Plus následuje debata, že děkuju za názor, ale že je mi to srdečně fuk a týpka, že určitě ne, že mi to teď bude vrtat hlavou :D Jasně, odpovídám logicky a je mi fuk, jestli procházím testem, jelikož ani neřeším, že to je test. Takže.. vlastně takhle by se měly procházet testy.. bylo mi to tak volný, protože mi byla volná i ta holka, takže jako správná reaktivní alfa můžu říkat kdejakou kravinu, protože to v tu chvíli neřeším :D

Prochází kolem mě holka v plném baru, je to kámoška holky, se kterou jsem byl na rande. V ten den jsme spolu myslím nemluvili a ona zahlásí.. "tenhle pán o mě říká, že jsem pííííííííííča" a pěkně se na mě usmívá a příští den mi ještě mává z auta :D

Přijde ke mě holka a komentuje, že mám děsnej výraz a že se mě bojí a pak mě pozve ven na cigáro. Tohle bylo spíš záminka k hovoru.

Občas se mi taky stávalo, že holky komentují oblečení, hlavně moje kalhoty nebo řeší, proč nepiju a tak dále. Od té doby, co jsem v tom, co nosím, sebejistej, tak se to už nestává. Dost často taky holky kometují moje chlupy na hrudníku, reakce jsou střídavé - některé si mě chtějí hladit, takže si je pak taky většinou pohladím a některé zas mají hlášky o pletení svetrů nebo o kobercích :D
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2697 x

Příspěvek od Princ »

Jo holky provokují, aby se nevinně dostaly do rozhovoru, většinou je to dobrý signál :) Kdo je divný, tomu se vyhýbají.

Někdy mě dokonce vlastní holky testují před svýma kamarádkama, takže jak to projdu, hned mám akcelerovaný vstup do trojek :)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

Příspěvek od Aragorn_ »

andrew_d píše: 20 zář 2023, 11:09 Protože tady na fóru je zdá se okurková sezóna, všichni buď oslovují nebo jsou schovaní v privátní sekci fóra, tak mě napadlo tohle téma. Hodně často se mi v baru stávalo, že mě holky vyloženě negují, snaží se shodit nebo jedou push-pull. Jelikož tyhle holky určitě nepatří mezi členy fóra, tak si říkám, že jsou to spíš takové nevědomé testíky nebo snaha shodit mi mojí hodnotu, pokud se holky třeba cítí nejistě. Dřív mi to hodně vadilo a vysvětloval jsem si to negativně, ale teď o tom uvažuju spíš ve smyslu, že mám nějakou hodnotu a ty holky vidí třeba frajírka nebo prostě se cítí low value, tak to zkouší mě trošku rozhodit. Spíš se jedná o holky průměrné nebo holky typu párty girl. Ty velice pěkné nebo na úrovni tohle moc nedělají. Moje otázka zní: Je to naprosto běžné nebo se vám to spíš nestává a je to dané hlavně mým archetypem, který v klubu představuju (od pohledu jsem player s důrazem na módu, ale bez zbytečných cetek nebo tetování)?. Uvedu pár příkladů konverzací, ať si uděláte obrázek :D

Jdu do baru a mezi dveřma se potkám s nějakou kámoškou od jedné známé, neatraktivní. Zahlásí: Ty jsi tak pěknej chlap, ale kdybys furt nenosil to samé na sobě. Pořád tě potkávám a jsi oblečenej stejně :twisted: Plus následuje debata, že děkuju za názor, ale že je mi to srdečně fuk a týpka, že určitě ne, že mi to teď bude vrtat hlavou :D Jasně, odpovídám logicky a je mi fuk, jestli procházím testem, jelikož ani neřeším, že to je test. Takže.. vlastně takhle by se měly procházet testy.. bylo mi to tak volný, protože mi byla volná i ta holka, takže jako správná reaktivní alfa můžu říkat kdejakou kravinu, protože to v tu chvíli neřeším :D

Prochází kolem mě holka v plném baru, je to kámoška holky, se kterou jsem byl na rande. V ten den jsme spolu myslím nemluvili a ona zahlásí.. "tenhle pán o mě říká, že jsem pííííííííííča" a pěkně se na mě usmívá a příští den mi ještě mává z auta :D

Přijde ke mě holka a komentuje, že mám děsnej výraz a že se mě bojí a pak mě pozve ven na cigáro. Tohle bylo spíš záminka k hovoru.

Občas se mi taky stávalo, že holky komentují oblečení, hlavně moje kalhoty nebo řeší, proč nepiju a tak dále. Od té doby, co jsem v tom, co nosím, sebejistej, tak se to už nestává. Dost často taky holky kometují moje chlupy na hrudníku, reakce jsou střídavé - některé si mě chtějí hladit, takže si je pak taky většinou pohladím a některé zas mají hlášky o pletení svetrů nebo o kobercích :D
Já si myslím, že holky tím sledujou několik cílů.. Jednak si tím zvýší sebevědomí, že tě vtipně negují a zároveň tě testují, jak zareaguješ
a podle toho si tě třeba zaškatulkují jestli jsi třeba alfa samec a zkouší jestli vybuduješ nějakou atraktivitu.. flirtují s tebou.
Některý holky, když si nejsou sami jistý sebou, tak se snaží nejistotu převézt na někoho jiného a oni jsou ty cool a stát se středem zájmu.

A zároveň je to ice break, že se vnoříš do nějaký kamarádský vlny a není to taková nudná creepy konverzace ahoj ehm.. jak to de?
Někdy třeba vědí, že kluci mají připravený hlášky co řeknou a snaží se rozhozením tvých plánů navézt autentickou komunikaci.
Jo holky, to jsou někdy mršky.. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Aragorn_ za příspěvek:
andrew_d (22 zář 2023, 07:11)
Hodnocení: 2.9%
LukeS
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Příspěvek od LukeS »

Hele popravdě se me to v městě kde mě všichni znaj nestává vůbec, ale často sliším jak si tohle lidi říkaj za mými zády (což mě popravdě trochu uspokojuje :D ), takže to že to řeknou tobě samotnému mi připadá fakt jenom jako záminka pro talk.
andrew_d

Příspěvek od andrew_d »

Jo, já si myslím, že pravda je někde tam venku, ve všem co jsi napsal kousek. Hlavně to s tím převedením nejistoty na někoho jiného a tím, že jsou to vpodstatě takové situační otvíráky. Ještě jsem nezažil, že by mě oslovila holka "ahoj, jak to jde?" :D Ony fakt oslovují v 90% situačně - takže "ahoj, to tu fakt sedíš a piješ jen vodu, můžu tě na něco pozvat"?, "ahoj, vypadáš smutně/nasraně/cokoliv", "ahoj, máš zajímavý kalhoty/legíny/cokoliv", "ahoj, asi cvičíš, jsi takovej atletickej typ"...nebo prostě rovnou přijdou a stáhnou mě ze židle, když chtěj tancovat. Hodně často když sedím uprostřed u parketu, tak tancují kousek vedle a nenápadně do mě drknou nebo se mě dotýkají rukama a pak se otočí nebo třeba prochází a otřou se o mě tak, aby bylo jasný, že to nebyla náhoda. To jsou asi nejčastější situace, abych odbočil trošku ve svém topicu :D
Aragorn_ píše: 20 zář 2023, 20:05 Já si myslím, že holky tím sledujou několik cílů.. Jednak si tím zvýší sebevědomí, že tě vtipně negují a zároveň tě testují, jak zareaguješ
a podle toho si tě třeba zaškatulkují jestli jsi třeba alfa samec a zkouší jestli vybuduješ nějakou atraktivitu.. flirtují s tebou.
Některý holky, když si nejsou sami jistý sebou, tak se snaží nejistotu převézt na někoho jiného a oni jsou ty cool a stát se středem zájmu.

A zároveň je to ice break, že se vnoříš do nějaký kamarádský vlny a není to taková nudná creepy konverzace ahoj ehm.. jak to de?
Někdy třeba vědí, že kluci mají připravený hlášky co řeknou a snaží se rozhozením tvých plánů navézt autentickou komunikaci.
Jo holky, to jsou někdy mršky.. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek:
Aragorn_ (21 zář 2023, 15:48)
fanfunflan
Udělil poděkování: 29 x
Obdržel poděkování: 56 x

Příspěvek od fanfunflan »

Nehľadal by som za tým nejaké testy, predvádzanie sa v skupine a pod.. Takýmto spôsobom jednoducho prejavujú záujem, aj keď tá forma môže byť z mužského hľadiska nepochopiteľná.. V podstate je jedno, či ti povie že máš desný výraz alebo ťa neguje akýmkoľvek iným spôsobom, je to na rovnakej úrovni, ako keď ty prídeš k peknej ženskej, povieš jej že sa ti páči a pozveš ju na drink..

Robia to pre obranu svojho vlastného ega.. pre ženu a jej sebavedomie by bolo priame odmietnutie úplne devastačné, keďže sú celý život väčšinou iba prijímateľkami hodnoty a komplimentov..
Takýmto neggingom obraňujú svoju zraniteľnosť tým, že ti dávajú do ruky moc.. takže ak sa do jej hry nechytíš, stále je jej ego v poriadku, pretože vie klamať sama sebe, že ťa vlastne ani nechcela a neprejavovala záujem.. ak by na teba rovno vyšla s priamym oslovením a ty by si ju priamo odmietol, pre jej sebavedomie a ego by to znamenalo hotové peklo.. :D
Ženy si potrebujú zdôvodňovať nezáujem rôznymi príbehmi, aby sa cítili stále chcené..

Nezáujem žena prejavuje ghostingom a úplným ignorovaním..vačšina chlapov je pre ženy v bare neviditeľných a nevenujú im pozornosť dlhšie ako úvodnú sekundu, keď zaevidujú ich príchod..
Takže predpokladám, že tvoja aura v tomto prostredí bude zrejme dobrá, keď si pamatajú, čo si mal oblečené minule a majú potrebu to komentovať :lol:
Tito uživatelé poděkovali autorovi fanfunflan za příspěvek:
andrew_d (22 zář 2023, 07:10)
andrew_d

Příspěvek od andrew_d »

Hezky rozebrané psychologicky, tak nějak bych to taky viděl. Vždy jsem razil teorii, že je lepší být vidět a polarizovat ty ostatní (trošku peacocking nebo se něčím odlišovat), než být šedej v průměru. To je v baru nebo klubu asi to nejhorší. Představ si třeba týpka s volnejma baggy kalhotama nebo kapsáčema, k tomu nějaké vytahané tričko nebo třeba nice guy týpek, brejličky, polo tričko, tweedové kalhoty. To prostě nechceš. Ještě k tomu když takovej tam sedí tři hodiny v rohu s podobnou partou, pak daj do sebe 6 piv, začnou se motat kolem baru a jedou na holky "heeeej..můžu ti koupit drink"? BTW tuhle hru maj ale i někteří naturálové, až mě to u jednoho kámoše překvapilo.

Je ale fakt, že já se v baru bavím s každým, asi bych přímo holku neodpálkoval, spíš používám taky holčičí techniky, prostě odejdu nebo dělám, že to ta holka neřekla, když nemám zájem :lol:
Odpovědět