Protože tady na fóru je zdá se okurková sezóna, všichni buď oslovují nebo jsou schovaní v privátní sekci fóra, tak mě napadlo tohle téma. Hodně často se mi v baru stávalo, že mě holky vyloženě negují, snaží se shodit nebo jedou push-pull. Jelikož tyhle holky určitě nepatří mezi členy fóra, tak si říkám, že jsou to spíš takové nevědomé testíky nebo snaha shodit mi mojí hodnotu, pokud se holky třeba cítí nejistě. Dřív mi to hodně vadilo a vysvětloval jsem si to negativně, ale teď o tom uvažuju spíš ve smyslu, že mám nějakou hodnotu a ty holky vidí třeba frajírka nebo prostě se cítí low value, tak to zkouší mě trošku rozhodit. Spíš se jedná o holky průměrné nebo holky typu párty girl. Ty velice pěkné nebo na úrovni tohle moc nedělají. Moje otázka zní: Je to naprosto běžné nebo se vám to spíš nestává a je to dané hlavně mým archetypem, který v klubu představuju (od pohledu jsem player s důrazem na módu, ale bez zbytečných cetek nebo tetování)?. Uvedu pár příkladů konverzací, ať si uděláte obrázek
Jdu do baru a mezi dveřma se potkám s nějakou kámoškou od jedné známé, neatraktivní. Zahlásí: Ty jsi tak pěknej chlap, ale kdybys furt nenosil to samé na sobě. Pořád tě potkávám a jsi oblečenej stejně 
Plus následuje debata, že děkuju za názor, ale že je mi to srdečně fuk a týpka, že určitě ne, že mi to teď bude vrtat hlavou

Jasně, odpovídám logicky a je mi fuk, jestli procházím testem, jelikož ani neřeším, že to je test. Takže.. vlastně takhle by se měly procházet testy.. bylo mi to tak volný, protože mi byla volná i ta holka, takže jako správná reaktivní alfa můžu říkat kdejakou kravinu, protože to v tu chvíli neřeším
Prochází kolem mě holka v plném baru, je to kámoška holky, se kterou jsem byl na rande. V ten den jsme spolu myslím nemluvili a ona zahlásí.. "tenhle pán o mě říká, že jsem pííííííííííča" a pěkně se na mě usmívá a příští den mi ještě mává z auta
Přijde ke mě holka a komentuje, že mám děsnej výraz a že se mě bojí a pak mě pozve ven na cigáro. Tohle bylo spíš záminka k hovoru.
Občas se mi taky stávalo, že holky komentují oblečení, hlavně moje kalhoty nebo řeší, proč nepiju a tak dále. Od té doby, co jsem v tom, co nosím, sebejistej, tak se to už nestává. Dost často taky holky kometují moje chlupy na hrudníku, reakce jsou střídavé - některé si mě chtějí hladit, takže si je pak taky většinou pohladím a některé zas mají hlášky o pletení svetrů nebo o kobercích