Co s jejími beta kamarády

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
vojtman
Udělil poděkování: 3 x
Obdržel poděkování: 0

Co s jejími beta kamarády

Příspěvek od vojtman »

Stala se mi zajímavá věc, kterou určitě hodně z vás zná. Můj kamarád chtěl balit holky na jedný seznamovací akci, ale je v tomto stydlivý a dá se říct i relativně nový. Tak po mě chtěl, abych přijel na akci a dělal mu wingmana.
Teď abych se dostal k věci, zakecal jsem se s dvěma holkama, přičemž jsem jednu přenechal jemu a s druhou se začal dobře bavit z čehož jsem cítill, že začíná vznikat spojení. Z toho se znenadání objevili její tři beta kamarádi, z toho jí dva hned ode mě odtáhli a třetí si přede mě stoupl a strašně se chtěl kamarádsky vybavovat. Pár jednoduchých vět se znakem nadhledu a nezájmu jsem mu odpověděl, víceméně tu holku už jsem neviděl, ale zároveň mě to vykouzlilo úsměv na tváři, že půl roku zpátky bych byl pro takový frajery neškodný a asi by to ani neřešili. Víceméně mě to dospělo na myšlenku, když se vám tohle stalo, jak tuhle situaci řešíte, kromě toho, že jsem se začal bavit s dalšími holkami. :)
Odpovědět