Možná bych neměl problém jít do terénu a oslovovat holky na ulici. V rámci své profese konec konců musím dělat i horší věci, než jen nezávazně kecat. Jenže mám problém.
Jsem z malého města. Do dvou větších měst to mám 50 kilometrů a pokud bych zvolil nějaké trochu větší město, alespoň kolem 10 tisíc obyvatel, tak bych se velice rychle provařil. A to nechci. Kvůli své profesi nemám tolik času do těch větších měst zajíždět, takže jsem snad v koncích.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
JedenZmála píše: ↑06 zář 2023, 14:41
Možná bych neměl problém jít do terénu a oslovovat holky na ulici. V rámci své profese konec konců musím dělat i horší věci, než jen nezávazně kecat. Jenže mám problém.
Jsem z malého města. Do dvou větších měst to mám 50 kilometrů a pokud bych zvolil nějaké trochu větší město, alespoň kolem 10 tisíc obyvatel, tak bych se velice rychle provařil. A to nechci. Kvůli své profesi nemám tolik času do těch větších měst zajíždět, takže jsem snad v koncích.
Kto chce, hľadá spôsob. Kto nechce, dôvod.
Jeden zo spôsobov je dohodnúť si "rande" s Princom v Prahe. Pripadne v Brne. Alebo indi-vindi podľa vlastného výberu. Jednorazovo sa tak zaškoliť a potom vrámci profesie osloviš holky tam, kde aktuálne budeš. A raz za čas si vyraziš na výlet do väčšieho mesta a v sekcii zrazy napíšeš , kde sa chystats a nájdeš si tu tak parťáka.
Taky souhlasím, že je lepší nějak začít, třeba i v menším městě než vůbec. Každopádně když to vezmu podle sebe, tak jednorázové zaškolení, ač lepší než nic, rozhodně neřeší dlouhodobé oslovování. Pro mě teda je rozdíl oslovovat na kurzu s někým, oslovovat třeba pak s parťákem v cizím městě a pak oslovovat sám v domácím městě. To jsou úplně jiné disciplíny, z hlediska obtížnosti a sám se snažím tomu přijít na kloub, ale může to být diametrálně odlišné. Doma prostě hraju nějakou personu a oslovuju maximálně situačně nebo indirect, zatímco v cizím městě se dokážu úplně odpoutat a je mi víceméně jedno, co si kdo o mě myslí.
aldot píše: ↑06 zář 2023, 20:19
Kto chce, hľadá spôsob. Kto nechce, dôvod.
Jeden zo spôsobov je dohodnúť si "rande" s Princom v Prahe. Pripadne v Brne. Alebo indi-vindi podľa vlastného výberu. Jednorazovo sa tak zaškoliť a potom vrámci profesie osloviš holky tam, kde aktuálne budeš. A raz za čas si vyraziš na výlet do väčšieho mesta a v sekcii zrazy napíšeš , kde sa chystats a nájdeš si tu tak parťáka.
Jednorazové zaškolenie - ono je rozdiel či ti ho dá kamoš alebo nejaký týpek čo sa.tomu venuje, alebo to je niekto kto sa tomu profesionálne venuje ako Princ. Netvrdím že jedno odborné zaškolenie je všetko, ale "jsem z malého města" mi príde ako lacná výhovorka.. ako keby chlapec tvrdil "urobte čáry-mary-fuk" a dajte mi zoznam, ja sa ho naučím naspamäť a do konca života mám pokoj.
Ono to bolo skôr myslené ako jedna z možností, ktoré mladý má, lebo podľa profesie usudzujem, že peniaze u neho nie sú vážny problém. A mi to príde z jeho strany ako prejav lenivosti, ale to si priznám aj ja na svojej strane, keď som bol v podobnej situácií.
Proste každý z nás má svoje skúsenosti, každému niečo vyhovuje a ťažko takto za neho niečo riešiť.
Ja som napríklad z malého mesta tiež, ale raz za týždeň som sadol na vlak alebo do aura a išiel medzi ľudí. Dokonca som mal frajerku a cesta viedla cez väčšie mesto, tak som počas prestupu oslovil nejakú holku. Chcel som fotku s dievcinou, tak som oslovil v cudzom meste cez 20 žien, proste ma to vnútorne hnalo. Alebo Minho, proste vidieť ako robí všetko pre to, aby sa to naučil. Či Hubert, cez vikend si zaplatil hotel, aby mohol byť v Prahe, mal kľud a mohol streetovat. Pomaranč si na chate zrobil cez leto súkromné fitko. A tak ďalej.
Ja úplne žasnem, o akých ľuďoch tú čitam, a ich odhodlanie ma motivuje. A aj keď to bolo zo začiatku o sexe a ženách, tak .ma tu ľudia posunuli. A aj vďaka tomuto foru som našiel svoj zmysel života, ale takisto ma to vedie len k tomu, že vyvíjam ja tu aktivitu, aby som sa v tej oblasti angažoval.
Ty si vieš predstaviť mladého ako otca, keď takto bude čakať ako ho baba obskakuje ako ďalšie dieťa? A ženy o to skôr zbadajú aký je, že nie je samostatný a môže byť odborník na slovo vzatý najlepší na svete.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
Pěkně povedané, Aldot. Já třeba nerobím úplně všechno, ale když už mám volný čas mimo fitko, věnuju ho alespoň tréninku v baru, těch 5 hodin jednou týdně. Občas se před tím cítím, jak když jdu k zubaři, ale postupně tenhle pocit odbourávám a už jsem se i naučil chodit sám a spatřuju v tom něco pěkného, nikdy nevím, co se stane, jdu se tam bavit, poznávat nové lidi, občas i nějaké ty holky a postupně se snažím každý večer se učit něco nového, nějaké ty techniky. Přijdu na místo a v hlavě se mi tvoří nějaký gameplan. Ale vždycky mě to baví, není to z donucení. Postupně se snad dostanu pomalu i ke streetu ve svém domovském městě, už tam občas padají i jednotlivá oslovení ve dne. Mám to sice na dlouho, bude to u mě běh na dlouhou trať, ale chci se to naučit.
JedenZmála píše: ↑06 zář 2023, 14:41
Za mě je 50 km v pohodě kámo a 10 tisíc obyvatel to není tak špatný. Ohledně toho provaření záleží jak oslovuješ, když působíš jako přátelský týpek a společenský, tak to může být naopak výhoda..
Znal jsem 1 kluka, co oslovil třeba 10 holek na streetu a pozval je všechny naráz ve stejnou hodinu k sobě domů (měl větší dům) a pozval tam i nějaký kluky a rozjel takovou meta game.. a party.. a ukázal, že on je ten alfa samec a překvapivě to na ty holky účinkovalo a ještě se o něj popraly.. i byl sex
Vůbec neřešil, že se provaří a ty holky mezi sebou seznamoval.. Jde jen o to to správně podat.. Aby si ukázal, že víš, co děláš.. že oslovuješ protože jsi správný chlap a nebojíš se jako ostatní, co třeba nemají odvahu oslovit.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Aragorn_ za příspěvek (spolu 2):
Jsem z Prahy, ale stěhuju se teď taky na maloměsto. Vůbec netuším jak tam fungovat. Jaké jsou tvé zkušenosti? Podle tebe je blbý se provařit? Nebo je spíš problém menší množství holek?