@aldot - ja to volám štádium vypnutého IQ..

Presne viem o čom hovoríš.. u mňa to prichádza najčastejšie po mesiaci sexuálnej abstinencie..človek je vtedy ako v tranze, mozog má úplne vypnutý a loví zaradom intuitívne a pudovo..odmietnutie ani nevnímaš a vlastne vtedy nejako často ani neprichádzajú a zrazu ani nevieš ako, a bez nejakej vedomej snahy šukáš s top ženou

Horšie však je, že keď ten stav pominie, s rovnakou ženou sa stretávaš druhykrát, IQ máš už zapnuté, začínajú mozgové analýzy a celý priebeh ide do prdele..
@minlo1 - nedá sa porovnávať hranie na klavíri a pick up.. ale keď sme už pri tom porovnávaní, je to ako keby si šiel na boxerský zápas, prehral ho, šiel na ďalší a ďalší.. prehral by si 10 zápasov po sebe.. čo by si robil? šiel na 11ty alebo sa stiahol, zapol trošku sebareflexie, začal na sebe makať aby si šiel do ďalšieho súboja už pripravený?

Príprava v pick-upe však nie je technická, je to komplex tvojej osobnosti a vyžarovania..vedomosti o testoch, sabotáži a pod. sú len bonusom, základ je však niekde úplne inde..
Čo sa týka tindru, pokiaľ nemáš atraktívny vzhľad, neinvestoval by som do toho veľa energie... Mám známeho, ktorému príroda nenadelila zrovna sympatický vzhľad..Napriek tomu, že na sebe vylepšil všetko čo sa dalo, pravidelne cvičí, chodí si bieliť zuby, navštevuje barbera pomaly každé tri dni, na tindri má po roku aktívneho používania myslím 3 zhody.. naživo má však charizmu, keďže je úspešný v podnikaní, športe, má dobrý humor, je uvoľnený, má peniaze a celkovo ide z neho dobrý vibe..Naopak mne zas príroda, našťastie, nadelila celkom dobrý vzhľad a na tindri dostávam zhody s peknými ženami takmer na dennej báze, nemám problém si po pár správach dohodnúť rande..a to mám v profile fotky ako selfie z auta, random fotka z kaviarne a pod. a profil bez popisu..avšak, tým, že som si prešiel náročnejším obdobím vo vzťahoch a podnikaní, nejde zo mňa aktuálne taký dobrý vibe, humor samozrejme absentuje (z toho dôvodu mám aj pauzu od streetu, lebo by to nemalo zmysel)... ak s ním idem niekedy von, babu do postele dostane ako prvý..
Chcem tým povedať, že tinder a dating apps sú založené na trhovom mechanizme, kde ťa hodnotia primárne na základe vzhľadu.. v reálnom živote ťa však ženy hodnotia na zaklade komplexného vyžarovania a energie.. koncentruj sa hlavne na to, aby bol tvoj život fakt naplnený aj bez prítomnosti ženy a výsledky prídu..