Viac ako rok SG bez vysledkov

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
andrew_d
Udělil poděkování: 88 x
Obdržel poděkování: 41 x

Příspěvek od andrew_d »

Tak třeba tohle mi nikdy nefungovalo. Čím víc jsem se snažil a po nějaké babě šel, tím míň to dopadalo. Dokonce i čím víc jsme si sedli a čím víc to bylo osudové a láska, tím pravděpodobněji se něco pak posralo později. Už jsem jen čekal, kdy přijde ten shit. Když mi něco vyšlo, šlo to vždy nějak samo, prostě se to stalo. Vlastně celé to je spíš nějaká náhodná distribuce výsledků, než že bych dokázal určit vzorec, který odemyká ty zámky :D
aldot píše: 24 srp 2023, 09:49 Ideš hlavou proti múru. "Komu niet rady, tomu niet pomoci"

užívaj si život bez žien. Lebo nezávislosť na výsledku spočíva v tom, že dokážeš byť šťastný aj bez sexu.

K duchovnému rozvoju: nájdi si zmysel života a choď za ním. Ženy milujú chlapov, ktorí si idu za svojim cieľom. Je to prejav mužskej energie. Pre Princa to môže byť kľudne aj sex, lebo sex je spôsob ako prejavuje lásku k ženám a navyše sa tým živí. Ale tvoja túžba po sexe je egoická, čiže nie zameraná na druhého ale na seba.
Mne zakaždým k sexu pomohlo to, že som sa celý vložil do balenia a išiel po babe jak pes po udenom. A práve preto som ju zbalil, že som ukázal tu mužskú cieľavedomosť a to "nadsenie" s akým som sa do toho pustil.

A ešte jedna faktická: nauč sa pouzivať čiarky a ypsilony. Baby sú fest vysadené na gramatiku, pravopis a štylistiku. Sem-tam sa stane preklep alebo nedáš čiarku, kde máš, no sú to zbytočné mínusové body.
andrew_d

Příspěvek od andrew_d »

Tak to má být. V té pauze se ti ty myšlenky srovnají a přijdou nové nápady.

A profil. Neřeš furt profil. Přijdi na to, jak zlepšit sebe. Myslíš si, že jsi nabušený? Nabuš se víc. Myslíš si, že máš styl? Určitě tě nekdo vyvede z omylu. Začni třeba číst, učit se jazyky. Já třeba bych děsně rád začal s tou filozofií, ale jsem rád, že si občas online přečtu nějakou knihu o balení. Knížky jsou dobrý téma s těma chytřejšíma holkama. Začni třeba chodit do klubu o víkendu a tam hraj metagame, aby tě tam za chvíli znal každý a holky za tebou chodily samy. Spřátel si i chlapy. Já se o všechno tohle snažím a určité výsledky začínám pozorovat, samozřejmě ty výsledky nekvantifikuju, jen si všímám určité změny.
minlo1 píše: 24 srp 2023, 19:58 Idem na dovolenku tak tam si oddýchnem, možno niečo oslovím ale v chil.mode..... áno štýl je veľmi dôležitý ten sa snažím vychytat co najviac.V poslednej dobre stále niečo vylepšujem....vrodený vzhlad mam dosť slabí ten získaný sa snažím zlepšiť koľko to len ide hlavne vychytat to oblečenie....v lete som sa hodne odpálil a nabral svaly len to ešte nejak prezentovať na tinderi prit na to ako ešte zlepšiť ten profil
Adam T
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od Adam T »

0 bodů je jak mít černého petra. Nejde stím nic dělat.

Pak ale hra stejně skončí a zjistí se, že šlo celou dobu jen o to, jak moc tě to sere.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam T za příspěvek:
Professore (25 srp 2023, 16:47)
Hodnocení: 2.9%
Professore
Udělil poděkování: 407 x
Obdržel poděkování: 217 x

Příspěvek od Professore »

andrew_d píše: 25 srp 2023, 07:08 Když mi něco vyšlo, šlo to vždy nějak samo, prostě se to stalo. Vlastně celé to je spíš nějaká náhodná distribuce výsledků, než že bych dokázal určit vzorec, který odemyká ty zámky :D
Opíšem ti dve situácie. Prvá ako mi to nešlo a druhá ako mi to fungovalo.

1. Cez covid som chodil často do knižnice. Pred ňou je park a z jari som si sadol na lavičku a slnil som si tvár. Po chvíli ma oslovila dievčina. Otvoril som oči, jedna dve vety a vybehla mi myšlienka zbaliť ju. Kŕčovito som rozmýšľal nad taktikou. A viem že to bol zlomový moment, keď zrazu holka stratila záujem. Či som sa nejako zatváril , niečo povedal, udialo sa telom alebo ucítila zmenu v postoji. Ale viem že tu vedomá pozornosť na ňu spôsobila, že som prehral.

2. Nestáva sa mi to vždy, ale to "nadšenie" a to "vloženie sa" je stav, keď cítim "inštikt lovca". Zrazu viem, čo mám robiť, ide to ľahšie a pripadné faux paus neberiem tragicky a nevzdávam sa a ani ten prehrešok nejako hlbšie neriešim. A aj samotná holka akoby mi vtedy "našepkávala".
Napríklad, bol som už s holkou u mňa na byte, a keď som ju začal zvádzať(hladil po ramenách a išiel pomaly nižej) tak mi dala otázku "kde máš ruky?" tak sa mi vynorila rada od Princa, že to nemám brať ako odmietnutie a začal som ju nanovo hladiť po ramenách, čo v konečnom dôsledku viedlo do úspešného finále.

A viem, že to "balenie s vervou a mermomoci" v druhom prípade malo vždy úspešný koniec. Pritom som sa cítil maximálne sustredený ale zároveň v myslení uvoľnený. Viem že v takých chvíľach nekalkulujem, nie som ani nervózny, nebojím sa o výsledok a jednoducho si verím že to dám.
Pruser je to, že si neviem vedome vyvolať ten stav.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
fanfunflan (28 srp 2023, 13:27)
Lose your mind and come to your senses.
fanfunflan
Udělil poděkování: 18 x
Obdržel poděkování: 27 x

Příspěvek od fanfunflan »

@aldot - ja to volám štádium vypnutého IQ.. :D Presne viem o čom hovoríš.. u mňa to prichádza najčastejšie po mesiaci sexuálnej abstinencie..človek je vtedy ako v tranze, mozog má úplne vypnutý a loví zaradom intuitívne a pudovo..odmietnutie ani nevnímaš a vlastne vtedy nejako často ani neprichádzajú a zrazu ani nevieš ako, a bez nejakej vedomej snahy šukáš s top ženou :lol: Horšie však je, že keď ten stav pominie, s rovnakou ženou sa stretávaš druhykrát, IQ máš už zapnuté, začínajú mozgové analýzy a celý priebeh ide do prdele..
@minlo1 - nedá sa porovnávať hranie na klavíri a pick up.. ale keď sme už pri tom porovnávaní, je to ako keby si šiel na boxerský zápas, prehral ho, šiel na ďalší a ďalší.. prehral by si 10 zápasov po sebe.. čo by si robil? šiel na 11ty alebo sa stiahol, zapol trošku sebareflexie, začal na sebe makať aby si šiel do ďalšieho súboja už pripravený? ;) Príprava v pick-upe však nie je technická, je to komplex tvojej osobnosti a vyžarovania..vedomosti o testoch, sabotáži a pod. sú len bonusom, základ je však niekde úplne inde..
Čo sa týka tindru, pokiaľ nemáš atraktívny vzhľad, neinvestoval by som do toho veľa energie... Mám známeho, ktorému príroda nenadelila zrovna sympatický vzhľad..Napriek tomu, že na sebe vylepšil všetko čo sa dalo, pravidelne cvičí, chodí si bieliť zuby, navštevuje barbera pomaly každé tri dni, na tindri má po roku aktívneho používania myslím 3 zhody.. naživo má však charizmu, keďže je úspešný v podnikaní, športe, má dobrý humor, je uvoľnený, má peniaze a celkovo ide z neho dobrý vibe..Naopak mne zas príroda, našťastie, nadelila celkom dobrý vzhľad a na tindri dostávam zhody s peknými ženami takmer na dennej báze, nemám problém si po pár správach dohodnúť rande..a to mám v profile fotky ako selfie z auta, random fotka z kaviarne a pod. a profil bez popisu..avšak, tým, že som si prešiel náročnejším obdobím vo vzťahoch a podnikaní, nejde zo mňa aktuálne taký dobrý vibe, humor samozrejme absentuje (z toho dôvodu mám aj pauzu od streetu, lebo by to nemalo zmysel)... ak s ním idem niekedy von, babu do postele dostane ako prvý.. :D
Chcem tým povedať, že tinder a dating apps sú založené na trhovom mechanizme, kde ťa hodnotia primárne na základe vzhľadu.. v reálnom živote ťa však ženy hodnotia na zaklade komplexného vyžarovania a energie.. koncentruj sa hlavne na to, aby bol tvoj život fakt naplnený aj bez prítomnosti ženy a výsledky prídu..
Tito uživatelé poděkovali autorovi fanfunflan za příspěvek:
andrew_d (28 srp 2023, 14:42)
minlo1
Udělil poděkování: 11 x
Obdržel poděkování: 21 x

Příspěvek od minlo1 »

Nakoniec som sa.opil a dal nádhernú babu.na babských wc :D .... strašne som budoval spojenie....tipujem že.asi môj problém bola závislost na vysledku
Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
Professore
Udělil poděkování: 407 x
Obdržel poděkování: 217 x

Příspěvek od Professore »

Alkohol zvyšuje serotonin. Čiže dodá ti odvahu, otupi trochu vnímanie atď. Myslím si že ovládaš tieto veci. Čiže skôr problém bude v uvoľneni sa v hlave, a v tom že to berieš všetko vážne. A žena vytusi, že tá tvoja nálada je hraná a vo vnútri sa citiš inak. Podľa toho ako si opísal tak alkohol bol u nej, tam posobil ako sedativum a otupil aj jej nervozitu a aj jej vnimanie.
Poznám ten pocit keď dlhodobo sa nedarí a potom človek nerieši akým spôsobom, hlavne že ten sex je a ani kvalitu. Ber to skôr ako doping od života a skús nabudúce bez alkoholu aj na jednej aj na druhej strane.

Iné je, keď máš rande, že sa spolu navečeriate a dáte pohárik vína, to ono viac aj narobí chúťky. Ale v takom prípade už ženu nebalis.
fanfunflan píše: 28 srp 2023, 13:27 @aldot - ja to volám štádium vypnutého IQ.. :D Presne viem o čom hovoríš.. u mňa to prichádza najčastejšie po mesiaci sexuálnej abstinencie..človek je vtedy ako v tranze, mozog má úplne vypnutý a loví zaradom intuitívne a pudovo..odmietnutie ani nevnímaš a vlastne vtedy nejako často ani neprichádzajú a zrazu ani nevieš ako, a bez nejakej vedomej snahy šukáš s top ženou :lol: Horšie však je, že keď ten stav pominie, s rovnakou ženou sa stretávaš druhykrát, IQ máš už zapnuté, začínajú mozgové analýzy a celý priebeh ide do prdele..
Super výraz.
Lose your mind and come to your senses.
andrew_d

Příspěvek od andrew_d »

V první řadě gratulace. Jinak ale zmíním jednu evidentní věc, která zde zmíněna překvapivě nebyla - změnil jsi prostředí, změnil jsi paradigma, místo pobíhání po ulicích jsi vyrazil do oblíbeného letoviska, kam se vpodstatě jezdí za sexem a zábavou, takže to přineslo své výsledky. Noví lidé, nová místa, změna demografie.. tohle všechno hraje svou roli možná víc než to, že bys něco dělal o tolik jinak než si myslíš :twisted:
minlo1 píše: 28 srp 2023, 14:14 Nakoniec som sa.opil a dal nádhernú babu.na babských wc :D .... strašne som budoval spojenie....tipujem že.asi môj problém bola závislost na vysledku
Odpovědět