Viac ako rok SG bez vysledkov

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
minlo1
Udělil poděkování: 13 x
Obdržel poděkování: 26 x

Příspěvek od minlo1 »

Už som viac ako rok si vediem dennik zo streetovania, mam za sebou kurz s princom, streetoval som aj s ďalšími inštruktori, mam prečítané všetky knihy a streetujem podľa nich.

kvoli streetu som sa prestahoval do Brarislavy Od mája steeetujem úplne každý deň ( par dni nahrada omegle). Skúšal som všetky možné spôsoby oslovenia, situacne aj priamo veselo aj drsne boli dní keď som oslovil aj 20 báb celkovo mam cez 800 osloveni. Oslovoval som aj baby v MHD pred ľuďmi na zastávkach všetko možné, taktiež skupinky zastavil som skupinku 8 báb. Skúšam aj nighgame.

Ale ziadne zazraky sa nedeje stále je to mizerné mal som oslovenia kde si baby sami pýtali odomna instagram, keď sami hovorili ze si budeme písať. Keď mi baba 10 minút nadšene rozprávala o všetkom možnom a nešlo ju zastaviť. Mal som jedno instantko s babou ktorá ma sama pozvala si sadnúť ale i tak nechcela ísť ku mne.

o zoznamkach ani nehovorim mam profil podla Digigame tahaku pozeral mi ho aj princ a I tak nedostávam takmer ziadne zhody keď už nejakú dostanem a napíšem jej nejakú originálnu správu, tak ani neodpíše za túto dobu sa mi podarilo jedno rande z tinderu.

Najväčší problém je ze aj keď mam dobrý rozhovor s babou na ulici nechám ju snažiť sa pozvem ju na instantko a odmietne.

Najčastejši scenár je ze sa ponahala, tak pokecame 5 min a da mi kontakt, a už sa nikdy neodpise.
Toto ma vytáča najviac mam milion kontaktov a super ig a žiadna sa už neozve :x

Pritom mam super život chodím pravidelne do posilky mama namakanu postavu mam dobru prácu kopu kamosov minimálne raz týždenne barber zamakal som na štýle a obliekam sa dobre, chodím na toastmasters aby som vedel dobre improvizovať.

Robím všetko možné dávam do toho kopu peňazí a času a výsledky nestoja za nič
Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2688 x

Příspěvek od Princ »

Výsledků bych řekl, že máš spoustu, já to s radostí sleduju. Jen zatím ne výsledky co do počtu žen, ale to je malá část toho.

Život na streetu je krásný život, i kdyby si člověk už nezapíchal nikdy :)

Ve tvém případě určitě dál rozvíjet EQ, dál rozvíjet social skills... Ale jde to super.

Denně děláš tak 5 oslovení, ne? To není žádný hardcore, kde by se muselo moc uvažovat, proč člověk nemá masivní počty žen, když je ještě v první tisícovce oslovení.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
martin123 (19 srp 2023, 09:55)
Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

Příspěvek od Professore »

minlo1 píše: 18 srp 2023, 09:14 Už som viac ako rok si vediem dennik zo streetovania, mam za sebou kurz s princom, streetoval som aj s ďalšími inštruktori, mam prečítané všetky knihy a streetujem podľa nich.
Robím všetko možné dávam do toho kopu peňazí a času a výsledky nestoja za nič
Skús sa pozrieť čisto na svoj život. Aký máš ty sám pocit zo seba? V čom si sám zo seba spokojnejší? Lepší? Ale nie vo vzťahu k ženám, ale čisto ako sa zmenil tvoj život celkovo.

Osobne sa domnievam, že si neuživaš až tak ten street a vnímaš holku ako prinos pre teba a nie seba ako prinos pre tú holku. A žena to potom z teba vycíti. Ono v skutočnosti nie je dôležité, či vieš babu dostať do postele, ale ten posun kam ťa to doviedlo.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek (spolu 2):
Princ (19 srp 2023, 13:34) • surfernamare (29 srp 2023, 13:50)
Hodnocení: 5.7%
Lose your mind and come to your senses.
minlo1

Příspěvek od minlo1 »

Princ píše: 19 srp 2023, 09:36 Výsledků bych řekl, že máš spoustu, já to s radostí sleduju. Jen zatím ne výsledky co do počtu žen, ale to je malá část toho.

Život na streetu je krásný život, i kdyby si člověk už nezapíchal nikdy :)

Ve tvém případě určitě dál rozvíjet EQ, dál rozvíjet social skills... Ale jde to super.

Denně děláš tak 5 oslovení, ne? To není žádný hardcore, kde by se muselo moc uvažovat, proč člověk nemá masivní počty žen, když je ještě v první tisícovce oslovení.
Ale nie rukolapných výsledkov, nie sú to bozky,rande,sex to že sa s babou o chvíľu dlhšie rozprávam ako výsledok neberiem. Niekedy to môže byť len to že jej je ma ľúto a preto neodíde alebo nejaké iné dôvody, nemusí to znamenať záujem.

Takto relatizovať sa potom dá všetko, vo futbalovom zápase nie je dôležite kto dal viac gólov dajme medailu tomu, kto si to viac užil. Na pretekoch sú víťazi všetci atď. S takýmto pohľadom nemá zmysel nič.

Street je sranda a zábava a uprímne si ho užívam, ale ja to robím kvôli babám, to je pointa prečo to robím, nejde mi o tom byť najsebavedomejší alebo najlepší človek bez báb. Kľudne by som bol aj posledný podržtaška niekde v rohu ktorí má báb dostatok.

V priemere 5 +, keď sú dobré dni aj cez 20. Ale ja nemám ani podpriemerné počty žien :D mám presne 0 :D . Súdiac podľa denníkov skoro nikto tu konzistentne nestreetoval tolko ani vacsina tych najlepších alebo nepísali podrobne denníky.
minlo1

Příspěvek od minlo1 »

aldot píše: 19 srp 2023, 09:43 Skús sa pozrieť čisto na svoj život. Aký máš ty sám pocit zo seba? V čom si sám zo seba spokojnejší? Lepší? Ale nie vo vzťahu k ženám, ale čisto ako sa zmenil tvoj život celkovo.

Osobne sa domnievam, že si neuživaš až tak ten street a vnímaš holku ako prinos pre teba a nie seba ako prinos pre tú holku. A žena to potom z teba vycíti. Ono v skutočnosti nie je dôležité, či vieš babu dostať do postele, ale ten posun kam ťa to doviedlo.
O trochu lepšie zvládam stres. Ale omnoho viac som naštvaný, že aj pri tejto drine o mňa baby ani nezakopnú. Takže keď zvážim plusy a mínusy viac strácam ako získavam (aspoň momentálne). Dúfam že sa to raz zmení, ale úprimne o tom moc presvedčený nie som, skôr si myslím že to pôjde takto ďalej.

Práveže ma street baví, to vraveli aj partaci že je to na mne vidno. Veľakrát sa po ňom cítim lepšie a potom zas hošie. :D

Ja nie som filozof nepotrebujem si vravieť či som lepší alebo rovnaký ako včera. Ja chcem pichať.

Potrebujem si na konci dňa povedať, tvrdo som streetoval a dôkazom toho je, že som dostal túto babu, s ďalšou som mal instantko a na zajtra pozajtra mam naplanované rande. Nepotrebujem sa vznášať hlavou v oblakoch.
Princ

Příspěvek od Princ »

S empatií a láskou k ženám se to má tak, že člověk vidí vždy tak o příčku výš, než sám je, ale dál už ne. Takže já si vždy myslím, že už jsem empatický, za dva roky zjistím, že jsem mohl být víc empatický, za další dva roky zjistím, že jsem mohl ještě víc... a tak furt dál :)

Měl jsem třeba rande s holkou ze své minulosti a zjistil jsem, že jsem ji tehdy vůbec neznal, vůbec jsem ji nevnímal, chápal jsem ji tehdy jen jako hezkou a nedostupnou :)
minlo1 píše: 19 srp 2023, 17:01 O trochu lepšie zvládam stres. Ale omnoho viac som naštvaný, že aj pri tejto drine o mňa baby ani nezakopnú.
No v tom je právě ten problém. Street nefunguje, pokud od něj něco zoufale chceš. Atraktivní je právě to nechtění, kdy ti na tom nezáleží a užíváš si proces. Proto máme všechny ty metody, jak budovat nezávislost na výsledku.
minlo1 píše: 19 srp 2023, 16:08 Takto relatizovať sa potom dá všetko, vo futbalovom zápase nie je dôležite kto dal viac gólov dajme medailu tomu, kto si to viac užil. Na pretekoch sú víťazi všetci atď. S takýmto pohľadom nemá zmysel nič.
Je rozdíl, nakolik ti užívání si zlepší fotbalový výkon a nakolik ti to zlepší streetgame výkon. Ve fotbale je důležitější vytrvalost, šikovnost s míčem, taktika... kdežto streetgame na užívání si procesu vyloženě stojí. Třeba koncertování je někde mezi tím (jak se kytarista tváří tě zajímá víc než u fotbalisty, ale míň než u streetaře).

Streetgame nefunguje jako akce -> výsledky -> radost.

Funguje: akce -> radost -> výsledky.
minlo1 píše: 19 srp 2023, 16:08 S takýmto pohľadom nemá zmysel nič.
Spíše má s takovým pohledem smysl všechno :)
minlo1 píše: 19 srp 2023, 17:01 Potrebujem si na konci dňa povedať, tvrdo som streetoval a dôkazom toho je, že som dostal túto babu, s ďalšou som mal instantko a na zajtra pozajtra mam naplanované rande.
Rozdíl mezi námi je, že já nic takového nepotřebuju. Streetoval bych dál, i kdyby to k ničemu vést nemohlo. A PRÁVĚ PROTO jsem atraktivní.

Výsledky mám (právě díky Dávání a Nezávislosti na okolí), ale kdybych nějakou statistickou náhodou narazil na samé super-těžké situace a nezapíchal bych si, ani bych si toho nevšiml :) Trápit se kvůli holkám je přesně to, co my streetaři neděláme.

Neřeš holky a místo toho masivně streetuj :)

Úplně stejný princip funguje v meditaci. Nejde meditovat a u toho čekat, kdy už to začne něco dělat. To je přesně definice nemeditace.

Trik se streetgame i meditací je, že zjistíš, že všechno celou dobu bylo přímo před tebou.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 3):
martin123 (21 srp 2023, 07:05) • andrew_d (21 srp 2023, 12:51) • surfernamare (29 srp 2023, 13:54)
Hodnocení: 8.6%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Princ

Proč žijeme

Příspěvek od Princ »

Někdo holkám podlézá i tím, že je na ně drsný.

Až totální láska k ženám člověku umožní nebýt snaživý hodný kluk. Protože jen skrz ni člověk může naplno nic nechtít a jen Dávat.
minlo1 píše: 18 srp 2023, 09:14mam prečítané všetky knihy a streetujem podľa nich.
Nepřijal jsi základní myšlenku mého díla, a to tu, že streetgame je konstitutivní moment bytí člověka, že je to ten život sám - ta chvíle, kdy doopravdy žijeme. (Neříkám, že jediný - někdy se podíváš na oblohu a několik vteřin taky cítíš to, co můžeš cítit na streetu.)

Když člověk streetuje, tak už všechno má.
minlo1 píše: 19 srp 2023, 16:08 Takto relatizovať sa potom dá všetko, vo futbalovom zápase nie je dôležite kto dal viac gólov dajme medailu tomu, kto si to viac užil. Na pretekoch sú víťazi všetci atď. S takýmto pohľadom nemá zmysel nič.
Toto je doopravdy dost monstrózní pohled na svět a obávám se, že jestli jej ("Výsledky za každou cenu!") bude sdílet hodně z nás, nakonec se tu pozabíjíme. Poukázalo na to mnoho filosofů, po jedné linii zejména Martin Heidegger, po druhé Carl Gustav Jung.

V první řadě je to špatná epistemologie. Chceš pozitivisticky měřit výsledky, bereš je za absolutní, ale už nemyslíš, co ten výsledek vlastně udělalo výsledkem. V základu reality přeci nejsou ženy, proč právě je automaticky považuješ za cíl konečný?

Ženy nejsou "Bohem uznané skóre života". Proč je chceš? Tam stojí družnost, láska, nadrženost, status, zábava... Říkat "Chci prostě ženy a je mi jedno, kolik u toho cítím družnosti, lásky, nadrženosti, statusu, zábavy..." je metodickým omylem.

To, co ti mohou dát ženy, můžeš doopravdy přistoupit rovnou. Tím pak teprve začneš být maximálně atraktivní.

Ty ženy se fenomenálně vyjevují až jako určité naplnění streetu, vždy spolu s ním. Máš krásný street, krásné rande, krásný sex, a nikde se nejeví žádný předěl, kdy by zážitek teprve začínal nebo končil. Proto i streetujeme a nekupujeme si sexroboty. Kdybys streetoval a u toho myslel "Kdy už bude sex?", street bys tím kazil.

Toto myšlení je epistemologicky přesnější ("fakta" jsou možná jen v kontextu a vždy nasycená významy, "holý fakt" je jen pozitivistova noční poluce), ale hlavně je to protilék proti zoufalosti, kterou vyzařují muži, kteří ženy vnímají čistě instrumentálně.

Po té Jungovské lince pak, na streetgame se vším všudy člověk zažívá malé smrti ega. Ego death je vždy dočasná a jejím cílem není trvalý život bez já, nýbrž jen nastolení určitého ancapu v hlavě :), kde ego již není tyranický samovládce, ale jen jeden z decentralizovaných účastníků.

Přemýšlení "výsledky, výsledky, výsledky, chci, chci, chci" pak ukazuje právě neporušenou nadvládu ega v osobnosti, již je třeba systematicky zmírňovat.

Samozřejmě chybiček ve tvé hře může být více, než egoistický mindset. To tu jen tak píšu všem pro zajímavost :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 4):
martin123 (21 srp 2023, 11:30) • andrew_d (21 srp 2023, 12:53) • surfernamare (29 srp 2023, 13:56) • Krishna (03 zář 2023, 22:57)
Hodnocení: 11.4%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
andrew_d
Udělil poděkování: 132 x
Obdržel poděkování: 82 x

Příspěvek od andrew_d »

Princi, jsi absolutně badass v těch posledních příspěvcích. Možná jen malá poznámka, zajímalo by mě, zda by tvůj příspěvek byl identický, kdybys měl 0 žen a nevěděl, kdy to přijde. Asi mi napíšeš, že ano, protože na začátku jsi byl taky bez "výsledků" v ohledu, jak na to kouká Minlo a stejně jsi jel dál že.

Pokusím se dát svůj pohled nováčka, včera opět po dlouhé době na streetu a mega jsem si to užíval. Já to vidím jako nástroj zpřítomnění, abych zapomněl na problémy ve své hlavě a užíval si okamžik. Za celý včerejšek cca 4 hodiny streetu mě nenapadlo něco o píchání nebo prostě neřešil jsem to tímhle směrem. Ano viděl jsem super holky, šel jsem oslovit, ale jako výsledek jsem bral prostě ten skillset, ten proces, že se pomalu učím jak se během session dostávat do flow a aby se mi to podařilo během každé session. Vůbec jsem neřešil, jak oslovení dopadne, prostě jsem si užíval ten moment a věřím, že jsem několika holkám zlepšil náladu svými dobře míněnými komplimenty nebo prostě tím, že je někdo zastavil a pochválil. Neřešil jsem ani to, že jim půjdu udělat lepší den, prostě se to buď přihodilo nebo nepřihodilo. Jako dobrej výsledek jsem vzal to, že mě pochválil parťák, že mi to jde líp než minule a že se ode mě něco naučil. Půjdu příště zas a zas budu o něco lepší. A jednou přijde okamžik, kdy tyhle dovednosti využiju třeba někde jinde nebo na jiným streetu a nějak to tam spadne.

A ano, když jedete vlakem do cizího města a jste ve své hlavě, taky si říkáte, jakej to má smysl. Ve svým věku bych měl mít manželku u plotny a děcka někde v pokoji nebo bych měl chodit do bordelu jako jiní. A já jedu na street a oslovuju 18 leté holky a vím, že dnes nejspíš zas nic nebude, ale stejně mě to baví :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek:
martin123 (21 srp 2023, 21:51)
Princ

Věří sytí hladovým?

Příspěvek od Princ »

andrew_d píše: 21 srp 2023, 13:03 Princi, jsi absolutně badass v těch posledních příspěvcích. Možná jen malá poznámka, zajímalo by mě, zda by tvůj příspěvek byl identický, kdybys měl 0 žen a nevěděl, kdy to přijde. Asi mi napíšeš, že ano, protože na začátku jsi byl taky bez "výsledků" v ohledu, jak na to kouká Minlo a stejně jsi jel dál že.
Taky jsem nad tím při psaní přemýšlel :) Vždy může hrozit ten "sytý hladovému nevěří" aspekt.

Jel jsem dál, ale úplně se mi tehdy tak lehce nemluvilo :) Taky jsem mnohokrát ztrácel naději, ale naštěstí jsem vydržel. Zpětně bych malému Princovi taky poslal do minulosti zprávu, aby počty holek řešil ještě míň a ještě víc užíval zážitky.

Nechtěl jsem sdělit, že to má Minlo jednoduché, nějak podceňovat jeho strasti... jen připomenout empatii a užívání si procesu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 2):
martin123 (21 srp 2023, 21:50) • andrew_d (22 srp 2023, 07:03)
Hodnocení: 5.7%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

Příspěvek od Professore »

minlo1 píše: 19 srp 2023, 17:01 Ja chcem pichať.

Chodil som s holkou dva roky. Minulý rok v septembri som sa s ňou rozišiel. Furt doliezala za mnou a mal som viacmenej sex raz za týždeň. Ale začal som baliť baby vo firme a proste vycitili že asi sexujem inde. Tak jednoducho som ukončil s ex aj to kamarátstvo s výhodami. Možno z tvojej strany nepochopiteľné, že sa zrieknem aj tej jedinej príležitosti. Momentálne som dva mesiace bez sexu, láme ma to jak hovado, depky z toho že som sám mám takisto . Ale zbavil som sa závislosti na kofeíne, tak vydrzím aby som sa zbavil aj závislosti na sexe. Nakoniec to bude nikotín, ktorý používam ako pomocnú barličku.

Popritom čítam Deidu, Cesta pravého muze, iba jednu kapitolu denne a rozmýšľam nad tým. Začal som cvičiť a meditujem. A akosi ma tá chuť na sex prechádza sama od seba. Nestreetujem, ale užívam si konverzácie, jedno či so ženou alebo mužom. A sám badam ako sa mi postupne zlepšujú vzťahy. Čiastočne aj vďaka Kresťanovi.

Ale čo je dôležitejšie, odkedy som sa začal orientovať viac na budovanie mužskej energie v sebe, začal sa viac orientovať na mužov, v zmysle kamarátstva, tak aj vzťahy so ženami sa mi zlepšujú. Ale som na začiatku cesty. A to už na sebe pracujem pomaly siedmy rok. Najvacsia sranda je, že aj ex čo som sa s ňou rozbiedol a mam s ňou dcéru, tak sa sice nezmenila ale mení sa jej vzťah ku mne, čo je pre mňa povzbudenim, že som sa asi poriadne v zivote posunul.

U teba je výhoda že streetujes a toho sa drž. Možno ťa čaká obdobie pojedania vlastných sračiek, ale bez toho to nejde. Skús porpi streete mať aj iné záujmy. Ono to u teba môže byť aj preťaženie "mysle", keď si upnutý len na baby a na sex.
Lose your mind and come to your senses.
minlo1

Věří sytí hladovým?

Příspěvek od minlo1 »

Princ píše: 21 srp 2023, 20:58 Taky jsem nad tím při psaní přemýšlel :) Vždy může hrozit ten "sytý hladovému nevěří" aspekt.

Jel jsem dál, ale úplně se mi tehdy tak lehce nemluvilo :) Taky jsem mnohokrát ztrácel naději, ale naštěstí jsem vydržel. Zpětně bych malému Princovi taky poslal do minulosti zprávu, aby počty holek řešil ještě míň a ještě víc užíval zážitky.

Nechtěl jsem sdělit, že to má Minlo jednoduché, nějak podceňovat jeho strasti... jen připomenout empatii a užívání si procesu.
Ja si proces uzivam, neviem prečo ma chcete presvedčiť, že nie. Zažil som veľa srandy píšem o tom v denníku, napr. keď sme chceli vymeniť croissant za dáždnik, keď som sa pýtal kde je tu najbližšie metro.

Sam si písal ze si sa rozplakal na ulici, to vypovedá o tom ako na výsledkoch záležalo tebe.

Príde mi to ako také ukazovanie prstom on sa sťažuje to preto nemá výsledky, lebo sa sťažuje lebo ich chce ...nech len ticho sedí v rohu a neukazuje, že niečo nefunguje toto je dokonalý systém.

Nevidel som tu nikoho okrem Zepha co by streetoval denne, alebo to nikto nepíše. Zaujímalo by ma aké výsledky majú ostatní?

Reálne výsledky merane anlyticky tak ako vo fyzike. Dobry predajca je ten kto firme zarobi najviac penazi, nikto mu nepovie no nevadí ze sme nezarobili hlavne ze si si to užil a aj klient si to užil je v pohode že si nič nekúpil, bud spokojný so sebou. Nepredal si lebo si chcel predať a mat výsledky.

Bud spokojný s tým co máš , potom treba zmeniť logo streetgame : Naučte sa ženy nechcieť . Keby nám nešlo o ženy sme na fóre o záhradkstve. Dá sa to aplikovať aj na peniaze, môžu potom byť kurzy zadarmo knihy free. Všetko predsa mame zo streetu?

My sme ale balici nám o ženy ide o zeny môžeš mať rád keď sa s nimi bavís keď sa s nimi smeješ, keď sa ich dotykas, spoznávate sa .... To ze oslovis zenu na ulici ona ta posle do pi.... z toho.moc lásky necítiš, možno tým zmiernis fóbie a strach ale ale lásky plný šťastný život to nie je ...
andrew_d

Věří sytí hladovým?

Příspěvek od andrew_d »

Je zajímavé, jak se ty názorové školy různí a v podstatě jsem zaznamenal dva hlavní názorové proudy:

1) Užívat si samotný proces, cesta je cíl.. být přítomný.. už to, že jsem za holkou šel a oslovil je výhra a mise splněna, výsledek může být jakýkoliv. Nesoustředit se na čísla, kvantifikaci, ale něco tomu druhému přinést, dávat hodnotu. Výsledky dříve či později přijdou/Výsledky přijít nemusí, ale i tak je to výhra.

2) Také si užívat proces, dávat hodnotu, ale pokud rok dva chodíš do ulic a nepícháš, je to špatně. Měl bys mít nějaké výsledky, jinak děláš něco blbě a je otázka, zda by ses na to neměl vykašlat a zda ti to něco přináší. Oprav co děláš blbě, dělej to s námi, budeš mít "výsledky" ve formě žen v posteli.

Ano, nebudu si nic nalhávat, rozhodně je lepší ty holky mít, než nemít a ten kdo je momentálně nemá, tak se spíš ztotožní s názorovým proudem číslo jedna, zatímco někdo, kdo je už má, tak logicky spíš s tím druhým :D

Princ píše: 21 srp 2023, 20:58 Taky jsem nad tím při psaní přemýšlel :) Vždy může hrozit ten "sytý hladovému nevěří" aspekt.

andrew_d

Příspěvek od andrew_d »

Minlo podívej, podle mě nejsi daleko od výsledků, které ty očekáváš, možná ti stačí změnit pár drobných detailů, které si neuvědomuješ a které nejdou z deníku vidět. Za mě už teď máš ten skillset, chodit ven a oslovovat, ale narozdíl od tebe bych dal opravdu víc pauzu, měl volné dny od streetu, abys mohl budovat svou hodnotu, kterou pak prostřednictvím streetu komunikuješ se ženami. Možná je z tebe cítit, že prostě moc chceš. Mě tohle kdysi řekla taky jedna holka, že je ze mě cítit, že se moc snažím, moc chci a že bych se měl uvolnit a vlastně tolik nechtít. Holky tohle poznaj. Můj kámoš, o kterým jsem ti psal je mistr právě tohohle "mámvpíčismu" a totálně mu to zabírá.

Chceš reálné výsledky měřené na streetu? Moje nedostaneš, protože jsem zatím někde v první stovce oslovení ve dne, ale čtu hodně fóra a většina říkala, že první sex ze streetu až po 200-300 oslovení nejdřív. A že normální konverze pro nováčka je 1:150 - 1:300. Pokročilý daygamer dokáže mít sex cca jednou ze 30 oslovení (ne same day lay, ale prostě třeba pak po dalším rande) a jsou i týpci, kteří tvrdí, že mají někde 1:10. Jsou lidi, co si na to vedou excelové tabulky každý rok a zveřejňují to. Tak jen tak pro zajímavost. Princ by ti určitě řekl víc k tomuhle, ale podle mě je to cesta do pekel. Vyber si, jestli chceš bejt blázen s tabulkama nebo týpek, který si fakt užívá proces.

Já do tohohle šel s tím, že se chci zbavit strachu z oslovení nebo aspoň najít metodu, jak to překonávat a bejt schopnej oslovit babu, která se mi líbí někde na ulici, což 99% chlapů nikdy nedokáže. A taky jsem do toho šel s tím, že už mě štvě, že furt dostávám IOIs od holek a neumím na to reagovat. Než jsem se začal zajímat o streetgame, měl jsem docela slušné výsledky online, ještě v době před appkama. Momentálně online nejedu vůbec a vidím, jak mě to brzdí, ale to je jíný téma :D
andrew_d

Příspěvek od andrew_d »

A ještě jedna věc, když se to tady tak rozjelo. Děláš streetgame jak dlouho? Rok? Jakože super, jedeš bomby každý den, narozdíl ode mě. Ale furt je to jen rok. Já dělám i se svou průměrnou genetikou kulturistiku a fitness 24 let. Myslíš že za rok jsem sklízel nějaké výsledky nebo jsem řešil, že nemám 50 cm biceps? Ty výsledky jsem začal sklízet až po cca 5-10 letech a vlastně si je užívám dodnes. Dřív jsem to dělal čistě kvůli sobě, nyní ve 40 letech někam přijdu a i když nejsem 180 kg vyhazovač na dveřích, většina holek si všimne, že mám minimálně slušnou atletickou postavu a hned mám tu přidanou hodnotu. Někdo ji má, když položí na stůl klíčky od Astona, ale bez nich si neškrtne, já tu svou hodnotu nosím všude ssebou. Je street pro mě lehčí? V mé hlavě určitě než kdybych svaly neměl, ale holky to zas tolik neřeší. Akorát neslyším tolik drsných odmítnutí a zastavuje mi skoro každá, ale dál už to o tom není. Co jsem tím chtěl říct? Trpělivost :D
Princ

Věří sytí hladovým?

Příspěvek od Princ »

andrew_d píše: 22 srp 2023, 07:16 pokud rok dva chodíš do ulic a nepícháš, je to špatně. Měl bys mít nějaké výsledky, jinak děláš něco blbě a je otázka, zda by ses na to neměl vykašlat
Nějaké věci tam špatně budou, ale spíš než vykašlat to opravit. Snižování zoufalosti skrze užívání procesu je pak jeden z aspektů, jak výsledky zvýšit.

Já se na fóru vyjadřuju k tomu, co mě právě zaujme, nepředpokládám vůbec šanci někomu dobře poradit na základě příspěvků. To bych sám dokázal až kdybych ho viděl udělat pár oslovení. Tedy u Minla to bude více věcí, které já tady nevyčtu, a rozebírám jen jednu pro zajímavost.

Každopádně ke zlepšování se se ženami existují dva rozdílné přístupy:

1) Masivní akce
2) Ženy neřešit a pracovat na sobě, dokud ženy nepřijdou samy

Mí žáci jsou trénovaní dělat OBOJÍ ZÁROVEŇ. Jen chvilku trvá pochopit tento zdánlivý paradox: neřeš holky a radši streetuj.
minlo1 píše: 22 srp 2023, 07:04 Reálne výsledky merane anlyticky tak ako vo fyzike.
Proto jsem psal o epistemologii a o Heideggerovi... Podle mě fyzika právě NEMÁ dokonalou metodu, respektive i matematika je nedostatečně podložený obor, jelikož stojí na neověřených předpokladech, které nakonec v základu řeší až filosofie.

Věda například nedokazuje logiku, nýbrž ji předpokládá... Věda pokrok a pravdu od Platóna ztotožňuje s dobrem, což tak být nemusí (Nietzsche)... Věda sází na určitou definici pravdy, která ale rozhodně není samozřejmá... Věda se zaštiťuje nestranností, přitom ale volí téma výzkumu podle toho, co se jeví užitečné... Při snaze zaujmout "objektivní" postoj věda propaguje postoj, kterého ale žádný člověk není schopen... Nietzsche dokonce mluví o "patosu distance"...

Věda je užitečná, ale jde o velice specifický druh pohledu postavený na několika ne zcela podložených předpokladech, několika sázkách. Filosofie jde hloub, až pod vědu.

Fyzik o epistemologii skoro nic neví a já to po něm ani nechci, protože on se musí věnovat fyzice. Ale kdybys filosofa nazval vědcem, mohl bys ho i urazit. A (specifická, omezená, na sázce stojící) metoda přírodních věd rozhodně není něčím, co by mělo stát vzorem pro humanitní vědy, nedej bože pro lidský život. Kdo chce "žít vědecky", žije právě epistemologicky nepodloženě, málo promyšleně.

Navíc, a to hlavně, já tady nenavrhuji, abychom vše posuzovali čistě skrze užívání si. Říkám, že kdo je okolo holek upřímně rád, ten si i víc zapíchá.
minlo1 píše: 22 srp 2023, 07:04 Reálne výsledky merane anlyticky tak ako vo fyzike.
Mí studenti navíc i tyto, dle tebe reálné, výsledky mají. Tys ale byl na jediném kurzu, mým radám očividně nevěříš, teze mých knih jsi očividně nepřijal. Provádíš tedy jakousi vlastní věc, která s touto komunitou nemá velkou souvislost.
minlo1 píše: 22 srp 2023, 07:04 Dobry predajca je ten kto firme zarobi najviac penazi, nikto mu nepovie no nevadí ze sme nezarobili hlavne ze si si to užil
Prodejce musí vydělávat a právě pokud ho prodej baví, dokáže přečkat i ty méně úspěšné začátky a krize. Kdo by nebyl vřelý a chtěl každého klienta jen zneužít, vysílal by špatný vibe a taky prodal míň.
minlo1 píše: 22 srp 2023, 07:04 Ja si proces uzivam, neviem prečo ma chcete presvedčiť, že nie.
Proč bych tě o něčem takovém chtěl přesvědčit? Jsem přeci na tvé straně.

Zatím se příliš neumíš poučit z kritiky. Většinou když ti někdo dá návrh na zlepšení, odepíšeš mu, že už to dávno děláš. K tomu jsem právě psal, že existují různé levely empatie, různé levely užívání procesu, různé levely Dávání... Takže třeba něco děláš částečně, ale my ti píšeme, že to jde dělat víc - ještě víc, než si třeba teď myslíš, že to jde. Ty například Dáváš 3/10, myslíš že maximum je 5/10 a že to tedy už máš vychytané, ale někdo pokročilejší ti píše, že ta laťka je ještě výše, že to vlastně jde až 10/10....

Své příspěvky strukturuješ, jako bys vše dělal dobře a přesto ti to nefungovalo. To přeci zároveň není možné. Být tebou, opravdu nad radami přemýšlím a nepíšu všem: "To už dělám". Takové chování přeci rádce jen odradí. Nebo pokud rady nechceš, proč dotaz vznášíš? Chceš potvrzení, že vše děláš dobře a zároveň to nefunguje? Nějaký jako štampl, že už to teda můžeš vzdát?

Vím také, jak jsi jednal se mnou - často neempaticky, sobecky, bez ohledu na běžnou slušnost... Pracuju jako instruktor a v rámci toho mi nevadí, že ke mě žáci nejsou empatičtí - ta služba je pro ně a ne pro mě. Ale kdybys byl můj kolega nebo spolužák, taky bych se ti kvůli takovému chování spíše vyhýbal. Proto jsem ti i pro účely svádění vícekrát doporučoval empatii dále rozvíjet.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
křesťan (22 srp 2023, 16:12)
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Odpovědět