Tenhle e-mail mám nastavený na zítra, ale budu hodný a dám ho i tady, když je tolik k tématu

Snad to aspoň motivuje ÚPLNÉ ŠÍLENCE, co neodebírají naše e-maily, aby začali.
Na nejnižším spodku potravního řetězce na samozřejmě nacházejí naivní beta samci, kteří věří na romantické filmy, na princezny, na "tu pravou", na to že ženy nemají rády jednorázovky, že sex si musí dlouze zasluhovat, že sex je vzácnost, že je průměrná holka tajně občas nepodvede s atraktivnějším mužem...
Pak tu máš kluky, kteří tohle prohlédli. Buď četli mé knížky, nebo získali pár vlastních zkušeností, kdy třeba na prvním rande byli v ženě a ona najednou řekla: "A nevadí, že mám přítele?" A pak po té jednorázovce pro ni třeba její přítel přijel pod tvůj dům, nic netušil, políbil ji a odvezl domů...
Možná se 8 tvých spolužaček v patnácti vyspalo s tím stejným klukem, tys je všechny měl za panny a dozvěděl ses to od něj až o tři roky později...
Nebo si s holkou spal na prvním rande, přítel jí zavolal, ona ani nepřestala, jen to zvedla a říká: "Ahoj zlato, ještě se zdržím s kamarádkou na tenise..."
Nebo si už měl sex na prvním rande třeba 50x a tak víš, že by byla úplná šílenost měsíc se ženě dvořit a kupovat jí dárky...
Ale tohle pochopení, to je POŘÁD STRAŠNĚ MÁLO. Třináctiletí kluci dneska sjíždí TikToky, kde se tohle všechno dozví. To není žádná tajná červená pilulka a
ženy ti to přinese, jen pokud splníš ještě jednu zásadní podmínku.
Když se totiž dozvíš o ženské sexualitě pravdu, můžeš za to ženy nesnášet. "Vím teda, že to nejsou princezny, ale
pořád si PŘEJU, aby to byly princezny."
To si pak na tom úplně stejně, jako ty naivní bety.
Tady se nehraje na to, kdo co ví.
Důležité je, jestli pravou podstatu žen MILUJEŠ.
Znova to zopakuju: jestli už o ženách víš pravdu, a ta pravda tě štve, přemýšlíš ještě pořád v beta módu.
Že ženy milují sex a masivně si jej dopřávají s alfama za zády bet, na tom není nic zlého. Leda bys chtěl mít fakt širokou definici zla, kam odjakživa spadá běžné chování více než poloviny populace...
K TOBĚ se ženy budou chovat zle, jen pokud budeš beta samec, který je zároveň nutí k monogamii. Tedy jen, když je k tomu takhle kombinovaně dotlačíš. Věř mi, že mě ženy nic zlého nedělají.
Mám je rád takové, jaké jsou. Ani si nezakrývám oči, ani nejsem za pravdu naštvaný. Realitu jsem plně přijal a to taky každému doporučuju.
Pokud by tě ženská sexualita zajímala víc, možná ještě stihneš jedno místa na
Výcviku Sexu. Hlavně ale bal s láskou!