Jak se zeptat nejak neprimo jestli ma kluka ?

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Brnosak
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 0

Příspěvek od Brnosak »

Zdravim streetgame
Chtel bych se zeptat jak se holky zeptat nejak oklikou jestli ma kluka.
Jde o to ze uz je to znamost z drivejska ,jinak by mi nedelalo problem se zeptat .
Dekuji za odpovedi
Professore
Udělil poděkování: 407 x
Obdržel poděkování: 216 x

Příspěvek od Professore »

Je to informácia ktorá je pre teba zbytočná.
Ak sa jej pačiš, tak povie, že nikoho nemá alebo ma niekoho s kým si nerozumie
Ak sa jej nepaciš, tak si vymyslí, že niekoho má alebo že si momentálne nikoho nehľadá.

Čiže buduj príťažlivosť, spojenie, dôveru a bud trpezlivý.
Lose your mind and come to your senses.
andrew_d
Udělil poděkování: 88 x
Obdržel poděkování: 40 x

Příspěvek od andrew_d »

Zbytečná může bejt, ale chápu, že to někdo chce vědět a podle toho pak pilovat strategii.

Prostě vypíchni nějakou věc na ní nebo o čem jste se bavili a řekni třeba: To z tebe přítel musel mít radost, že se ti tohle povedlo... nebo... co říkal přítel na tenhle šílenej účes, co sis dnes udělala? Hádám, že to se asi přítelovi nelíbilo........a tak dále :D tohle používaj dost často holky jsem si všimnul :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek (spolu 2):
surfernamare (19 črc 2023, 11:46) • Brnosak (19 črc 2023, 14:02)
Hodnocení: 5.7%
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

Příspěvek od Aragorn_ »

Vetsina peknych holek ma nejaky znami.. kamose.. kamose s vyhodama.. pritele..spoustu kluku co ji bali.. nekdy kombinace.
Kdyz pro ni budes hodne zajimavej, tak se ani nezmini a mas vetsi sanci. :) 8-)
Proste bud ten jeji idol alfa samec a na ostatni kasli. Nektery holky maji pritele co ji mlati nebo nejakej co nestoji za rec. Pokud nekoho ma tak se sama zmini.
andrew_d

Příspěvek od andrew_d »

Půjdu malinko off-topic, ale ne vždy je to o tom, že ten její nejlepší samec je nej alfa. Občas je to o tom, že ho zná už dvacet let a vždy tu pro ni byl, občas je to o nějaké souhře a porozumění, občas je to o tom, že spolu jedou nějaké drogy a prostě jsou kompatibilní. S jinými je tam vždy nějaké tření, ale tady si to něčím sedlo. Občas se snažíme být na sílu nejvíc alfa a naopak nám to uškodí, protože to působí uměle. Nemyslím, že se to týká tebe, ale příkladů znám dost :D
Aragorn_ píše: 19 črc 2023, 20:18 Vetsina peknych holek ma nejaky znami.. kamose.. kamose s vyhodama.. pritele..spoustu kluku co ji bali.. nekdy kombinace.
Kdyz pro ni budes hodne zajimavej, tak se ani nezmini a mas vetsi sanci. :) 8-)
Proste bud ten jeji idol alfa samec a na ostatni kasli. Nektery holky maji pritele co ji mlati nebo nejakej co nestoji za rec. Pokud nekoho ma tak se sama zmini.
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek:
martin123 (20 črc 2023, 09:30)
Hodnocení: 2.9%
Professore

andrew_d píše: 19 črc 2023, 07:26 Zbytečná může bejt, ale chápu, že to někdo chce vědět a podle toho pak pilovat strategii.

Pokiaľ ide človeku o sex, tak je irelevantné či niekoho má. Veľakrát holky sú aj v dlhodobom vzťahu, ale je to síce o porozumení, ale chýba tam vášeň, či je to o nude a hľada sprestrenie. Alebo jednoducho má silné chúťky a ten jej ju poriadne nasral. Alebo sa mu chce pomstza neveru. Či pomachrovať medzi kamoškami. Či ju ten jej poriadne neuspokojí.

Mám kolegyňu, doma tri deti s manželom, ale vo firme je verejne tajomstvo, že strieda chlapov. A je to čisto o užívaní si z jej strany, lebo nie veľmi si vraj rozumie s manželom.

Lenže beta primárne hľadá a rozmýšľa nad vzťahom. A tu je myslím si najväčší kameň úrazu. Zažil som veľa kolegov "zisti či má niekoho " a nakoniec ju trtkal ten, čo išiel rovno na vec a neriešil či niekoho má. Proste "ja ju budem sexovať, a druhý nech sa o ňu stará. "

A podla toho si holky vyberajú zaopatrovateľa zo skupiny tých, čo hľadajú vzťah a následne... vieme ako to skončí. Netvrdím samozrejme že vždy :-)
andrew_d

Příspěvek od andrew_d »

Já tohle všechno chápu, ale nevidím to už tak rigidně. Alfa, beta... kašlat na to. Popravdě pro mě je teď třeba daleko hodnotnější vytvářet kvalitní vztahy než píchat nějaké barové blbky, to mi na emoční úrovni nedá nic. Ale samozřejmě beru obojí.

Ohledně té strategie, myslel jsem to spíš tak, že týpkovi může pořád jít o sex, ale pokud dopředu ví, s jakými hraje soupeř kartami, tak může přizpůsobit to balení. Například pokud zjistí, že je týpka zadaná, může se začít opatrně ptát na problémy v tom vztahu nebo sledovat, jak se holka o tom partnerovi vyjadřuje, prostě může to líp kalibrovat. Mluvím tady samozřejmě o dlouhodobější hře nebo sociálním okruhu.

Mě třeba baví navazovat vztahy s velmi kvalitními holkami a rád s nimi vytvářím citové pouto, protože mě to naplňuje. Jsem kvůli tomu beta? Nevím a je mi to fuk. Mám známého, který má doma nádhernou holku, teď už se dvěma dětmi, jede drogy, po barech nabaluje a píchá jiné holky a všichni okolo to vědí a ona doufá, že se změní. Je z něj kvůli tomu alfa? Těžko :D
Professore

Priateľ- ja som dostal radu, že holke neradno pripomenúť že ma vôbec priateľa. Takže ja vychádzam z inej stratégie.

Alfa/beta - alfa je vnútorné slobodný, bez strachu uvažujuci uvedomelý muž konajuci z nadhľadu, beta je začiatočník, ktorý koná z pozície strachu. Čiže obidvaja technicky môžu urobiť to isté ale nemusí to mať ten istý výsledok, lebo obaja vychádzajú z iného priestoru skúseností, schopností a pod. Tým pádom to čo robíš ty ako alfa, nemusí jemu fungovať. Navyše ty vychádzaš z priestoru nafbytku sexu on koná v priestore nedostatku sexu, čo má tiež vplyv na celkovú hru.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
Aragorn_ (21 črc 2023, 19:59)
andrew_d

Příspěvek od andrew_d »

Ano, to je určitě pravda, třeba na streetu bych přítele neřešil a nerejpal do toho. Ale pokud jsme někde v sociálním okruhu a ona ho nadhodí sama a začne se o něm nepochvalně vyjadřovat třeba, tak tam se dá o tom bavit.

Hele já sám mám třeba teď sexu nedostatek, ale určité situace dokážu zahrát díky zkušenostem tak, že to vyzní hodně alfovsky. A naopak určité situace, tam jsem totální beta a popravdě je mi to úplně fuk, občas mě prostě nebaví hrát.

Nemyslím si, že je někdo jen alfa, jen beta, jen gama a tak dál. Myslím, že jsme v každém okamžiku života kombinací těchto archetypů.
Například já mám vizáž alfy a každý si to o mě myslí, ale uvnitř jsem spíš kombinací sigmy a bety s tím, že mě absolutně nezajímají určité věci, co dělá alfa, jako třeba vedení davu, ale uvědomuju si, že je to občas potřeba, takže to zahraju. Jako sigma jsem byl vždy samotář a měl jsem tyhle na sílu alfy u prdele a byli mi spíš pro smích. Jako beta se dokážu chovat ve vztahu k holce, kterou fakt miluju a respektuju a je mi proti srsti to nějak tlačit na tvrďáka, ale spíš buduju spojení. Ty ostatní archetypy nemám tak prozkoumané :D

aldot píše: 21 črc 2023, 04:52 Priateľ- ja som dostal radu, že holke neradno pripomenúť že ma vôbec priateľa. Takže ja vychádzam z inej stratégie.

Alfa/beta - alfa je vnútorné slobodný, bez strachu uvažujuci uvedomelý muž konajuci z nadhľadu, beta je začiatočník, ktorý koná z pozície strachu. Čiže obidvaja technicky môžu urobiť to isté ale nemusí to mať ten istý výsledok, lebo obaja vychádzajú z iného priestoru skúseností, schopností a pod. Tým pádom to čo robíš ty ako alfa, nemusí jemu fungovať. Navyše ty vychádzaš z priestoru nafbytku sexu on koná v priestore nedostatku sexu, čo má tiež vplyv na celkovú hru.
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek (spolu 2):
Professore (21 črc 2023, 12:55) • martin123 (21 črc 2023, 17:33)
Hodnocení: 5.7%
Professore

Samozrejme, nejde o grecku abecedu. , tiež nutne nemusím toto rozdelenie.
JiriNavratil150
Udělil poděkování: 2 x
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od JiriNavratil150 »

Píšeš, že se jedná o známost z dřívějška. To znamená, že už tě má nějak zaškatulkovaného. Velmi pravděpodobně tě má ve friendzone nebo nemá zájem. Kladl bych si spíš otázku, jestli má smysl jí věnovat pozornost.
Tito uživatelé poděkovali autorovi JiriNavratil150 za příspěvek:
Professore (29 črc 2023, 16:20)
andrew_d

Příspěvek od andrew_d »

Ano, to je sice dobrá logika a klást si ji může, ale ty emoce nepřebije a stejně jí tu pozornost věnovat bude, dokud opakovaně nezjistí, že to třeba nemá smysl nebo naopak bude příjemně překvapen :D
JiriNavratil150 píše: 29 črc 2023, 16:14 Píšeš, že se jedná o známost z dřívějška. To znamená, že už tě má nějak zaškatulkovaného. Velmi pravděpodobně tě má ve friendzone nebo nemá zájem. Kladl bych si spíš otázku, jestli má smysl jí věnovat pozornost.
Coyge
Udělil poděkování: 17 x
Obdržel poděkování: 9 x

Příspěvek od Coyge »

Záleží dle situace ...

Jestli je to například v klubu, tak se zeptám s kým tu je. Jestli zmíní třeba kámošky a o klukovi není řeč, tak žádný přítel pro mě v tu situaci neexistuje. Taky může kecat ... jedna holka na párty jednomu týpkovi řekla, že jsem její manžel jen aby ji dal pokoj :)

Když mě v práci zajímalo, jestli holka má přítele, tak jsem se jí zeptal s kým bydlí. Mluvila o stěhování, tak jsem se k této informaci dostal easy.

Obecně se na přítele většinou neptám. Buď to z ní vypadne samo nebo to vůbec neřeš :)
Odpovědět