Nepovedená rande z Tinderu

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
dafl
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 0

Příspěvek od dafl »

Jak řešíte, když máte rande z Tinderu a ta holka vypadá znatelně hůř než na fotkách a víte, že to prostě nebude ono? Rychle odcházíte nebo ze slušnosti si chvilku pokecáte? Mě pak opustí úplně chuť nějak se snažit a soustředím se, abych co nejdříve zmizel :D klidně piště svoje zážitky ...
Žena je hodna milování, nikoli lásky.
Princ
Udělil poděkování: 585 x
Obdržel poděkování: 2625 x

Příspěvek od Princ »

Začnu s ní streetovat
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Professore
Udělil poděkování: 407 x
Obdržel poděkování: 216 x

Příspěvek od Professore »

dafl píše: 12 črc 2023, 11:46 Jak řešíte, když máte rande z Tinderu a ta holka vypadá znatelně hůř než na fotkách a víte, že to prostě nebude ono? Rychle odcházíte nebo ze slušnosti si chvilku pokecáte? Mě pak opustí úplně chuť nějak se snažit a soustředím se, abych co nejdříve zmizel :D klidně piště svoje zážitky ...
Ja som pokračoval normálne a na konci som sa rozlúčil tak nijako aby to holku neťahalo znovu sa stretnúť.
A boli časy keď mi bol akýkoľvek sex lepší ako riešiť či holka zaň stojí, tak som ju aspoň pomiloval.

Ono, je lepšie menej krásnu ženu pomilovat a darovať jej trochu lásky, lebo nikdy nevieš, či nebudeš jediný najbližších pár rokov u nej. Nikdy nevieš či nemá pekné kamošky, alebo je v niečom inom dobrá a naučí ťa niečo. Alebo to zober ako tréning.
Alebo nemusíš mať zase ty šťastie v najbližších dňoch s inou. Pre mňa je sex niečo také ako energeťák a v dobrom rozpoložení môžeš zbaliť zase peknú, ktorú by si ako silne nadržaný ťažšie zbalil.

Každopádne, pokiaľ si schopný sexu, tak pomikuj ženu, daj jej to ako darček, ono sa ti to vždy v dobrom vráti.
Lose your mind and come to your senses.
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

Příspěvek od Aragorn_ »

To se mi stalo minule. Uz jsem mel domluveny rande se sexikem u me doma.. a ta holka nebyla tak pekna, tak jsem rekl ze na 1. Schuzce jen prochazka.. a ona to tak chtela.. :lol: 8-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Aragorn_ za příspěvek:
Professore (13 črc 2023, 13:44)
Hodnocení: 2.9%
JiriNavratil150
Udělil poděkování: 2 x
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od JiriNavratil150 »

Tohle se mi stalo několikrát. Není to žádná tragédie. Když se mi to stalo posledně, tak jsme se krátce prošli okolo mého bydliště a potom jsem ji doprovodil na šalinu.
fanfunflan
Udělil poděkování: 18 x
Obdržel poděkování: 27 x

Příspěvek od fanfunflan »

To sa mi stalo asi týždeň dozadu..
Holka na fotkách taký priemer, konverzácia však bola ladená jemne sexuálne, tak si hovorím že ok, to zrejme pôjde aj na prvom rande..
Došiel som na miesto, dali sme si drink a volala ma hneď k sebe domov..Na rande som cestoval pol hodinu z iného mesta, tak mi navrhovala, že môžem u nej prespať.. Všetko by bolo super, keby mala v poriadku chrup.. :| Chýbalo jej fakt asi tak polovicu zubov..
V takýchto prípadoch sa chovám stále galantne, so slečnou pokecám tak, aby mala príjemný zážitok aj napriek tomu, že medzi nami neprebehne iné spojenie.. :D Takže som sa s ňou ešte na hodinku prešiel a šiel domov..
aku2492
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Příspěvek od aku2492 »

Ja si zase pamatuju jedno rande kdy mela holcina fotky na tinderu z dob kdy ji bylo 19 a mela tak o 15 kilo min. Takze videt ji nazivo bylo zvlastni protoze z te osmicky na fotkach to byla takova baculata petka. Nicmene byl covid a zrovna jsem nemel hodne plates, tak jsem si s ni dal sex na druhem rande a nebylo to spatne, ale asi mi to tak stacilo jednou.
andrew_d
Udělil poděkování: 88 x
Obdržel poděkování: 40 x

Příspěvek od andrew_d »

Tak pokud to nemusí být jenom z Tinderu, ale všeobecně online, tak mam snad desítky takových příhod. Všechno už si ani nepamatuju a vydalo by to na menší knížku. Tak třeba jel jsem kdysi za jednou týpkou do Brna na víkend, předtím jsme si volali, moc sympatická a všechno, věděl jsem, že bude trošku oplácanější, fotila se většinou z úhlu... nicméně na nádraží mě čekal nejenom kulturní šok. Týpka měla asi tak o 30 kg víc než jsem očekával na těch svých 165 cm. Asi to moje zděšení ve tváři viděla, tak mi rovnou řekla, že pochopí, když se sbalím a odjedu. Jenže 4h cesty zpátky se mi nechtělo, tak říkám, že to je OK a v hlavě mi probíhalo leccos, no aspoň si užiju víkend, mrknu po památkách a tak.. abych to zkrátil, celkem jsme si rozuměli co se týče komunikace.. a jelikož byla příjemně submisivní, aspoň jsem se jí udělal do pusy.. :twisted: Ona to nějak iniciovala v noci a já měl tehdy pravidlo, že pokud mě úplně nepřitahuje, tak že s ní nebudu spát :lol: Kdybych neměl tehdy tolik blbých pravidel, mohl jsem mít asi dvakrát víc holek, než "si počítám" teď :mrgreen:
fanfunflan
Udělil poděkování: 18 x
Obdržel poděkování: 27 x

Příspěvek od fanfunflan »

@andrew_d to pravidlo je fajn, ja som ho raz porušil a mal som z toho celkom traumu :D na party ma sama oslovila slečna, ktorá bola úplne mimo môjho vkusu..ešte som nebol v hladine, tak si hovorím, že fajn, zo slušnosti s ňou pokecám..zrazu ma začala ťahať k baru a objednávať jeden drink za druhým..tak, nepohrdol som a venoval jej viac času.. lenže hladina zrazu bola prekročená a asi mi trošku vyplo mozog, ona ma hneď naložila do taxíka, že sa idem k nej vyspať.. ešte si pamatám, že som ju upozorňoval na to, že nič nebude.. :D no samozrejme, ako sa zhaslo svetlo, začala útočiť na nebezpečné miesta, nejako som pozabudol na to, kto vlastne leží pri mne a prešukali sme celú noc..
To prebudenie bolo strašne kruté :lol: horšie bolo ešte to, že ma ani nechcela pustiť z bytu, začala simulovať, že jej je na odpadnutie, že mám pri nej ostať do večera.. ešte dlho som mal po tejto spomienke sám zo seba dosť zlý pocit.. Od toho momentu spím len so ženami, ktoré ma skutočne priťahujú :lol:

Ale keď sme pri tých príhodach, spomenul som si na ďalšiu - po správach som sa so slečnou dohodol na tom, že pôjdeme sadnúť na jedno víno a potom pokračujeme s "vínom" u mňa.. došli sme na dohodnuté miesto a ledva som ju spoznal..na fotkách tak 7/10, reálne asi 2/10 .. to by tak nevadilo, hovorím si, že dám víno, pokecáme a možno príde ten správny sexuálny vibe..omyl..hocijak som sa snažil otvoriť konverzáciu, odpovedala iba kývaním hlavy alebo "áno/nie/hmm".. po 15 minútach monológu som sa na to vykašľal a ostal ticho.. po minúte trápneho ticha z nej vyliezlo "ideme teda k tebe?" :D
.. nakoľko by som mal pocit, že sexujem s gumennou ančou, rozlúčil som sa s ňou...
Tito uživatelé poděkovali autorovi fanfunflan za příspěvek:
martin123 (05 zář 2023, 20:00)
Hodnocení: 2.9%
andrew_d
Udělil poděkování: 88 x
Obdržel poděkování: 40 x

Příspěvek od andrew_d »

To je zajímavý, já jakmile si s někým nesednu v realu, tak absolutně nemám páku dostat jí domů, i kdybych chtěl, prostě to s těma blbkama nebo nekomunikativníma neumím. Leda pokud se domluvíme rovnou ke mně :D

Teď se mi hlavou míhají různé historky, není to už tolik o tom, že holka v reálu neodpovídala popisu, ale mám tu jednu, kterou bych to tu absolutně rozbil a ještě by mě možná zavřeli :D :mrgreen: :twisted: Tak možná až budu potřebovat nahonit nějaký lajky :D
Odpovědět