Jak fyzicky vydržet streetovat 10 hodin denně?

Zdraví, sport, peníze, koníčky, móda, svaly, nootropika, mikrodávkování psychedelik, meditace...
Odpovědět
hubertjezpet
Udělil poděkování: 41 x
Obdržel poděkování: 178 x

Příspěvek od hubertjezpet »

Pokud během celého streetu chodím (rychle ... 6 km/h), jsem vždy druhý den extrémně unavený (6 hodin streetu= asi 30 km chůze)

Mám chodit pomalu nebo celý den stát na jednom místě?
Princ
Udělil poděkování: 585 x
Obdržel poděkování: 2625 x

Příspěvek od Princ »

Ta vytrvalost postupně roste. Pro lidi je navíc dlouhá chůze evolučně přirozená.

Nejvíc vyčerpává stres, neautenticita (sebekontrola) a dlouhé rozmýšlení. Čím rychleji člověk na streetu jedná, tím méně únavy.

U tebe ty oslovení hlavně protahuj. Když oslovíš ženu, tři minuty můžete stát na místě, pak si můžete jít na 10 minut někam sednout...

Chodit od holky k holce a každé říct dvě věty není úplně streetgame, jak o ni mluvím, a nepřináší to většinu jejích benefitů. Má to smysl u úplných začátečníků, co nemají instruktora, na rozjezd, třeba první tři dny nebo první tři oslovení... Jak to ale zvládnou, je třeba hned se posunout dál, hned překonávat "tu druhou komfortní zónu" delšího kontaktu.

Je to ten jednoduchý princip, kdy jakmile překonáš strach, dlouze neslavíš, ale jdeš rovnou překonávat další strach. Obtížnost je pak jakoby stálá, nikoli klesající.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 2):
hubertjezpet (04 črc 2023, 11:22) • Professore (04 črc 2023, 13:21)
Hodnocení: 5.7%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
hubertjezpet

Perfektní. Ještě to realizovat.

Co se týče 2-minutových osloveních, když se doma třesu úzkostí, jsem rád za jakékoliv překročení komfortní zóny, ačkoliv v dlouhodobém měřítku mám cíle větší.

V neděli jsem streetoval stylem: Ahoj, už tě někdy oslovil, kluk, který se ti narozdíl ode mě líbil? Když se holka usmála, dostal jsem strach, že bude sex a utekl jsem.
Princ píše: 04 črc 2023, 09:38 Ta vytrvalost postupně roste. Pro lidi je navíc dlouhá chůze evolučně přirozená.

Nejvíc vyčerpává stres, neautenticita (sebekontrola) a dlouhé rozmýšlení. Čím rychleji člověk na streetu jedná, tím méně únavy.

U tebe ty oslovení hlavně protahuj. Když oslovíš ženu, tři minuty můžete stát na místě, pak si můžete jít na 10 minut někam sednout...

Chodit od holky k holce a každé říct dvě věty není úplně streetgame, jak o ni mluvím, a nepřináší to většinu jejích benefitů. Má to smysl u úplných začátečníků, co nemají instruktora, na rozjezd, třeba první tři dny nebo první tři oslovení... Jak to ale zvládnout, je třeba hned se posunout dál, hned překonávat "tu druhou komfortní zónu" delšího kontaktu.

Je to ten jednoduchý princip, kdy jakmile překonáš strach, dlouze neslavíš, ale jdeš rovnou překonávat další strach. Obtížnost je pak jakoby stálá, nikoli klesající.
Professore
Udělil poděkování: 407 x
Obdržel poděkování: 216 x

Příspěvek od Professore »

Ahoj, už tě někdy oslovil, kluk, který se ti narozdíl ode mě líbil?
Na môj vkus trochu divne a komplikovane.
ty jej vlastne podsuvas, že sa jej nepáčiš a tym ukazuješ svoj komplex menejcennosti a že si neveríš

Ale jak je libo, proti gustu žiaden disputát.
Lose your mind and come to your senses.
hubertjezpet

Slova nic neznamenají, důležité je podání - tón hlasu, řeč těla.
aldot píše: 04 črc 2023, 13:26 Na môj vkus trochu divne a komplikovane.
ty jej vlastne podsuvas, že sa jej nepáčiš a tym ukazuješ svoj komplex menejcennosti a že si neveríš

Ale jak je libo, proti gustu žiaden disputát.
Tito uživatelé poděkovali autorovi hubertjezpet za příspěvek:
fanfunflan (06 črc 2023, 16:48)
Hodnocení: 2.9%
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

Příspěvek od Aragorn_ »

hubertjezpet píše: 04 črc 2023, 09:27 Pokud během celého streetu chodím (rychle ... 6 km/h), jsem vždy druhý den extrémně unavený (6 hodin streetu= asi 30 km chůze)

Mám chodit pomalu nebo celý den stát na jednom místě?
Rychlostí 30 km za 6 hodin jdeš svižným závodním tempem, když nikde nezastavuješ.
Já bych řekl, že není cílem naběhat co nejvíc kilometrů jako na přespolním běhu.. :)
Úspěšnost se měří na počet instantek, kontaktů a ty nejlepší sety by si měl nachodit co nejmíň, protože tu holku zastavíš na ulici a vezmeš ji třeba do kavárny a pak k sobě.
Vidíš pěknou holku na lavičce.. sedneš si k ní na 10 minut, pokecáte.. Pak nějakou zastavíš na ulici.. jdeš si s ní třeba sednout na zmrzlinu na půl hoďky. Máš podle mě lepší si dělat tak 2-3 hodinové sety a intenzivně dostat z každýho oslovení maximum ;)
hubertjezpet

Souhlasím s tebou. Je třeba se zaměřit i na kvalitu a ne pouze na kvantitu.

Zároveň mě ale oslovování mraky holek - každé, co jde naproti, nakopne, když se cítím mizerně. A to bez ohledu na úspěchy, mám dobrý pocit z toho, že oslovuji a překračuji komfortní zónu.

Nejhorší je potlačovat to, že potřebuji streetovat.
Aragorn_

Příspěvek od Aragorn_ »

hubertjezpet píše: 07 črc 2023, 10:14 Souhlasím s tebou. Je třeba se zaměřit i na kvalitu a ne pouze na kvantitu.

Zároveň mě ale oslovování mraky holek - každé, co jde naproti, nakopne, když se cítím mizerně. A to bez ohledu na úspěchy, mám dobrý pocit z toho, že oslovuji a překračuji komfortní zónu.

Nejhorší je potlačovat to, že potřebuji streetovat.
Přesně jak říkáš.. lepší se zaměřit na kvalitu než kvantitu.. ;)
Je lepší vzít 1 holku na instantko a vzít si kontakt než 10 hodin denně streetovat bez výsledku, nebo jen s vyměněním 2 vět.
Můžeš si to brát na body 1 oslovení za 1 bod, oslovení s kontaktem za 50 bodů, instantko s kontaktem za 1000 bodů, sex s holkou za 100 tisíc bodů.. :)
Ideální by bylo oslovit 1 holku a tu vzít hned k sobě domů, ale protože se to často nepodaří, tak potřebuješ druhý, třetí pokus..
Zkus zůstat s každou holkou třeba 5,10 minut do tý doby než odjede autobusem a vzít každou na instantko a když nebude mít čas, tak kontakt.
minlo1
Udělil poděkování: 11 x
Obdržel poděkování: 21 x

Příspěvek od minlo1 »

Aragorn_ píše: 07 črc 2023, 11:19 Přesně jak říkáš.. lepší se zaměřit na kvalitu než kvantitu.. ;)
Je lepší vzít 1 holku na instantko a vzít si kontakt než 10 hodin denně streetovat bez výsledku, nebo jen s vyměněním 2 vět.
Můžeš si to brát na body 1 oslovení za 1 bod, oslovení s kontaktem za 50 bodů, instantko s kontaktem za 1000 bodů, sex s holkou za 100 tisíc bodů.. :)
Ideální by bylo oslovit 1 holku a tu vzít hned k sobě domů, ale protože se to často nepodaří, tak potřebuješ druhý, třetí pokus..
Zkus zůstat s každou holkou třeba 5,10 minut do tý doby než odjede autobusem a vzít každou na instantko a když nebude mít čas, tak kontakt.
O toto sa pokúšam už 2 mesiace každodenného streetu :D ...došiel som k jednému asi 10 min instantku ...jeden 10 minútový presun busom ( s tým že ona sa tešila že ideme spolu) .... a jedno dlhé 10 min oslovenie priamo na ulici kedy sa babe nezavreli ústa, a sama si pýtala kontakt...a hroooomade bezcennych nereagujucich IG.... a jednému tinder rande :D ....takže tato tema s predĺžením osloveia veˇmi zaujíma aj mňa. :D
Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
Aragorn_

Příspěvek od Aragorn_ »

minlo1 píše: 07 črc 2023, 20:01 O toto sa pokúšam už 2 mesiace každodenného streetu :D ...došiel som k jednému asi 10 min instantku ...jeden 10 minútový presun busom ( s tým že ona sa tešila že ideme spolu) .... a jedno dlhé 10 min oslovenie priamo na ulici kedy sa babe nezavreli ústa, a sama si pýtala kontakt...a hroooomade bezcennych nereagujucich IG.... a jednému tinder rande :D ....takže tato tema s predĺžením osloveia veˇmi zaujíma aj mňa. :D
Když je pěkná holka, tak se o ni často pokouší desítky jiných kluků, tak ideálně být lepší než všichni ostatní - Připadat si, že město
je tvoje a jsi jako teritoriální samec co má právo na páření se všema samicemi a že ta holka nemůže dostat nic lepšího.. protože skoro nikdo nestreetuje :) 8-) Jen najít ten most mezi tím, jak ji dostat z ulice k sobě domů. Nebýt monotónní jako prodejce po telefonu, ale brát každou holku jako, že bude ta jedinečná.
Vymazat si z hlavy strach z oslovení, nejistotu a analyzování všechny postradatelných věci a soustředit se na to, že holku při oslovení potkalo něco mimořádnýho.. jakoby se zastavil čas.. Být jen v tom okamžiku, soustředit se na ten oční kontakt, hypnotizovat ji pohledem, hrát si s jejími prstýnkami a měřit, kdo má delší prsty.. usmívat se na ni a ukázat z charisma, že jsi ty ten alfa samec, po kom celý život toužila.. 8-) :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Aragorn_ za příspěvek:
andrew_d (26 črc 2023, 07:16)
Hodnocení: 2.9%
Odpovědět