začátek oslovení jak na holku

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

Příspěvek od Aragorn_ »

Rozhodl jsem se, že po delší době zase začnu nějaký téma.
Zajímalo by mě co největší množství způsobů, jak kdo oslovuje holku a jaký s tím má úspěch pro srovnání.

Já poslední dobou mám úspěchy s:
Ahoj, všiml jsem si, že proti mně jde usměvavá holka, tak jsem si řekl, že ji pozdravím :)
V momentě, kdy se usměje, tak ji podávám ruku a řeknu svoje jméno..

Nebo něco.. ahoj všiml jsem si, že jde proti mně sympatická holka, tak jsem ti přišel zlepšit den.. ;)
Holka je vděčná a často i poděkuje..

Můj záměr je u holky vyvolat nadšení, vděčnost, radost a aby věděla, že jsem tu, abych se s ní seznámil.
Blbě se na zlepšení dne říká, že nemá zájem.. většina holek má rádo lepší den a neřekne v 1. větě já mám přítele, protože ji zatím nebalím.

Zkoušíval jsem i něco ostřejšího: Dneska jsem si řekl, že udělám něco odvážného, tak jsem ti přišel říct, že jsi pěkná holka, co má sexy zadek. 8-)
Čekal jsem, že mě pošle do prdele a ona se začervenala, usmála a nakonec se mnou šla na instantko.. ale záleží asi hodně na podání.. je to takový buď a nebo.

Přímý oslovení mi přijde o dost lepší než nepřímý, že člověk neztrácí čas převedením na přímý.

Dneska jsem četl, že někdo zkoušel oslovovat hláškou: Ahoj.. chceš si zašukat? Na 20. pokus mu to vyšlo, objednal taxík a jel s tou holkou k ní domů a dopadlo to.
Zkoušíte odvážný věci, nebo radši oslovujete nepřímo? Zajímaly by mě nějaký klasický věty co používáte a pak něco bizárního a jaký tim sledujete účel a jestli to funguje. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Aragorn_ za příspěvek (spolu 2):
martin123 (28 čer 2023, 08:17) • surfernamare (30 čer 2023, 18:44)
Hodnocení: 5.7%
richardbold
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od richardbold »

Jak píšeš, taky jsem toho vyzkoušel víc, ale dle mého víc než to CO řekneš, je to JAK to řekneš.

Postupem času jsem skončil u jednoduchého očního kontaktu a prostého Ahoj s mírným úsměvem (mírně přimhouřený oči a takovej smirk úsměv, aby jí bylo hned jasný o co jde). Když nezareaguje, nezastaví se, nic dalšího neříkám (waste of energy).

Když se zastaví, usměje, nebo jakkoliv dá zelenou, pak říkám co mě na ní zaujalo (nebo co mě přinutilo jí oslovit, nebo vůbec za ní jít) - Máš moc hezké oči (evergreen co funguje), Líbí se mi tvoje vlasy/Máš hezké vlasy, Co mě zaujalo je tvůj styl chůze (pokud umí hezky hejbat bokama) a podobné vizuálně jasné signály. Jo a.. někdy prostě jenom Líbíš se mi!.

Pokud tam stále stojí a kouká, pak přichází - Co teď zrovna dělá/kam má namířeno - pokud je indikace, že má trochu času a já zrovna taky, okamžitě vymýšlím jak dát kafe.

Pokud to možné není, nezdržuju se dlouhým povídáním, prohodím jednu, dvě věty, beru číslo a jdu dál. Pokud se cuká (mám přítele, čísla nedávám), občas dám nějakou response, ale moc to nestresuju - číslo nic moc neznamená a lepší výsledky jsou prostě z instadates, než ze sbírání čísel.
Tito uživatelé poděkovali autorovi richardbold za příspěvek:
JiriNavratil150 (05 črc 2023, 19:17)
Hodnocení: 2.9%
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

Příspěvek od Aragorn_ »

richardbold píše: 05 črc 2023, 13:05 Jak píšeš, taky jsem toho vyzkoušel víc, ale dle mého víc než to CO řekneš, je to JAK to řekneš.

Postupem času jsem skončil u jednoduchého očního kontaktu a prostého Ahoj s mírným úsměvem (mírně přimhouřený oči a takovej smirk úsměv, aby jí bylo hned jasný o co jde). Když nezareaguje, nezastaví se, nic dalšího neříkám (waste of energy).

Když se zastaví, usměje, nebo jakkoliv dá zelenou, pak říkám co mě na ní zaujalo (nebo co mě přinutilo jí oslovit, nebo vůbec za ní jít) - Máš moc hezké oči (evergreen co funguje), Líbí se mi tvoje vlasy/Máš hezké vlasy, Co mě zaujalo je tvůj styl chůze (pokud umí hezky hejbat bokama) a podobné vizuálně jasné signály. Jo a.. někdy prostě jenom Líbíš se mi!.

Pokud tam stále stojí a kouká, pak přichází - Co teď zrovna dělá/kam má namířeno - pokud je indikace, že má trochu času a já zrovna taky, okamžitě vymýšlím jak dát kafe.

Pokud to možné není, nezdržuju se dlouhým povídáním, prohodím jednu, dvě věty, beru číslo a jdu dál. Pokud se cuká (mám přítele, čísla nedávám), občas dám nějakou response, ale moc to nestresuju - číslo nic moc neznamená a lepší výsledky jsou prostě z instadates, než ze sbírání čísel.
Díky za příspěvek kámo.. dobrý hlášky máš ;)
Podání je určitě důležitý.. ten vibe a energie, oční kontakt..
Koukám, že taky děláš přímé oslovování.
Máme léto.. tak ideální čas sbalit nějaký pěkný holky! 8-) :)
lalacko
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 3 x

Příspěvek od lalacko »

Hlášky jsou fajn, ale pro mě je statisticky mnohem důležitější jak dlouho s holkou povídám. O úplně běžných věcech typu jaký mám den apod, žádný supervtipný script. Někdy konverzace vázne, ale přesto je třeba tam těch 5 minut vydržet v trapně přerušovaném tichu, jelikož ať je interakce sebetrapnější, její délka zvyšuje komfort. Aspoň mně to tak funguje.

Zaměřením se na tohle se mi krásně zvedla výtěžnost telefonních čísel, kdy mi holka nejen odpoví na zprávu, ale jde se mnou i ven.
Odpovědět