Zajímalo by mě co největší množství způsobů, jak kdo oslovuje holku a jaký s tím má úspěch pro srovnání.
Já poslední dobou mám úspěchy s:
Ahoj, všiml jsem si, že proti mně jde usměvavá holka, tak jsem si řekl, že ji pozdravím

V momentě, kdy se usměje, tak ji podávám ruku a řeknu svoje jméno..
Nebo něco.. ahoj všiml jsem si, že jde proti mně sympatická holka, tak jsem ti přišel zlepšit den..

Holka je vděčná a často i poděkuje..
Můj záměr je u holky vyvolat nadšení, vděčnost, radost a aby věděla, že jsem tu, abych se s ní seznámil.
Blbě se na zlepšení dne říká, že nemá zájem.. většina holek má rádo lepší den a neřekne v 1. větě já mám přítele, protože ji zatím nebalím.
Zkoušíval jsem i něco ostřejšího: Dneska jsem si řekl, že udělám něco odvážného, tak jsem ti přišel říct, že jsi pěkná holka, co má sexy zadek.

Čekal jsem, že mě pošle do prdele a ona se začervenala, usmála a nakonec se mnou šla na instantko.. ale záleží asi hodně na podání.. je to takový buď a nebo.
Přímý oslovení mi přijde o dost lepší než nepřímý, že člověk neztrácí čas převedením na přímý.
Dneska jsem četl, že někdo zkoušel oslovovat hláškou: Ahoj.. chceš si zašukat? Na 20. pokus mu to vyšlo, objednal taxík a jel s tou holkou k ní domů a dopadlo to.
Zkoušíte odvážný věci, nebo radši oslovujete nepřímo? Zajímaly by mě nějaký klasický věty co používáte a pak něco bizárního a jaký tim sledujete účel a jestli to funguje.