Čau borci potřeboval bych poradit jak udělat ze svojí nejlepší kamarádky se, kterou mám intimní sexualní vztah holku do vztahu a nebo, aby se zlepšila situace jak byla. Vypisoval jsem tu ke konci března příspěvek "nejlepší kamarádka s výhodami může to fungovat?" a takhle to pokračuje. Máme takový typ vztahu, že spolu spíme a předevšemi kamarády se líbáme. Povídáme si neustále a píšeme si a každý víkend se vidíme. ( většinu času ale s její nejkou. )))
Nikomu nevadilo to že se líbeme před ostatními na veřejnosti až do chvíle, když její nejlepší kamarádka řekla: „Musíte na sebe furt šahat a líbat se už sváma fakt nikam nejdu nikdy." tak jsme na sebe ten den nešahali jen si dali na rozloučení pusu co děláme vždycky. Od té doby mi nechce dát pusu, když je tam její nej. kamarádka. Když se k ní nahnu a sedí vedle ní kamarádka tak mi tu pusu dá ale né při setkání, když tam je. Trvá to už 3 týdny a je to čím dál horší. Měla jít na akci s tou kamarádkou nějaká vesnická party. Napsal jsem jí ten den, že jí chci ještě vidět než někam půjde poprvé za 3 měsíce co někam jdou spolu samy. Dali jsme srazy i s tou kamarádkou a čekal jsem že když už si dáme srazy tak si aspoň semnou nějak bude povídat. Za celou dobu co jsme měli sraz tak si povídala jen s tou kamaradkou byl jsem naštvaný. Po chvilce jsem se jí zeptal, jestli už se ptala mámy jestli můžu přespat řekla mi že to né že to nechtěla řešit. Vybuchl jsem a zatleskal a řekl super protože už jsme 3 týdny neměli sex (Vím přehnaná reakce), ale kdyby mi to neslibovala celej týden tak mi je to asi uplně jedno, ale slíbila. Pak jsme došli na zastávku odkud měli odjet na akci. Potkali jsme tam její kamarady, které už znám déle. Už jim jel bus a tak jsem obejmul její kamaradku a pak jí a čekal jsem, že mi da pusu a nic tak jsem jí řekl aha super a odešel jsem nasraně pryč. Při tom mi řekla, že mi tady pusu nedá.
Druhý den po akci jsme si psali a dali jsme si plánované srazy ale o trošku dřív, aby jsme si mohli promluvit. Kecali jsme a řekla mi, že už semnou spát nechce, že nechce spát s nikým a říkám proč? ona," že prostě už né„ a že ruší naše pravidlo, že budeme spát jen spolu. Zarazil jsem se a jak to viděla. Pak mi řekla, že nechce s nikým spát a že to není z důvodu toho, aby mohla spát s někým dalším. Pak mi řekla ,že chce spát jen semnou. Potom dodala, že klidně se můžeme libat a tak, ale nesmí tam nikdo s nami znamý být. Totalně mě to zmátlo a řekl jsem jí, že to nezvládnu a že se nebudem bavit, když spolu nebudem spát. Ona že to, ale nechce, aby jsme se nebavili. Řikam super šli jsme dělat svůj plán. A řekl jsem si ok užijem si poslední den spolu a končíme. Šli jsme si sednout i s tou její kamarádkou a vzali i nějaké flašky s alkoholem. Pili jsme a pochvilce řika "nějak na to nemám náladu„. Pochvilce jsem viděl jak má slzy v očích ,ale nebrečí a říká: "chci jít domů nechci tu být nemám náladu „a kamarádka jí odvedla, aby si promluvili. Po chvilce se vrací a je zase vpohodě. Pijeme dál a pochvilce se na mě otočí a líbeme mě a šeptá mi já to taky nezvládnu (bez toho sexu) po chvilce se jí chce na záchod tak sní jdu, aby nešla sama, protože její kamarádka zrovna nechtěla. Po cestě si povídáme a pak se jí svěřuju, že "popravdě po tom co jsi řekla jsem si chtěl užít poslední den a ukončil bych to „ ona: "mě příjde že by ses semnou přestal bavit jen skrz to že spolu nespíme a že mě máš jen na sex „. Ujišťoval jsem jí že to tak není a řikám jí: "víš proč jsem tak nasraný a řeším takové prkotinyy, že mi nedáš pusu atd. ,protože mi na tobě záleží a mám tě rád víc jak kamarádku" ona odpoví, "že já taky, protože spolu spíme.„ Držíme se zaruce a líbeme se. Jak jsme se vrátili tak její kamarádka řekne ,že chce být sama, že něco řeší. Zůstanem samy pijeme a povídame si. Z ní vypadne, že když spolu spíme tak se mi o tobě zdají sny" jak spolu šukáme„. Já: "co je na tom špatnýho?„ ona: "děsí mě to „ . Potom jsme nějakým způsobem došli k tomu že jsme jednou byli na jedné akci a byla tam moje kamarádka a že si myslí, že je do mě zamilovaná (tá moje kamoška), že jí sledovala a že na mě furt koukala a že si mě i vzala bokem a o něčem jsme si povídali. Tak teď jsem zmatenej nechce semnou prcat, ale žárlí na moje kamarádky? Potom jsem jí doprovodil domů a koukám na hodiny že mi to jede až za hodinu a že se mi tu nechce čekat. ona: "tak u mě přespíš„. (Btw. Má zakázaný už tak měsíc si tam někoho vodit kvůli tomu, že nešla kvůli mě jeden den do školy, aby jsme mohli být spolu). Nakonec jsem tam přespal a měli jsme sex. Druhý den bylo všechno vpohodě a v posteli mi říká "to pravidlo ale rušíme„. Řikam: "co tak ty chceš jenom spát semnou a pak řekneš že to pravidlo že budem spat jenom spolu rušíš co to má za smysl, ukliď si v hlavě prosím„. Vidí jak jsem nasraný a nemluvím po chvíly řekne " já to teda neruším„ říkám: to říkáš jen kvůli tomu, že to chci já„ . Ona : "né chci to taky však jsem to sama na začátku navrhla né ty„ ujišťuje mě. Chvilku trucuju a pak se ke mě otočí a začne mě líbat a máme sex. Pak po sexu mi řekne" to bylo super„ a objímá mě jakoby byla šťastná. Po chvilce mi řekne, že má volnej byt za par dní na týden, že u ní můžu spát. Pak se rozloučíme a dáme si pusu. Potom mi večer vypisuje co jsem dneska dělal a zajímá se.
No chápe to prosím vás někdo? Popravdě jsem ze začátku tohohle typu vztahu nechtěl vztah, ale teď ho chci a nevím jak to mám udělat, aby jsme spolu chodili nebo ,aby to bylo aspoň jak na začátku. Chci, aby mi to řekla sama né abych jí to řekl sám.(každá holka které jsem to řekl já sám od sebe mě po týdnu poslala do prdele, proto to nechci říkat já) Jinak kamarádství s výhodama trvá třetí měsíc. Ale i tak mi příjde, že jsem fakt jen její nejlepší kamarád aji mi 2x řekla, že jsem jak její brácha kterýho neměla, ale s bráchou asi těžko bude prcat . Ještě jsem si říkal, jestli to může být tím jak spolu trávíme tolik času nebo tím že jsme 3 týdny neměli sex a nebo tou její kamarádkou (nakecávala jí ať se na mě vysere a ať sní balí jiný kluky).
Zde je starý příspěvek o našem vztahu na začátku "nejlepší kamarádka s výhodami může to fungovat?„ kdyby si to někdo chtěl přečíst:
viewtopic.php?p=43589#p43589