Mám už po 30tke, svoje najlepšie roky som strávil vo vzťahu takmer 8 rokov, keď prišiel rozchod, nastúpil som na vlak randenia, oslovovania, balenia žien..
Samozrejme, ako začiatočník som robil spočiatku plno chýb..Napriek tomu mi pomohla fyzická atraktivita pri prvých krokoch, prakticky som nemal problém dostať ženu na rande, ale tam to aj končilo.. nevedel som nič o budovaní príťažlivosti, vzťahovej dynamike ani balení, a tak, keď som mal s jednou z 20tich sex, bola to skôr nejaká náhoda osudu

Skúsenosťami a študovaním toho, ako celá hra funguje som postupne pochopil základné princípy a držal sa ich..zmenil sa mi aj charakter a z toho klasického muža, ktorý si neváži svoj vlastný čas, samého seba a všetko obetuje žene, ktorú spoznal, sa stal mierny egoista..
Zrazu som začal dosahovať výsledky, ktorým by som sám predtým neveril, že sú možné..takmer každé prvé rande končilo sexom, takmer bez námahy, všetko okolo mňa sa začalo diať akosi samo.. Postupne som musel ženy, s ktorými som už mal sexuálny vzťah filtrovať..
Popri tom všetkom som mal cca. rok a pol vzťah so ženou, ktorá o tejto zábavke nevedela.. napriek tomu som ju nevedel vyfiltrovať zo života,pretože som k nej ako k jedinej pociťoval trošku vyššie emócie a celý ten vzťah bol emocionálny kolotoč..
Takže z toho vyplývalo plno klamstiev a stresu..
Celkovo, čo som však randil s desiatkami žien, všetky mi prišli akési prázdne a rovnaké, ničím iným, ako fyzickou príťažlivosťou ma nezaujali, v podstate mi to po čase prišlo úplne to isté dookola.. zhoda na Tindri alebo oslovenie - rande - sex - a tam to končilo.. Celé mi to prišlo zrazu tak prázdne a bezduché, že som celkovo od randenia postupne upustil.. je to už pár mesiacov, vzťah sa mi popri tom tiež rozpadol a ja som došiel do bodu, že žijem už 2 mesiace bez sexu a akýchkoľvek žien.. zrazu som zistil, že mi už žiadna nepíše, všetko čo sa dalo som už vyfiltroval a odrazu nemám ani v zálohe žiadnu možnosť..

Ok, pointa - ako teda z toho kolotoča von a ako opatovne nabrať chuť do života a randenia?
Ako je možné, že po všetkých skúsenostiach mám zrazu pocit, že osloviť ženu je pre mňa niečo nepredstaviteľné, keď som to robil roky úplne bežne?
Ako je možné, že som stratil svoje sebavedomie, aj keď si racionálne uvedomujem svoje prednosti?
Ako to všetko vrátiť naspať?