Vyhorenie z randenia

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
fanfunflan
Udělil poděkování: 18 x
Obdržel poděkování: 27 x

Vyhorenie z randenia

Příspěvek od fanfunflan »

Čaute ľudkovia.. nebudem tu písať celý môj životný príbeh dopodrobna, tak to skúsim v skratke..
Mám už po 30tke, svoje najlepšie roky som strávil vo vzťahu takmer 8 rokov, keď prišiel rozchod, nastúpil som na vlak randenia, oslovovania, balenia žien..
Samozrejme, ako začiatočník som robil spočiatku plno chýb..Napriek tomu mi pomohla fyzická atraktivita pri prvých krokoch, prakticky som nemal problém dostať ženu na rande, ale tam to aj končilo.. nevedel som nič o budovaní príťažlivosti, vzťahovej dynamike ani balení, a tak, keď som mal s jednou z 20tich sex, bola to skôr nejaká náhoda osudu :lol:
Skúsenosťami a študovaním toho, ako celá hra funguje som postupne pochopil základné princípy a držal sa ich..zmenil sa mi aj charakter a z toho klasického muža, ktorý si neváži svoj vlastný čas, samého seba a všetko obetuje žene, ktorú spoznal, sa stal mierny egoista..
Zrazu som začal dosahovať výsledky, ktorým by som sám predtým neveril, že sú možné..takmer každé prvé rande končilo sexom, takmer bez námahy, všetko okolo mňa sa začalo diať akosi samo.. Postupne som musel ženy, s ktorými som už mal sexuálny vzťah filtrovať..
Popri tom všetkom som mal cca. rok a pol vzťah so ženou, ktorá o tejto zábavke nevedela.. napriek tomu som ju nevedel vyfiltrovať zo života,pretože som k nej ako k jedinej pociťoval trošku vyššie emócie a celý ten vzťah bol emocionálny kolotoč..
Takže z toho vyplývalo plno klamstiev a stresu..
Celkovo, čo som však randil s desiatkami žien, všetky mi prišli akési prázdne a rovnaké, ničím iným, ako fyzickou príťažlivosťou ma nezaujali, v podstate mi to po čase prišlo úplne to isté dookola.. zhoda na Tindri alebo oslovenie - rande - sex - a tam to končilo.. Celé mi to prišlo zrazu tak prázdne a bezduché, že som celkovo od randenia postupne upustil.. je to už pár mesiacov, vzťah sa mi popri tom tiež rozpadol a ja som došiel do bodu, že žijem už 2 mesiace bez sexu a akýchkoľvek žien.. zrazu som zistil, že mi už žiadna nepíše, všetko čo sa dalo som už vyfiltroval a odrazu nemám ani v zálohe žiadnu možnosť.. :D Rád by som nabral znovu druhý dych a začal opatovne randiť, lenže som z toho úplne vyhorel.. Ako keby som stratil celý skill v priebehu sekundy.. Vidím vonku ženu a zrazu ju osloviť je pre mňa niečo nepredstaviteľné, dokonca aj v bare pod vplyvom alkoholu..Zhoda na tindri? Najjednoduhšia možnosť.. lenže už po druhej správe sa mi v tom ani nechce ďalej pokračovať.. Samozrejme to má efekt na môj život ako celok, cítím sa nespokojnejšie, menej sebavedomo, už ani nevvykonávam záľuby, ktoré som robil..
Ok, pointa - ako teda z toho kolotoča von a ako opatovne nabrať chuť do života a randenia?
Ako je možné, že po všetkých skúsenostiach mám zrazu pocit, že osloviť ženu je pre mňa niečo nepredstaviteľné, keď som to robil roky úplne bežne?
Ako je možné, že som stratil svoje sebavedomie, aj keď si racionálne uvedomujem svoje prednosti?
Ako to všetko vrátiť naspať?
Princ
Udělil poděkování: 585 x
Obdržel poděkování: 2625 x

Vyhorenie z randenia

Příspěvek od Princ »

Žádný moment se nikdy neopakuje. Ani žádná věta se nikdy neopakuje stejně. Žádného člověka doopravdy nemůžeme předvídat.7

Doporučuji meditovat a potom hlavně v každé konverzaci meditovat: pokaždé se soustředit a vnímat člověka pokaždé na novo, tak jak to doopravdy je.
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
surfernamare
Udělil poděkování: 238 x
Obdržel poděkování: 443 x

Vyhorenie z randenia

Příspěvek od surfernamare »

Vyskusal si aj dlhodoby vztah, aj neustale jednorazovky. Co z toho ti viac vyhovovalo?
Mozno si jeden z tych, ktorym vyhovuje byt v monogamnom vztahu. Ked si das za ciel nejaku donho zbalit, tak to zacne davat zas zmysel
lalacko
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 3 x

Vyhorenie z randenia

Příspěvek od lalacko »

fanfunflan píše: 10 čer 2023, 13:41 Celkovo, čo som však randil s desiatkami žien, všetky mi prišli akési prázdne a rovnaké
Dlouho jsem hledal "tu pravou" než jsem připustil že žádná neexistuje. Holky jsou stejný a chceš-li mít výjimečnou, udělej z ní výjimečnou ty sám. Jak? Mně pomohlo založit s ní rodinu. Mohl jsem to udělat s kteroukoliv jinou použitelnou holkou a bylo by to nejspíš jedno, ale vybral jsem si tuhle.

Ostatní ženy mi pořád přijdou stejné, ale už to neřeším.
Odpovědět