Jaký na to mají pohled holky

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Qnder
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Příspěvek od Qnder »

Čau,

v poslední době se mi stává že při interakci s hezčí holkou se mi prostě začne stavět péro :D. Většinou se snažím aby to moc nešlo vidět, ale dneska jsem byl na kole a potkal jednu holku ona běžela, kterou jsem poznal v sobotu. Chvíli jsme kecali, doprovodil ji domů, vzal si kontakt že spolu někdy zasportujem, no začalo to přicházet. Jak jsme docházeli k ní domů, radši jsem zpomalil otočil se, ona ještě šla trošku, byla 2 metry odemne já se radši už trošku natáčel na bok a řekl něco... prostě jsem co nejrychleji chtěl odejít tak jsem neco rychle řekl a čau, ona si asi myslela že s ní ještě půjdu ale já začal myslet na péro strašně moc xdd aby to nešlo vidět, jsem si na 99% že to viděla :D a jestli ne, tak si zase bude myslet že jsem divnej že jsem tak odešel :x

Takže jaký si myslíte že většinou holky mají pohled na něco takového ? :D
Princ
Udělil poděkování: 585 x
Obdržel poděkování: 2625 x

Příspěvek od Princ »

To je právě dobrý signál :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
martin123 (09 čer 2023, 15:31)
Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
martin123
Udělil poděkování: 562 x
Obdržel poděkování: 334 x

Příspěvek od martin123 »

Jj, je to pro ne vzrusujici :)
fanfunflan
Udělil poděkování: 18 x
Obdržel poděkování: 27 x

Příspěvek od fanfunflan »

Tíško zavídím.. :lol:
Pre zaujímavosť.. koľko máš rokov?
Mne, ako chlapovi po 30tke treba omnoho viac podnetov pre erekciu, tiež by som to rád mal takto a vôbec sa za to nehanbil.. :D
surfernamare
Udělil poděkování: 236 x
Obdržel poděkování: 443 x

Příspěvek od surfernamare »

Su za to plusove body, hlavne ak uz si pre nu atraktivny
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

Příspěvek od Aragorn_ »

Qnder píše: 08 čer 2023, 18:53 Čau,

v poslední době se mi stává že při interakci s hezčí holkou se mi prostě začne stavět péro :D. Většinou se snažím aby to moc nešlo vidět, ale dneska jsem byl na kole a potkal jednu holku ona běžela, kterou jsem poznal v sobotu. Chvíli jsme kecali, doprovodil ji domů, vzal si kontakt že spolu někdy zasportujem, no začalo to přicházet. Jak jsme docházeli k ní domů, radši jsem zpomalil otočil se, ona ještě šla trošku, byla 2 metry odemne já se radši už trošku natáčel na bok a řekl něco... prostě jsem co nejrychleji chtěl odejít tak jsem neco rychle řekl a čau, ona si asi myslela že s ní ještě půjdu ale já začal myslet na péro strašně moc xdd aby to nešlo vidět, jsem si na 99% že to viděla :D a jestli ne, tak si zase bude myslet že jsem divnej že jsem tak odešel :x

Takže jaký si myslíte že většinou holky mají pohled na něco takového ? :D
To jsi ji měl vzít k sobě domů.. Holka ten signál pochopí a nemuseli jste se zdržovat předehrou.. 8-) :)
lalacko
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 3 x

Příspěvek od lalacko »

Vůbec se nestyď, holky to milujou. Když se mi to stane, sám je na to někdy upozorním. Na streetu teda ne, to je asi moc brzo, ale na datu je to power move. Vlastně teď když o tom přemýšlím tak to používám na datu skoro pokaždý. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi lalacko za příspěvek (spolu 2):
surfernamare (11 lis 2023, 23:59) • andrew_d (12 lis 2023, 19:04)
Hodnocení: 5.7%
Odpovědět