Kdy se vám lépe oslovuje? Když jdete plánovaně na street nebo random během pohybu po městě?
Na plánovaným streetu jsem párkrát byl, ale vlastně se mi vůbec nechtělo a měl jsem k tomu jakoby nechuť. Naopak, když jsem byl random v Praze, tak jsem se do oslovení odhodlal spíše a měl jsem z toho větší radost.
Jak to máte vy?
Plánovaný street vs. neplánované oslovení
- Aragorn_
- Udělil poděkování: 7 x
- Obdržel poděkování: 119 x
Nejradši mám plánovaný street, když jdu na 2,3 hoďky do města nadrtit a sbalit co nejvíc holek..To jsem v tom móduCoyge píše: ↑25 dub 2023, 00:12 Kdy se vám lépe oslovuje? Když jdete plánovaně na street nebo random během pohybu po městě?
Na plánovaným streetu jsem párkrát byl, ale vlastně se mi vůbec nechtělo a měl jsem k tomu jakoby nechuť. Naopak, když jsem byl random v Praze, tak jsem se do oslovení odhodlal spíše a měl jsem z toho větší radost.
Jak to máte vy?

Neplánovaný street je fajn vyplnění času.. a je to takový víc přirozený. Když čekám 15 minut na autobus, tak aspoň efektivně využiju čas a získám nějakej kontakt.
Ideální je, když oslovíš holku, zlepšíš náladu sobě i jí, dá ti kontakt a ještě ti poděkuje, že si ji oslovil.. lepší než koukat těch 15 minut do stromu a předstírat, že se ti holky nelíbí, jako ostatním týpkům okolo

- Princ
- Udělil poděkování: 585 x
- Obdržel poděkování: 2625 x
Miluju oboje.
Cílené několikahodinové streety jsou nádherný relax, strašně přirozená věc třeba s kámošem a nejúčinnější způsob, jak léčit svět.
Když někam jdeš a vidíš krásnou holku, to je prostě automatika (a taky takový původní cíl začátečníků, než zjistí, jaký mají několikahodinové streety duchovní efekt, jež sám předčí všechny "výsledky").
Cílené několikahodinové streety jsou nádherný relax, strašně přirozená věc třeba s kámošem a nejúčinnější způsob, jak léčit svět.
Když někam jdeš a vidíš krásnou holku, to je prostě automatika (a taky takový původní cíl začátečníků, než zjistí, jaký mají několikahodinové streety duchovní efekt, jež sám předčí všechny "výsledky").
- Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 88 x
- Obdržel poděkování: 41 x
Zatím jsem zažil jen několik těch plánovaných streetů od těch úplných začátků, kdy jsem chodil po městě bez oslovení, až po ty lepší, kdy už to bylo kolem 10 oslovení a dostal jsem se do parádní zóny a jak říká Princ, má to spíš duchovní rozměr a dopad na náladu, než že by šlo o výsledky nutně.
Zatím je pro mě daleko těžší jen tak oslovit, když jdu v mém městě, neplánovaně. Protože jsem nerozehřátej a není čas udělat nějaké to sociální oslovení na začátek a když pak vidím tu babu, kterou fakt chci oslovit, tak to fakt nejde, protože to je hned první oslovení ostré.
Zatím je pro mě daleko těžší jen tak oslovit, když jdu v mém městě, neplánovaně. Protože jsem nerozehřátej a není čas udělat nějaké to sociální oslovení na začátek a když pak vidím tu babu, kterou fakt chci oslovit, tak to fakt nejde, protože to je hned první oslovení ostré.
Pro mě je plánovaný street s kámošem prostě hobby, samotného mě to tolik nebaví. Každopádně kdysi za svých dnů slávy, po oslovení tisíců holek, jsem to přestal rozlišovat a balil jsem automaticky všude. Na pobočce v pojišťovně, prodavačku v pekárně, na procházce v lese, prostě všude. Ani mi nepřišlo že někoho balím, stalo se to mou přirozeností. Ale ten fun factor kdy se jdeš s kámošem na steet hecovat to už nemělo.