Povrchnosť

Co se jinam vážně nevejde
Odpovědět
Professore
Udělil poděkování: 407 x
Obdržel poděkování: 217 x

Povrchnosť

Příspěvek od Professore »

Frajerka mi nedávno vyčítala, že som dosť povrchný človek. Konkrétne to tvrdila na základe toho, že sa nezaujimam do hĺbky kto aký je v skutočnosti, ale že mi stačí poznať jeho vonkajšie správanie/výzor.
Sám za seba si priznávam že aj môj spirituálny život je povrchný.
No predpokladám že ona si neuvedomuje, že človek je extrovert a tým pádom to vyplýva z jeho temperamentu.

Ako vy vnímate povrchnosť resp. hlbokosť človeka?
Lose your mind and come to your senses.
Coyge
Udělil poděkování: 17 x
Obdržel poděkování: 9 x

Povrchnosť

Příspěvek od Coyge »

Pro někoho můžeš být povrchní pro někoho ne. Zase se nemůžeš zajímat do hloubky o úplně každýho, to ani nejde :).

Když se bavím s někým blízkým, tak se ptám na věci jako ,,Jak se ti teď daří? Co škola/práce? Vztahy, volný čas, jaký máš další plány ..." atd. a doptávám se na podrobnosti nebo se dál motáme kolem toho tématu ... všeho s mírou, někdy to může být i otravný :)
Když se bavím s někým blízkým, tak jsem rád, že se ptá na můj život a více si ho vážím.

Pak prostě máš lidi, kteří zas až tak blízcí nejsou, nemáš na ně tolik času, tak ani nejde se o ně zajímat tolik jako o blízké. Kalibroval bych to podle toho, jak moc si těch lidí vážíš a kolik máš na ně času.

O mě by taky určitě hodně lidí řeklo, že jsem povrchní, ale je to lepší už ... klidně by to o mě řekli i mý rodiče :). Postupem času jsem ovšem více komunikativní a zeptám se jich třeba jak se jim líbil výlet, jaký bylo divadlo apod. (to jsem dříve vůbec nedělal :) )
Tito uživatelé poděkovali autorovi Coyge za příspěvek:
Professore (23 dub 2023, 15:44)
Hodnocení: 2.9%
surfernamare
Udělil poděkování: 238 x
Obdržel poděkování: 443 x

Povrchnosť

Příspěvek od surfernamare »

Ked zena zacne riesit taketo veci, tak si ju bud niecim nastval, alebo jej nieco chyba vo vztahu. Alebo je hladná :D

Proste ak sa niekto nezaujima o psychologiu, tak nema preco analyzovat ludi do hlbky. Zeny sa v tomto niekedy citia nadradene, ale vlastne tiez idu po vonkajsich prejavoch (dominancia, sebavedomie, mamvpičizmus) a moc ich nezaujima, preco je ten muz taky (tieto vlastnosti ma vela psychopatov)
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Professore (23 dub 2023, 15:43)
Professore
Udělil poděkování: 407 x
Obdržel poděkování: 217 x

Povrchnosť

Příspěvek od Professore »

surfernamare píše: 23 dub 2023, 10:44 Ked zena zacne riesit taketo veci, tak si ju bud niecim nastval, alebo jej nieco chyba vo vztahu. Alebo je hladná :D
Áno, to máš pravdu. Pravdu povediac, už 3/4roka jej vysvetľujem, že ju nechcem tak mi to takto vracia. Ale to tu riešiť nebudem.

Proste ak sa niekto nezaujima o psychologiu, tak nema preco analyzovat ludi do hlbky. Zeny sa v tomto niekedy citia nadradene, ale vlastne tiez idu po vonkajsich prejavoch (dominancia, sebavedomie, mamvpičizmus) a moc ich nezaujima, preco je ten muz taky (tieto vlastnosti ma vela psychopatov)
Aj o výzor im ide, niekedy viac než chlapom. A to nemyslím len tehličky na bruchu a svaly na tele.
Zeny sa v tomto niekedy citia nadradene
To oni vo všetkom. Najmä také čo navonok nepotrebujú chlapa, ale v súkromí ťahajú prvú ligu alebo smoklia jak sú opustené.
Lose your mind and come to your senses.
surfernamare
Udělil poděkování: 238 x
Obdržel poděkování: 443 x

Povrchnosť

Příspěvek od surfernamare »

Co sa stalo? Teraz znies, akoby si bol hladny ty :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Professore (24 dub 2023, 10:47)
Odpovědět