Ten den po 2 týdnech jsme si povidali a řekl jsem jí že pokuď chcem mít takovej typ kamarádství tak si budem muset dát pravidla. Navrhla že nechce s nikym jiným spát jen semnou. A já zase, že můžeme mít s někým něco, krom sexu, ale jenom ,když tam ten druhej není. Ona dodala, že nepotřebuje mít s nikým nic kromě mě.
Došli jsme k závěru, že budeme spát jen spolu a kdyby se náhodou něco stalo a jeden se vyspal s někým jiným tak si o tom promluvíme. A že když budeme někde spolu nebo prostě na jednom místě tak nesmíme s nikym nic mít.
Takhle to trvá už měsíc a zatím spokojenost. Máme spolu úžasnej vztah, moc si rozumíme, máme stejný názory, přijdu si jakoby nám naklonovali mozky. Jsme fakt hodně stejní, když se mi něco přihodí nebo jí tak to spolu probíráme aji historky co se nám přihodilo.
Předposlední den co jsme byli spolu tak jsme leželi na posteli a lehla si na mě a řekla mi "tohle mi chybělo„. Po chvili mi řekla" né to nebudu dělat„ a stejně to několikrát udělala tak jsem ji rekl vklidu mě to nevadí ona „ale tohle kamarádi nedělají „. Druhý den ráno jsem jí řekl "taky jsi mi chyběla„ ona: "fakt?„ ja: "jóo„.
Jinak řikáme si dopředu kdy se potkáme a kam půjdeme. Máme naplanovanou dovolenou, různý fesťáky atd. Ruší i plany když s ní někm chci jít. Řikal jsem jí že budu někde na akci a hned se mě ptala "takže si mam dát volno na celej víkend?„ i když jsem jí nezval

Tak si říkám, jestli tohle může fungovat příjde, že se oba namotáváme ale i tak si nejsem jistej co opravdu chce. Já popravdě bych chtěl, aby to vydrželo tak jk to je a kdyz uz tak ,abych byl v pozici, že si můžu vybrat co chci.
Vadilo jí, že když jsme někde byli, že se nás furt ptali jestli spolu chodíme. Už to pomalu chtěla ukončit, ale vysvětlila mi to jako výbuch emocí. Pak prý i brečela, když jsem usl ale prý to bylo kvuli něčemu jinému.