První zkušenost

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Odpovědět
marťass
Udělil poděkování: 2 x
Obdržel poděkování: 0

První zkušenost

Příspěvek od marťass »

Zdravím všechny, minulé léto jsem sebral odvahu a poprvé oslovil holku, kterou jsem vůbec neznal :D
Byl to hezký letní den a u nás ve městě se konal takový menší festival, kam s kamarády chodíme pravidelně. Ve stánku byla nádherná holka cca v mém věku (23), sebral jsem odvahu a šel si k ní do stánku koupit pivo. Po tom co mi ho dala, jsem pronesl něco ve stylu jestli bych mohl dostat i nějaký kontakt na ní, že mi přijde fajn :lol:

Ona mi ho bez nějakého zaváhání dala. Řekl jsem díky a že se ozvu a něco vymyslíme.
Druhý den večer píšu sms. Jak je na tom časově, že bych tedy někam rád zašel, ona mi odpovídá téměř hned, že by ráda, ale že bohužel odjíždí následující den někam na tábor. Píšu jasně, neva. Vymyslíme něco až přijedeš.
Na to už mi neodpovídá - což v pohodě, asi není ani co.
Co ale bylo nemilé, že festival trval asi ještě pět dní a ona každej jeden den v tom stánku byla, takže nikam nejela.
Noo.. Jasně mohl jsem za ní ještě jít a zeptat se jak to teda je, ale to mi přišlo už takový dotěrný :roll:

Nevím teda co si o tom mám vlastně myslet. Proč by mi dávala kontakt a odepisovala, když by neměla zájem? Evidentně pak, ale lhala s tím, že někam jede, takže vlastně nevím kde se stala chyba a zda-li to brát jako alepsoň částečný úspěch či jako selhání :lol:
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

První zkušenost

Příspěvek od Professore »

Skôr to ber ako motiváciu ísť streetovať a pracovať na sebe.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
marťass (22 bře 2023, 19:46)
Hodnocení: 2.9%
Lose your mind and come to your senses.
marťass
Udělil poděkování: 2 x
Obdržel poděkování: 0

První zkušenost

Příspěvek od marťass »

Btw: mělo to být ve foru balení holek... Asi jsem se překlikl.. :lol:
surfernamare
Udělil poděkování: 251 x
Obdržel poděkování: 468 x

První zkušenost

Příspěvek od surfernamare »

Celkovo ste nemali ziadne spojenie, ona teda nemala absolutne dôvod s tebou niekam chodit
Lepsi postup by bol: zobrat si kontakt ked uz tak, ale este ju nevolat von a potom v tie dalsie festivalove dni s nou trochu pokecat. V podstate by ste sa niekolkokrat videli, tak uz by bolo prirodzene ze idete vonku.
Tvoj spôsob pozvania vonku a potom reakcia na odmietnutie boli cele zlé, k tomu sa ani netreba vyjadrovat. Naozaj to ber ako motivaciu pracovat na sebe
minlo1
Udělil poděkování: 13 x
Obdržel poděkování: 26 x

První zkušenost

Příspěvek od minlo1 »

hneď si si vypýtal kontrakt--> ničím si ho nezaslúžila,neváži si ho, značí tvoje nízke nároky (berieš každú babu)
dala ti kontakt--> baby daju kontakt kazdemu, zbieraju followerov a nie je to nič extra dostat kontakt
hneď pozvanie von --> žiadne spojenie, nízka príťažlivosť, nemala priestor si pozvanie zaslúžiť, vôbec neinvestovala
odmietla to --> 2 možnosti: bol to test alebo odmietnutie a výhovorka z jej strany ( toto si myslím skôr) nevedela ako ťa odmietnuť preto tábor
pozývaš ju znovu -->gameover, ona sa ta chce zbaviť alebo ta otestovat ,ty reaguješ rovnako ako predtým, odmeňuješ jej zlé správanie ďalšou snahou

celkovo tieto ťahy že prídeš za babou a daj mi číslo vôbec nie sú riešenie dostaneš bezcenný kontakt, ktorý potom nereaguje alebo ťa po chvíli odmietne .... buduj príťažlivosť a spojenie nechaj ju investovať a zaslúžiť si ťa pokiaľ to ide ihneď instantné rande a sex/ ak nie potom ber kontakt.
Tito uživatelé poděkovali autorovi minlo1 za příspěvek (spolu 2):
křesťan (26 bře 2023, 19:59) • fanfunflan (10 dub 2023, 14:05)
Hodnocení: 5.7%
Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
fanfunflan
Udělil poděkování: 28 x
Obdržel poděkování: 55 x

První zkušenost

Příspěvek od fanfunflan »

Kontakt neznamená absolútne nič.. hlavne v dnešnej virtuálnej dobe baby rozdávajú IG ako na počkanie.. obzvlášť čašníčky, barmanky a krupiérky toto zažívajú na dennej báze a už sú na to zvyknuté.. to, že ti dala kontakt NEZNAMENÁ prejavený záujem.. Ale chápem ťa, keď som začal s balením žien, tiež som to takto hrotil a nahováral si, ako mám vyhrané, lebo baba mi dala instagram :D
Budovanie záujmu a spojenia je alfa omega, kontakt iba dodatočnou bodkou, nie naopak..
Tito uživatelé poděkovali autorovi fanfunflan za příspěvek:
marťass (12 dub 2023, 11:32)
Hodnocení: 2.9%
Odpovědět