Kam ve Zlíně?

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
pistorius
Udělil poděkování: 5 x
Obdržel poděkování: 5 x
Kontaktovat uživatele:

Kam ve Zlíně?

Příspěvek od pistorius »

Zdarec pánové. Nedávno jsem se přestěhoval z malého města do Zlína. Pro začátek je celkem pro mě zklamání ale to není téma tohoto příspěvku. Dáte někdo tipy kam chodit na first date s holkama? Žádná klasická knajpa ale něco zajímavého, kde se dá sednou i někam bokem, kde bude trochu soukromí. Popř, aktivity co se tady dají dělat?

Lad5321
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 4 x

Kam ve Zlíně?

Příspěvek od Lad5321 »

Zdar , jsem taky ze Zlína a můžu ti říct že se mi kupodivu osvědčila nepálská restaurace Makalu , když tam půjdete po cca 17:00 tak budete mít docela pravděpodobně celý podnik skoro pro sebe , je tam klid a spoustu míst kde u holky můžeš sedět na 90 stupňů..
pistorius
Udělil poděkování: 5 x
Obdržel poděkování: 5 x
Kontaktovat uživatele:

Kam ve Zlíně?

Příspěvek od pistorius »

Jo tam občas zajdu. Ale na randění :-D nevím. Celkově ty podniky tady postrádají svoji atmosféru. Většinou ty koncepty podniků jsou takový totální mišmaš a nakonec to působí stroze, všelijak a zároveň nijak. K tomu všemu všechno jak přes kopírák. Vyjimkou je asi kavárna Továrna, ta má svoji atmosféru. Ale zatím jsem tady nenašel nic zajímavého.
Odpovědět