Čau,
vím, že tohle fórum je výhradně o Streetu, ale to, co sem píšu, by mohlo zažívat více lidí, a to i s holkama sbalenýma na ulici.
Píšu si s jednou holkou. Je taková dětinská a říkala, že má kluka, bydlí od sebe hrozně daleko a vidí se tak jednou za rok. Moc jsem tomu nevěnoval pozornost, protože mi bylo jasný, že je to jeden z těch "internetových" vztahů.
Ona mi ale pořád píše, že chce ven, tak jsme se domluvili, že po svátcích půjdeme. Říkala, že chce koukat na film a nemá problém s tím se mazlit nebo líbat. To mi přišlo divný, tak se jí na to zeptám, až půjdeme ven. Přijde mi, že má velký zájem.
Co si o tom myslíte vy?
Orchestra
Má kluka, ale chce to
- Princ
- Udělil poděkování: 579 x
- Obdržel poděkování: 2564 x
Má kluka, ale chce to
Co je na tom divného?
Určitě bych se jí na to neptal
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 30 x
- Obdržel poděkování: 6 x
- Princ
- Udělil poděkování: 579 x
- Obdržel poděkování: 2564 x
Má kluka, ale chce to
To mi přijde běžné. Pokud se ti líbí, kluka bych s ní vůbec neřešil. Jestli by mu to vadilo, nevíme
- Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 56 x
- Obdržel poděkování: 21 x
Má kluka, ale chce to
Asi tak, když jsem píchal holku, která měla přítele s dětmi někde na procházce přes oběd, taky jsem to neřešil. Akorát jsem se ptal, proč že tam má týpek složený věci do komínku vedle postele
Občas je to sranda.
Nebo když si mě pozvala jedna slečna domů a ten její byl na služebce na týden.. nepitval jsem se v tom. Nejlepší je to s nima neřešit, pokud o tom nezačnou samy. Tohle je jedna z věcí, kterou mám dobře v hlavě nastavenou, výčitky z toho fakt nemám a nějak si vždy říkám, že jsem prostě pro tu holku lepší varianta a dávám jí lepší zážitek, než třeba současný partner, takže pro ni výhra. Dost často mě holky pasují do takové té role "rebound" týpka. Dřív mě to štvalo, dnes v tom vidím výhodu

Nebo když si mě pozvala jedna slečna domů a ten její byl na služebce na týden.. nepitval jsem se v tom. Nejlepší je to s nima neřešit, pokud o tom nezačnou samy. Tohle je jedna z věcí, kterou mám dobře v hlavě nastavenou, výčitky z toho fakt nemám a nějak si vždy říkám, že jsem prostě pro tu holku lepší varianta a dávám jí lepší zážitek, než třeba současný partner, takže pro ni výhra. Dost často mě holky pasují do takové té role "rebound" týpka. Dřív mě to štvalo, dnes v tom vidím výhodu

- Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek (spolu 2):
- Orchestra (31 bře 2023, 13:32) • fanfunflan (03 dub 2023, 20:02)
- Hodnocení: 5.7%
- Aragorn_
- Udělil poděkování: 5 x
- Obdržel poděkování: 107 x
Má kluka, ale chce to
To já mám zas takový holky, co když mají přítele na noční, tak mě pořád volají jestli se nechci stavit..
Když přítel nevyhovuje, tak občas hledají někoho lepšího.
Když je pěkná a chce to a máš na to chuť, tak do toho běž kámo.
Já když za ní byl naposled tak jsem jel o půlnoci taxíkem a čekala mě nahatá před domem.. a šukali jsme až do 6 než přišel její přítel z noční
Měli jsme každý asi 7 piv a ona si toho moc nepamatuje.. ale bylo to hustý... však žijeme jenom jednou..

Když přítel nevyhovuje, tak občas hledají někoho lepšího.
Když je pěkná a chce to a máš na to chuť, tak do toho běž kámo.

Já když za ní byl naposled tak jsem jel o půlnoci taxíkem a čekala mě nahatá před domem.. a šukali jsme až do 6 než přišel její přítel z noční

Měli jsme každý asi 7 piv a ona si toho moc nepamatuje.. ale bylo to hustý... však žijeme jenom jednou..

- Hodnocení: 2.9%