Otvírák při oslovování žen 35+
-
- Udělil poděkování: 10 x
- Obdržel poděkování: 7 x
Ahoj borci, oslovujete v digihře (tinder, badoo apod.) ženy 35+? Moc otvíráků na tyto typy jsem tady nenašel. Otvíráky, které jsem tu našel mě nepřijdou vhodné pro tyto ženy. Dík za tipy.
-
- Udělil poděkování: 135 x
- Obdržel poděkování: 87 x
Úplně stejné, jako na jiné ženy. Jsou to furt ženy a na některé zabere upřímný kompliment, na některé observace a některé tě bloknou, protože nerozdejchaj slovo MILFka Holkám kolem 35 říkám, že jsou mláďata, protože mi je 41
To jo ale modely kolem 50let mají profil kde se člověk nemá čeho chytit. Zase na druhou stranu jim je uplně jedno jak vypadá můj profil. Napadá mě jenom že bych se jí zeptal jestli taky cinkala kličema v roce 89 .
- Professore
- Udělil poděkování: 464 x
- Obdržel poděkování: 232 x
Od 40 nahor máš inzeráty na jedno kopyto - úprimnosť, úcta, a grc grc grc kamarátstvo najprv. A v podstate ide o tvoje vyžarovanie a .či im padnes do oka
Lose your mind and come to your senses.
-
Otvírák není podstatnej, ale tohle dost holek/žen urazí. Respektive, vyfiltruješ ty baby bez humoru, co se berou moc vážně
-
Hádám, že tady inzeráty už nikdo moc neřeší. Pokud jsi myslel takové ty v tištěném periodiku
Professore píše: ↑15 lis 2023, 17:00 Od 40 nahor máš inzeráty na jedno kopyto - úprimnosť, úcta, a grc grc grc kamarátstvo najprv. A v podstate ide o tvoje vyžarovanie a .či im padnes do oka
- Professore
Myslel som zoznamky alebo badoo, keďže kolega spomínal profil..
-
- Udělil poděkování: 253 x
- Obdržel poděkování: 472 x
Musia to tam napisat, lebo keby napisali: "hladam muza na šukačku a ak to bude dobre tak mozno viac", tak by mali festival starych panicov v spravach
Ale v dobe tindru mi to uz pride vtipne, keby tam aspon instagram pripisali
Ale v dobe tindru mi to uz pride vtipne, keby tam aspon instagram pripisali
- Professore
Surf, ono existuju aj sexzoznamky a takéto info "na sex a časom možno aj viac " sa tam bežne vyskytuje.
Len ono možno práve preto sa tam vyskytuje požiadavka na foto, aby si dotycná mohla vyzistit či daný pán je panic alebo len príležitostný.
A náhodou som raz natrafil na jednu info na babskom fóre, že "ak nemáš s chlapom sex, tak načo si s ním". A milión päťsto fnukaciek, že chlapi vo vzťahu s nimi nešukajú. Ale hlavne, že pri zoznámení "tebe ide len o sex"
Rozmýšľam ze niekde skúsim dat do profilu: "som dennodenne nadržaný , rád šukám a nehľadám nič záväzné"
Len ono možno práve preto sa tam vyskytuje požiadavka na foto, aby si dotycná mohla vyzistit či daný pán je panic alebo len príležitostný.
A náhodou som raz natrafil na jednu info na babskom fóre, že "ak nemáš s chlapom sex, tak načo si s ním". A milión päťsto fnukaciek, že chlapi vo vzťahu s nimi nešukajú. Ale hlavne, že pri zoznámení "tebe ide len o sex"
Rozmýšľam ze niekde skúsim dat do profilu: "som dennodenne nadržaný , rád šukám a nehľadám nič záväzné"
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
- surfernamare (17 lis 2023, 12:06)
- Hodnocení: 2.9%
-
- Udělil poděkování: 253 x
- Obdržel poděkování: 472 x
Ani nie, moc z toho nechapem, ci teda chce tu foto v erekci alebo nie
- Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
- Satch (06 úno 2024, 04:14)
- Hodnocení: 2.9%
-
Tahle buchta bude podle me tlusta machna bez spetky nejakeho stylu nebo vkusu, vetsinou to jsou kompletni tragedie:)
surfernamare píše: ↑17 lis 2023, 12:07 Ani nie, moc z toho nechapem, ci teda chce tu foto v erekci alebo nie