Získávání kontaktů skrz FB diskuze na zdi

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Odpovědět
andrew_d
Udělil poděkování: 132 x
Obdržel poděkování: 82 x

Získávání kontaktů skrz FB diskuze na zdi

Příspěvek od andrew_d »

Zdar borci,

chci tady sdílet jeden můj tip. Ne, že bych na tom nějak cíleně pracoval, ale v poslední době jsem si uvědomil, že tohle je dost dobrej způsob, jak získávat kontakty na holky, který jsou s váma minimálně na podobné vlně. Stačí komentovat něco v nějaké skupině nebo nejlépe někde, kde je obrovskej traffic, třeba nějaké zpravodajství nebo podcast a pokud jste vtipní, nasbíráte celkem rychle nějaké ty lajky. Nějaké holky samy od sebe tohle komentují, případně je možný proaktivně oslovit ty holky, co vám to olajkovaly. Pokud bych se tímhle zabýval víc cíleně a věnoval tomu trošku času třeba o víkendu, byly by určitě zajímavé výsledky. Už takhle se mi podařilo získat pár zajímavých kontaktů na holky, co se fakt chytají, jediný problém je, že jsou většinou z druhé části republiky. Ale to lze vyřešit zaměřením se na komentování v nějaké lokální skupině 8-)

Zrovna minulý týden jsem si takhle začal vyměňovat komenty s holkou na zdi nějaké diskuze, všechno mi lajkovala a odpovídala obratem. Když jsem jí napsal krátkou zprávu, odpověděla románem a úplně nadšená. Je sice vdaná, ale už jsme u flirtování a pomalu se blížíme k nějakému tomu virtuálnímu sexu a nakousli jsme i možnost schůzky. O manželovi sama vůbec nemluví a nezmiňuje ho :D Takže asi tak :twisted:
Odpovědět