Holky na instagramu

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Odpovědět
Zadak
Udělil poděkování: 2 x
Obdržel poděkování: 3 x

Holky na instagramu

Příspěvek od Zadak »

Čaute, jaký máte názor na to přidávat si random holky na IG a psát jim?
Už jsem to na pár holkách vyzkoušel a některé si se mnou chvíli psali dokavaď jsem to nedojebal. 😀😀😀
Zase já to beru jako formu vzrušení když zrovna pracuju doma.
Tinder a Badoo mam 0 swipů od holek které mě přitahují tak zkouším takto.
Co vy na to?
andrew_d
Udělil poděkování: 88 x
Obdržel poděkování: 40 x

Holky na instagramu

Příspěvek od andrew_d »

Já to samý jedu na FB, takže jo, jde to, nicméně je třeba počítat s tím, že většina těch holek nehledá seznámení nebo alespoň ne explicitně, jako na seznamce, takže konverze bude o dost menší. Strávíš taky něco času budováním určité důvěry, protože já například to neobepisuju a nezvu je na "kafe" v první druhé nebo max do 6. zprávy, jako uslyšíš někde. Většina z toho nějak vyšumí. Pokud nemáš čas, tak to tam klidně můžeš střílet na první dobrou i když nemáš nic vybudováno, ale konverze bude možná pár holek ze sta a ta kvalita bude nižší, ale párkrát to určitě vyjde. Taky záleží na tom, jak máš nastavenej profil, fotky a tak, to je alfa omega a ovlivní to ty % úspěšnosti 8-)

Já si radši "normálně píšu" s kvalitní holkou, když mě zaujme, něco vybuduju, získám číslo, zavoláme si třeba, pak se sejdem. Pak je téměř vždy jisté, že k něčemu dojde. Ona uvidí, že nejsi jen robot nebo fake, ale že za tím textem je i nějaká osobnost a člověk.
Odpovědět