Re-otvírák

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Odpovědět
jachaknecht
Udělil poděkování: 10 x
Obdržel poděkování: 7 x

Re-otvírák

Příspěvek od jachaknecht »

Ahoj borci, chtěl jsem se zeptat jak resite sitiuaci, kdyz vam holka v online svete nereaguje na otvirak? Ma cenu ji treba napsat po mesici s nejakym jinym ot irakem? Nebo jak to delam ja, proste ji hodim do ignoru, nebo odstranim like. Nekde jsem cetl, ze tinder algoritmus tohle nema rad.
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Re-otvírák

Příspěvek od surfernamare »

Ak neodpisala na opener, tak najskôr nie. Druhykrat ju asi tiez nezaujmes a ani to nevyzera dobre v chate
dafl
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 0

Re-otvírák

Příspěvek od dafl »

Někdy se mi stane, že holka odpoví až po delší době, protože bývá otrávená a třeba na Tinder zrovna už moc nechodí :D případně po menší časové pauze občas zabere vtipné konstatování nějaké situace co se ti zrovna stala ...
Žena je hodna milování, nikoli lásky.
jachaknecht

Re-otvírák

Našel jsem něco o recyklaci kontaktů. Něco v tom smyslu, že třeba napsat za měsíc apod. Asi to bude jako znovu kontaktovat bejvalku (pro mě hrozná představa). Na to jak to vypadá v chatu bych kašlal. Spíš mě řekněte zda to někdo zkoušel a s jakou úspěšností. Přece když by neměla zájem dala by dislike a hotovo? Nepočítám s případy, že prostě jednoduše na tinder přestane chodit.
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Re-otvírák

Příspěvek od surfernamare »

Da sa to otvorit druhykrat, ak ti na prvykrat aspon raz odpisala, alebo ste mali konverzaciu. Ale ak ti neodpisala vôbec, tak by som na to kaslal, je to ako vtieranie sa
jachaknecht

Re-otvírák

Psal jsem jim většinou jen ahoj nebo ahoj koho tu hledáš? Tudíž ty neutrální nudný pozdravy. Mimochodem někdy obyčejný ahoj mi fungovalo nejlíp.
Professore
Udělil poděkování: 464 x
Obdržel poděkování: 232 x

Re-otvírák

Příspěvek od Professore »

jachaknecht píše: 28 srp 2022, 13:19 Ahoj borci, chtěl jsem se zeptat jak resite sitiuaci, kdyz vam holka v online svete nereaguje na otvirak? Ma cenu ji treba napsat po mesici s nejakym jinym ot irakem? Nebo jak to delam ja, proste ji hodim do ignoru, nebo odstranim like. Nekde jsem cetl, ze tinder algoritmus tohle nema rad.
Keď si dal unlike alebo ignore, tak popracuj na profile. Ak si ju nezaujal profilom tak iným otvárakom ťažko.
Lose your mind and come to your senses.
renson
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 1 x

Re-otvírák

Příspěvek od renson »

keď neodpíše na prvú správu, už je to vačšinou stratené
Odpovědět