po nějaké době mi napsala ex a chvíli jsme si psali/flirtovali přes chat.Chtěl bych ji mít teď jako kamarádku s výhodami. Cela konverzace šla dobře nez z ničeho napsala
“chybí mi náš sex…”
odpověděl jsem “to věřím ”
poté hned napsala
“po tvé egoistické odpovědi už ne”
po tomhle už ztratila zájem si psát..
A otázka je proč ji tak vadila egositicka odpověď, případně jak jinak nejlépe reagovat na “chybí mi nas sex?”
Obecně mi přijde, že ego někdy boostuje hru a někdy ji hodne kazí. Celkově mě teď napadá, když píšu tenhle příspěvek, že na kompliment od holky by se nemělo reagovat egoisticky, protože to v tu chvíli může působit arogantně a možná je lepší se falešné diskvalifikovat nebo brát kompliment jako test a jen poděkovat nebo to přijmout a jít dal. Co myslíte vy?
S byvalymi je to vzdy chôdza po tenkom lade, mozno si jej pripomenul nieco, preco ste sa rozisli. Alebo ma akurat krámy, whatever
Keby ta fakt chcela, tak to prezije
vsechno je to o nejake kalibraci a odhadu, jaka holka se pred tebou nachazi a hlavne jaky byl zamer toho, co ti zrovna napsala. u jedne holky pohoris, pokud budes nesebevedomej, u druhe naboostujes ego a failnes taky. v tomhle pripade mi prijde, ze ti podprahove rika, ze ji chybis a nejak ocekava, ze ji das odpoved ve smyslu, ze ti taky chybi. akorat nechtela tolik investovat a napsala to takhle. podle me to ale neni urcite ztracene, dal bych ji par dnu cas a udelal krok zpet
Tito uživatelé poděkovali autorovi andrew_d za příspěvek:
V elektronické komunikaci se často hůř odhaduje, co vlastně holka myslí nějakým textem.
Já bych si s tím nedělal vůbec hlavu, ona tě evidentně nekontaktovala proto, aby dělala kamarádku s výhodami.
Asi máte ve vašem vztahu ještě něco nedořešeného.
andrew_d píše: ↑18 srp 2022, 07:15
vsechno je to o nejake kalibraci a odhadu, jaka holka se pred tebou nachazi a hlavne jaky byl zamer toho, co ti zrovna napsala. u jedne holky pohoris, pokud budes nesebevedomej, u druhe naboostujes ego a failnes taky. v tomhle pripade mi prijde, ze ti podprahove rika, ze ji chybis a nejak ocekava, ze ji das odpoved ve smyslu, ze ti taky chybi. akorat nechtela tolik investovat a napsala to takhle. podle me to ale neni urcite ztracene, dal bych ji par dnu cas a udelal krok zpet
Tohle nejlépe vystihuje, jak to nakonec dopadlo. udělal jsem krok zpět, par dni na to jsme volali, nakonec se z toho stal sex přes videohovor a jsme domluveni ze se uvidíme
Tito uživatelé poděkovali autorovi BaličMichal za příspěvek: