Řešili jste někdo, jak skloubit streetgame a vaše dosavadní záliby?
Pokud chcete být ve streetování dobří, asi bude třeba streetování co se týče priorit ve vašem žebříčku přesunout značně nahoru.
-----
Myslím, že trávit čas na PC a streetování jsou 2 naprosto jiné oblasti. Je zde ale problém, čím více času jsem na PC, tím větší negativní dopad to má na streetování.
Představte si, že o víkendu 30 hodin programujete a poté máte oslovovat holky v pondělí. Programovat 30 hodin v kuse a poté další den ve velkém na uilci streetovat si představuji za bezproblémové pouze, pokud fakt denno denně pravidelně streetuji a jen a pouze ten jeden víkend jsem udělal výjimku a nestreetoval a místo toho ve velkém programoval.
Přemýšlel jsem, jak skloubit zálibu v programování a streetování.
Asi je vhodné plánování.
Například dnes jsem si naplánoval do 18:00 večer doma programovat.
Celou zítřejší sobotu bych chtěl naopak streetovat.
Nicméně zase si plánovat život nějak mechanicky na konkrétní časy může způsobit stres. Zřejmě je vhodné najít nějakou rovnováhu.
Asi ale by bylo nejlepší vkládat do streetování většinu elánu. A ačkoliv programování mám rád, měl bych to možná udělat takto:
Energii pro PC a streetování rozdělit v tomto poměru:
Streetování: 80%
PC: 20%
Jak skloupit streetgame a vaše dosavadnáí záliby (třeba trávení času na PC)?
-
- Udělil poděkování: 39 x
- Obdržel poděkování: 177 x
- Princ
- Udělil poděkování: 577 x
- Obdržel poděkování: 2541 x
Princův timemanagement
Streetgame mi dává hodně sil a motivace na jiné věci. V obdobích, kdy streetuju nejvíce, jsem většinou i literárně a sportovně nejproduktivnější.
Hlavně do posilovny mě holky motivují - jak jsem furt nahý, chci jim udělat radost
Když mám pravidelná rande, to si piš že před ně vždy vměstnám 40 minut trénink, ať přijdu pořádně napumpovaný
Kdybych neměl penis slavnější než obličej, asi ty činky taky trochu flákám.
To je celkově takový můj tajný hack: když jsem zahlcen prací, řeším to tak, že přidám nějakou novou práci, která mě zase vzruší a dodá sílu i na ostatní věci
Osobně celkově miluju riziko, časový press a skákání mezi věcma. Třeba ranní rozcvička -> hodina práce -> gym -> hodina práce -> zpěv -> oběd -> kolo s podcasty -> holky. To mám radši než pondělí práce, úterý holky...
Na streetech i rande si člověk i všechno dobře pořeší
Třeba před pár dny jsem šel na úřad, tak jsem si tam udělal rande a hned mi to zkrátilo čekání
Do kina když člověk potřebuje něco vidět, taky může vzít přítelkyni a hned zabije dvě mouchy jednou ranou 
Podle mě dny jsou dlouhé, hodně věcí se dá. Asi největší žrout je, když se člověk zapomene na pc nebo na mobilu.
Hlavně do posilovny mě holky motivují - jak jsem furt nahý, chci jim udělat radost

To je celkově takový můj tajný hack: když jsem zahlcen prací, řeším to tak, že přidám nějakou novou práci, která mě zase vzruší a dodá sílu i na ostatní věci

Osobně celkově miluju riziko, časový press a skákání mezi věcma. Třeba ranní rozcvička -> hodina práce -> gym -> hodina práce -> zpěv -> oběd -> kolo s podcasty -> holky. To mám radši než pondělí práce, úterý holky...
Na streetech i rande si člověk i všechno dobře pořeší

Podle mě dny jsou dlouhé, hodně věcí se dá. Asi největší žrout je, když se člověk zapomene na pc nebo na mobilu.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 2):
- hubertjezpet (15 črc 2022, 14:45) • martin123 (15 črc 2022, 16:45)
- Hodnocení: 5.7%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 4 x
- Obdržel poděkování: 0
Zažívám podobné. A ano, je potřeba si čas dobře rozvrhnout, jinak to nejde.
Takže třeba 4 hodiny budu v kuse programovat a pak půjdu na street(anebo opačně).
Často se mi stává, že když jsem dlouho na PC nebo programuju, cítím se mimo,
jako bych byl sociální odpadlík. Jak by asi řekl Princ, klesá momentum.
Proto je dobré ty aktivity nějak vybalancovat.
A třeba programovat po menších dávkách(po hodině+-) vícekrát denně
Takže třeba 4 hodiny budu v kuse programovat a pak půjdu na street(anebo opačně).
Často se mi stává, že když jsem dlouho na PC nebo programuju, cítím se mimo,
jako bych byl sociální odpadlík. Jak by asi řekl Princ, klesá momentum.
Proto je dobré ty aktivity nějak vybalancovat.
A třeba programovat po menších dávkách(po hodině+-) vícekrát denně

- DandyZPoruby
- Udělil poděkování: 0
- Obdržel poděkování: 0
Ahoj,
mno já jako začátečník jsem dal street teď na první místo. Takže teď jedu 8:00 - 16:00 práce. 17:00 - 19:00 street. Nemám teď sice čas na přátele, rodinu a fitko. Ale jakmile ve streetu začnu trošku chodit najdu balanc. Teď probíhá maximalní reprogramování myslí a pracování na sociálních dovednostech.
mno já jako začátečník jsem dal street teď na první místo. Takže teď jedu 8:00 - 16:00 práce. 17:00 - 19:00 street. Nemám teď sice čas na přátele, rodinu a fitko. Ale jakmile ve streetu začnu trošku chodit najdu balanc. Teď probíhá maximalní reprogramování myslí a pracování na sociálních dovednostech.
-
- Udělil poděkování: 1 x
- Obdržel poděkování: 5 x
Fitko > streetgameDandyZPoruby píše: ↑27 zář 2022, 19:31 Ahoj,

Taky bych neupřednostňoval jedno na úkor druhého, když to jsou oboje rozhodně přínosné věci co se seberozvoje týče. To je jako kdyby ses rozhodoval, jestli budeš buď jenom jíst, nebo pít, ale ne oboje