Zdar pánové,
Takový menší technický dotaz, doufám, že příspěvek tohoto typu nebude problém. :D
Na instagramu nevidím příběh(stories) od jedné osoby. Vidím příspěvky a můžu psát komentáře i do directu, ale příběh nevidím. Na první pohled to vypadá jako klasické "ztišení" jenomže já ji nesleduji a ona nesleduje mě a pokud danou osobu nesledujete ztišit nejde. Jediné co jde je "skrýt příběh" jenže když se já podívám do svého nastavení a najedu na ztišené účty ona tam je, to znamená jako bych jí ztišil já, ale to jsem neudělal, vlastně jsem ani nemohl protože ji nesleduji, a nejde to ani zrušit.
Pokud mě ztišila onaa jak to uělala, když mě nesleduje a jakto, že jí vidím ve svých ztišených profilech, když jsem jí neztišil, protože jí ani nesleduji a tím pádem ztišení nelze ani zrušit, taková možnost není. Vypadá to ale tím pádem jako bych jí ztišil já. Kdybych jí teda ztišil já znamená to, že by ona neviděla mé stories, ale já její ano ne ? tak jakto, že já ji mám ve svých ztišenych profilech, ale ona mé stories vidí a já její ne ?
Jde mi jen o to jestli ze mě nedělá č*ráka. Nechci to dojebat pokud je chyba někde u mě. Tak pokud je zde někdo instagramu znalý, budu rád když mi vysvětli what the hell ?
Díky.
Instagram problém
-
- Udělil poděkování: 251 x
- Obdržel poděkování: 468 x
Instagram problém
Neries taketo sračky, nikam ta to neposunie. Radsej ries to, preco ta tak trapia instastories nejakej "osoby" a nie realne balenie zien
- Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek (spolu 4):
- Princ (03 kvě 2022, 15:54) • křesťan (03 kvě 2022, 20:09) • martin123 (03 kvě 2022, 21:39) • Ezio (05 kvě 2022, 14:07)
- Hodnocení: 11.4%