Jsou hezčí holky žádanější?

Co se jinam vážně nevejde
Odpovědět
Hound
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 1 x

Příspěvek od Hound »

Mám takovou teorii, že o všechny holky je cca stejný zájem, aspoň pokud jsou v produktivním věku, protože muži jsou evolučně rozsévači. Těmi méně atraktivními se nikdo tolik nechlubí. Proto mi přijde, také zbytečná stupnice 1-10, jako kdyby hezčí holka měla nějakou vyšší hodnotu. Je to vidět i při oslovování, člověk by čekal, že méně hezká bude mít z oslovení Vánoce a hezká vás odpálkuje, což se nestává, někdy ty hezčí reagují lépe.
MindMess
Udělil poděkování: 34 x
Obdržel poděkování: 81 x

Příspěvek od MindMess »

Průměrné holky mají častěji různé mindráky a nejsou úplně vyrovnané, navíc si na ně "troufne" víc chlapů, proto jsou častěji oslovované a také častěji nepříjemné.

Fakt hezká holka bývá mnohem spokojenější se svým životem, nemá úplně potřebu někoho shazovat a málokdo za ní dojde ji oslovit, takže ji to spíš potěší než obtěžuje. :)

Ale samozřejmě, výjimka potvrzuje pravidlo. :D
Flip
Udělil poděkování: 6 x
Obdržel poděkování: 5 x

Příspěvek od Flip »

"Je to vidět i při oslovování, člověk by čekal, že méně hezká bude mít z oslovení Vánoce a hezká vás odpálkuje, což se nestává, někdy ty hezčí reagují lépe."

Jak reaguje holka při oslovení si myslím, že nesouvisí se vzhledem. Souvisí to spíš s tím, v jakých poměrech vyrůstala. Osobnost člověka totiž utvářejí rodiče. Pro holku je její identifikační vzor matka. Pokud matka má nějaké "mindráky" tak je dost pravděpodobný, že je přenese i na dceru a ta si je pak bude promítat do všech vztahů a podle toho reagovat.

V mém okolí znám připad dvou holek, co jsou solidní 10/10 a i přesto se potýkaly docela intenzivně s nespokojenosti samy se sebou a celkově s nedostatkem sebevědomí. Když jsem s ní byl na akci, tak po jedné flašce vína najednou začala nekontrolovatelně brečet a zpochybňovat sama sebe ("nejsem dost hezká", "nejsem dost dobrá"). Brečela minimálně 2 hodiny.

Tím chci říct, že když tobě se zdá nějaká holka být 10/10, tak to nemusí znamenat, že i ona sama sebe považuje za krásnou. Tvoje mínění o ní a její mínění o sobě může byť naprosto odlišný. Čili krása s tím, jak bude reagovat při oslovení, moc nesouvisí. Ale to je čistě můj názor.

Jinak co se týče toho, že o každou holku je stejný zájem, si myslím, že není pravda. V dnešní digitální době se mi zdá, že skoro veškerý seznamování probíha přes internet - mess, Ig, tinder (schválně se zeptejte zadaných kámošů, jak zabalil svoji holku). Každej beta ve stylu "Ahoj jak se máš" píše i těm nejhezčím holkám, a pak čumí do země, když se potkají v reálu. Když to nevyjde, tak snižuje laťku dokud se nějaká nechytne. Čili podle mě o ty nejhezčí holky je pořád největší zájem, ale proto, že jich není tolik, a postupným snižováním laťky mužů, se pak těší zájmu všechny holky.
surfernamare
Udělil poděkování: 253 x
Obdržel poděkování: 472 x

Příspěvek od surfernamare »

Jasne ze sú, mozno su menej oslovovane, ale vo svojom socialnom kruhu maju okolo seba neustale napadnikov, zatial co tie menej hezke nic.
Proto mi přijde, také zbytečná stupnice 1-10, jako kdyby hezčí holka měla nějakou vyšší hodnotu. Je to vidět i při oslovování, člověk by čekal, že méně hezká bude mít z oslovení Vánoce a hezká vás odpálkuje
To zavisi od povahy, ak je milá, urcite to neznamena ze ju mas zbalenu. Ked prejdes testy tej menej hezkej, budes pre nu Boh. Pri krásnej holke musis byt realne Boh, aby si to dosiahol :D
Professor
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 2 x

Příspěvek od Professor »

Ty jo to je uplne obrovsky rozdiel medzi ich zivotmi!
Ked sa pozries na stock market tak niektore akcie mozu byt undervalued a mozes narazit na zaujimavy trade ale vecsinou sa to po case vybalancuje na spravnu hodnotu.

Podobne to je v sexual marketplace. Krasne holky maju vecsinou ovela lepsi pristup k vsetkemu co je valuable v zivote zeny. Dostanu sa do najlepsich klubov kde beznu holku nepustia, volaju ich na luxusne akcie kde sa stretnu s top chlapmi a podobne. Este aj do lepsich kaviarni chodia, maju vecsinou jasno v ich hodnote a udrzuju si odstup od low-value veci z mojej skusenosti. Samozrejme napriklad Praha je velmi netradicne mesto co sa tyka tychto veci (kultura je ina) ale inde vo svete je brutalny rozdiel medzi 7 a 10 napriklad.

Verim tomu ze su prijemnejsie s mozes ich oslovit ale vzdy si strazia svoju value, to znamena ze ked nemas vsetko v tope uspejes tachsie.
Woody
Udělil poděkování: 46 x
Obdržel poděkování: 118 x

Příspěvek od Woody »

Hound píše: 27 dub 2022, 10:42 méně hezká bude mít z oslovení Vánoce a hezká vás odpálkuje, což se nestává, někdy ty hezčí reagují lépe.
Je to vtipné, když občas oslovím nějakou průměrnou holku, a ona mě odmítne tak nechutně... jakožto průměrně vypadající kluk bych se tomu nedivil u těch hustějších. Když oslovím nějakou topmodelku, které málem nejsem ani po paty, odmítnutí mě tak nebolí, je spíš očekávané, ale když mě odmítne jednoduše až vesnicky vypadající holka, je to drsná rána.
hubertjezpet
Udělil poděkování: 41 x
Obdržel poděkování: 179 x

Příspěvek od hubertjezpet »

Woody píše: 20 črc 2022, 01:56 Je to vtipné, když občas oslovím nějakou průměrnou holku, a ona mě odmítne tak nechutně... jakožto průměrně vypadající kluk bych se tomu nedivil u těch hustějších. Když oslovím nějakou topmodelku, které málem nejsem ani po paty, odmítnutí mě tak nebolí, je spíš očekávané, ale když mě odmítne jednoduše až vesnicky vypadající holka, je to drsná rána.
/1./

Ahoj, myslím, že je tisíckrát lepší jakoukoliv holku oslovit bez ohledu z obav, jak to dopadne.
Domnívám se, že je lepší vzpomínat na to, jaké činy jsme v životě realizovali, než litovat toho, co jsme neudělali.
Každé oslovení = další zkušenost.
Po každém oslovení se můžeme zamyslet, jaká je příčina toho, že to oslovení dopadlo takto a v dalších osloveních být otevřeným sám sobě se třeba mírně zkalibrovat co se týče svého chování, řeči těla a všeho, co vyzařujete na holku.

/2./

Jaký pocit je pro Vás lepší v následující situaci, kdy jdete po ulici a tam stojí holka, která dělá že Vás nevidí a když kolem ní procházíte, tak dokonce povýšeně otočí hlavu na druhou stranu:
A. Jít dál a holku neoslovit. Dělá přeci, že tě nevidí, takže se určitě nebude chtít s tebou bavit.
B. Jít k holce a oslovit ji. Dělá, že tě nevidí, což je důvod o to víc tuto holku oslovit?

Já jsem vybrat jako správnou možnost Béčko. ;) :D

/3./

Zde vycházím i z Princových myšlenek, když jdu oslovit, měl bych tam jít s tím, že jdu šířit dobro a nedělám nic špatného. Předcházející myšlenku považuji za ústřední filozofii streetgame.

/4./

Důležité ale asi je i kalibrování (Zdroj: nějaký Princův článek), tedy neoslovovat celý život typem "Ahoj, prosím, kolik je hodin?", ale zkoušet různé věci, experimentovat s cílem se postupem času zkalibrovat blíže.
Odpovědět