Zmínil jsem mu jeden případ, kdy se se mnou holka bavila a byla tak strašně nudná, že jsem odešel. Tvrdil, že možná měla strach, že když mě odmítne, tak ji někam zatáhnu násilím. Což je ale dobrá technika, sám ji na holky používám, když mě přejde chuť, abych nemusel holku složitě odmítat sám

Ale jiné pesimistické vize co měl, mě překvapily, kde se berou. Už před 5 roky se mu to nelíbilo. Tvrdí, že mě holka může seřvat jako "Neobtěžujte mě!", někoho na mě zavolat nebo když narazím na nějakou co dělá MMA, tak mě zbije (a kdybych ji za to udal, ještě budu já mít průser jako někdo kdo ji jakože sexuálně obtěžoval). Zbít mě může samozřejmě i její fotr, přítel... protože táta pochází z ostravskýho kraje a tam se každej chce bít.
Že prej některé holky můžou i obyčejné Ahoj brát jako sexuální obtěžování. Jakožto největší troll v Brně (nebo aspoň v mojí čtvrti) asi vyhlásím soutěž o nejvíc slizké Ahoj

KAŽDOPÁDNĚ: Jaké jste, hoši, zažili, nejděsivější, nejnebezpečnější oslovení? Kdy jste měli třeba fakt strach že se vám něco stane, že vás někdo zbije/udá/zničí? Myslím teď fakt psycho vyhrocené situace.
Já mám dvě, a ani jedna z nich není nějak hrozná a beru je jako důkaz že nic strašnýho se na streetu nestává.
1) „Ahoj, jdu ti zlepšit den," oslovil jsem asi třicetiletou holku.
„Co potřebuješ?" odpoví nasraně.
„Ježiš nevím... koupíš mi třeba kebab?" trollil jsem to. Holka mi začala nadávat, respektive řekla asi dvě tři nasrané věty a šla dál.
Oslovil jsem, potrollil jsem, dostal jsem seřváno. Nic strašnýho ne?
2) „Ahoj," oslovil jsem holku ve Vaňkovce, a dvě vteřiny na to přišla její matka a tvářila se vyděšeně a nasraně v jednom.
„To je vaše dcera?" ptal jsem se a snažil se zkalibrovat na oslovení matky s dcerou.
„Ano, je. A co chcete mojí dceři!?" ptala se podezřívavě. Tady jsem se zaseknul.
„Nó líbila se mi, chtěl jsem se seznámit, ale jestli vás to až tak děsí nemusím se vnucovat," vysvětlil jsem se. Dcera se smála, vypadala pobaveně, matka ji vyděšeně odvedla do obchodu.
Tady stačilo zapracovat na empatii a uhrát by se to dalo, ale cítil jsem se po tom provinile.
Oslovil jsem, vyděsil jsem, vysvětlil jsem, interakce ukončena. Taky nic strašného. Nikdo mě za to nezbil, nezatknul, nestalo se vlastně nic.
Co nejvyhrocenějšího jste zažili vy?