Zdravím,
nedávno se semnou rozešla přítelkyně, se kterou jsem byl v monogamním vztahu skoro čtyři roky. Je to hrozná bolest, ale dám to. Mám přečtený články zabývající se tímto tématem (viz. https://streetgame.cz/jak-prezit-rozcho ... t-depresi/ a https://streetgame.cz/biohacky-jak-zvla ... ritelkyni/). Snažím se být zaneprázdněn prací na sobě (na těle, hlavě, práci/tvorbě), ale někdy to nejde, znáte to. Je to čerstvý, vlastně několik dní. Cítím ale, že s jednou věcí budu mít v následujících týdnech problém, a to si najít ženu/ženy na sex, což by mi zcela jistě pomohlo v zotavení. Cítím se jako ten voják zmožený dlouhou válkou, o kterém se Princ zmiňuje v článku. Nemám chuť vytvářet v tuto chvíli usílí k tomu, abych nějakou holku dostal do postele. Věci jako sport, práce, mluvení s přáteli.. jsou pro mě přirozené, toto ne. Člověk by měl jít k věcem čelem, když zná/domnívá se o správné cestě k požadovanému cíli, i přesto, že to bude bolet. Někdy to ale nejde, zvlášť, když je to zklamání z vás cítit. Nemáte na tohle náladu, chuť, plus když vezmete v potaz, že jste za ty roky zcela vyšli ze cviku co se týče navazování romanticko-sexuálních vztahů. Jasně, street, ale říkal jsem si - prostitutka by mohla vzít tu prvotní neznámou nový ženy a navrátit motivaci.
Co si o tom myslíte? Máte radu/zkušenost, která mi může pomoci?
Prostitutka po rozchodu
- Princ
- Udělil poděkování: 577 x
- Obdržel poděkování: 2541 x
Prostitutka po rozchodu
Nechtěl bych, aby můj článek byl vykládán tím způsobem, že jakýkoli sex automaticky léčí bolest z rozchodu. Léčivý je celý ten proces streetu.
I když dneska půjdeš a dostaneš 10 odmítnutí, bude to ve tvé situaci (dosavadního nestreetaře) obrovský pokrok.
Tohle je fórum o transformaci skrze nejstrašidelnější možnou dřinu.
I když dneska půjdeš a dostaneš 10 odmítnutí, bude to ve tvé situaci (dosavadního nestreetaře) obrovský pokrok.
O tom právě streetgame je, o tom čelení těžkostem. Že jdeš tou nejnáročnější cestou. Že jdeš tam, kam se nejvíce bojíš.
Tohle je fórum o transformaci skrze nejstrašidelnější možnou dřinu.
- Hodnocení: 5.7%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 2 x
- Obdržel poděkování: 1 x
Prostitutka po rozchodu
Dobře, rozumím.
Nemám problém s tím oslovit neznámou pěknou holku, toho se tolik nebojím, dělám to poměrně běžně, ale spíš pro chvilkový zpestření při čekání ve frontě, ne pro získání kontaktu a sexu. Ale teď, když nemáš chuť vlastně na nic, ani nevíš, proč by jsi se snažil navázat přitažlivou atmosféru s vidinou eskalace. Z toho ti je prostě blbě, překonávat se v tomhle směru. Nebo by nemělo, změní se to po pár osloveních? Co bys doporučil, vyjít ven z baráku, zastavit první holku, říct, že se ti líbí, přenést se přes to odmítnutí a jít si pro případný další?
Když to tak píšu, více rozumím důvodu čelení bolesti. Jasně, měl bych se to snažit potlačit a jít čelem tý další - bolesti. Pokud by jsi napsal svojí zkušenost s překonávání se v podobný věci, či totožný, ke který by se většina ne-streetový populace nedokopala, inspirovalo by mě to.
Nemám problém s tím oslovit neznámou pěknou holku, toho se tolik nebojím, dělám to poměrně běžně, ale spíš pro chvilkový zpestření při čekání ve frontě, ne pro získání kontaktu a sexu. Ale teď, když nemáš chuť vlastně na nic, ani nevíš, proč by jsi se snažil navázat přitažlivou atmosféru s vidinou eskalace. Z toho ti je prostě blbě, překonávat se v tomhle směru. Nebo by nemělo, změní se to po pár osloveních? Co bys doporučil, vyjít ven z baráku, zastavit první holku, říct, že se ti líbí, přenést se přes to odmítnutí a jít si pro případný další?
Když to tak píšu, více rozumím důvodu čelení bolesti. Jasně, měl bych se to snažit potlačit a jít čelem tý další - bolesti. Pokud by jsi napsal svojí zkušenost s překonávání se v podobný věci, či totožný, ke který by se většina ne-streetový populace nedokopala, inspirovalo by mě to.
- Princ
Prostitutka po rozchodu
Tak kdyby se tohle povedlo, to by byl legendární úspěch tohoto vlákna! Většinou když lidé píší do Vážných vztahů, chvilku nám v komunitě trvá, než je přesvědčíme pořádně se rozjet

Já byl kluk s lehkou neurodiverzitou a těžkou sociální fóbií. Před streetgame jsem obtížně došel do školy (pocit, že se na mě každý dívá, že chodím divně, tvářím se divně...), tam jsem sedl do lavice a seděl celé vyučování. O přestávkách jsem si četl a toaletu jsem se snažil omezit, protože samozřejmě v přítomnosti někoho jiného jsem se nevymočil.
Z představy streetgame mi ze začátku bylo fyzicky špatně. Chodil jsem ještě na střední, takže druhou hodinu to začalo, postupně se to zhoršovalo a šestou hodinu už jsem málem zvracel. Ale jakmile jsem to překonal a opravdu oslovil pár holek, zaznamenal jsem obrovské zdravotní (hlavně psychiatrické) a dokonce i jakési spirituální benefity. Opadla taková mlha, ve které jsem celý život žil. Najednou jsem věděl, co dělat.
Začal jsem streetovat každý den, každému o tom říkal, postupně přiváděl na street spolužáky a jejich známé... Nejdřív mě tam každý napoprvé válcoval, protože mě většina žen okamžitě odmítala. Ale v průběhu měsíců a let se měnilo v určitou přednost, že jsem začínal opravdu od nuly a dokázal jsem tak pomoct i lidem s podobně strašlivým strachem, jako jsem míval já.
Street mi pak dal úplně všechno. Holky, jako tuny sexu a nějaké životní lásky, ale taky dobrodružství, zážitky, finance, kamarády a hlavně smysl, poslání, misi. Street je věc, díky které zůstáváš stále maximálně ostrý, stále na své špičce. Jsi vším, čím můžeš být.
Po přibližně 4 letech (přes 1400 streetgame, kdy jsem pokaždé oslovil alespoň několik žen) jsem s kroužkem svých žáků založil tento web. To bylo před více než 8 lety, od té doby stále streetuju a nedám na to dopustit
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 3):
- Skylake (29 led 2022, 11:13) • hubertjezpet (29 led 2022, 12:09) • hiwhatsup (29 led 2022, 20:27)
- Hodnocení: 8.6%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 2 x
- Obdržel poděkování: 1 x
Prostitutka po rozchodu
Dneska jsem oslovil tři holky, ale zatím nešel pro kontakt. Pokusím se vás udělat hrdou, komunito. Pro vás. Pro mě.
Děkuju za sdílení, Princi. Vnímám to tak, že pro tebe jít na Street bylo extrémní překonávání se, asi i to nejstrašidelnější z nestrašidelnějších. A tak se ptám, i jako majitele webu a autora zabývající se streetem, osobním rozvojem - myslíš, že je toto předepsání léčby/postupu zotavování se vhodné pro každýho?
Pro někoho to nemusí být to nejtěžší, tím pádem tady opadá to čelit největším strachům, bolestem, prožít si je a z toho následně růst. Tedy takhle - Po zvážení týhle myšlenky, po mnoha letech praxe, je street podle tebe opravdu ta nejlepší ingredience receptu (který se vyvíjí na streetgame.cz): Dostat se pokud možno co nejrychleji ze sraček nakupených minulostí a stát se obecně lepším human-being (jistějším, spokojenějším, úspěšnějším, láskyplnějším..)?
- Hodnocení: 2.9%
- Princ
Prostitutka po rozchodu
Tak to jsi perfektně rozjel, gratuluju! Teď se tohle téma teprve vymyká žánru! 
Člověk se musí furt nějak překonávat, aby zůstal maximálně ostrý. Nemusí to být jen street, výzvu jsou všude. Ideální kombinace je, když tě něco láká a zároveň se toho bojíš. Tam je vyloženě povinnost to udělat
Street je super, protože se dá různě ztěžovat a vždy zůstává fyzicky bezpečný (oproti třeba jízdě na motorce). Dá se oslovovat skupinky, prodavačky, v MHD, s nevýhodou... Navíc přibývá kombinovaný efekt socializace, která tě dělá pořád chytřejším i laskavějším. A jak ušima stříká andrenalin s oxytocinem dohromady, začne to být psychedelické
(spirituální)
Pro mě street už dávno není obtížný a pořád mi skvěle funguje. Vždycky jsem i sportovně a literárně aktivnější v obdobích, kdy streetuju více, než když držím moc velký harém a streetuju míň

Člověk se musí furt nějak překonávat, aby zůstal maximálně ostrý. Nemusí to být jen street, výzvu jsou všude. Ideální kombinace je, když tě něco láká a zároveň se toho bojíš. Tam je vyloženě povinnost to udělat

Street je super, protože se dá různě ztěžovat a vždy zůstává fyzicky bezpečný (oproti třeba jízdě na motorce). Dá se oslovovat skupinky, prodavačky, v MHD, s nevýhodou... Navíc přibývá kombinovaný efekt socializace, která tě dělá pořád chytřejším i laskavějším. A jak ušima stříká andrenalin s oxytocinem dohromady, začne to být psychedelické

Pro mě street už dávno není obtížný a pořád mi skvěle funguje. Vždycky jsem i sportovně a literárně aktivnější v obdobích, kdy streetuju více, než když držím moc velký harém a streetuju míň

- Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 8 x
- Obdržel poděkování: 17 x
Prostitutka po rozchodu
Prostitútka určite nie.. to je asi najhoršia možná alternativa, ktorú si človek v "porozchodovom" stave môže vybrať..
Okrem toho, že tým podrývaš svoju vlastnú hodnotu, sex s prostitútkou nie je taký, ako si to človek predstavuje..
To nie je sex typu "muž - žena" , na aký si zvyknutý, ale mechanický styk v štýle "prostitútka a klient"..
Okrem toho, že tým podrývaš svoju vlastnú hodnotu, sex s prostitútkou nie je taký, ako si to človek predstavuje..
To nie je sex typu "muž - žena" , na aký si zvyknutý, ale mechanický styk v štýle "prostitútka a klient"..
-
- Udělil poděkování: 10 x
- Obdržel poděkování: 7 x
Prostitutka po rozchodu
Ahoj, no sex s prostitutkou a ještě k tomu po rozchodu. Není na to jednoznačná odpověď. Záleží na tom, jak to provedeš. Pokud půjdeš do bordelu, tak tam jich je víc a budou se ti nabízet, tak je to úplně špatně. Pokud budeš lovit někde mezi amaterkami, tak možná. Já bych takový sex úplně nezavrhoval. Ale musíš s tím jít s těmito fakty. Jde jim jenom o prachy, pokud tě budou jakkoli chválit, tak si chtějí z tebe udělat topiče, který nevidí, neslyší a platí. Dále vždy s kondomem, nebo přidaná hodnota v podobě syflu nebo kapavky zdarma. Počítej taky s tím, že když ji najdeš někde online, tak fotka nebude platit, bude to jiná žena, na 99% starší a ošklivější. Jedou v drogách. Mají pasáky. Jsou psychicky narušené. Ty šikovnější ti dají iluzi, že jsi jejich boyfriend, ale je to jen iluze. A dalších negativ by se našlo dost.
Teď ty pozitiva. Můžeš mít štěstí a narazíš na profesionálku, se kterou si opravdu užiješ, včetně neobvyklých praktik, a něco se přiučíš. Přirozeně ztratíš strach z odmítnutí, protože na 99,9% sex s tebou neodmítne, to bys musel být hodně velkej mimoň. Když v hlavě zrušíš ty negativa (budeš cynyk), tak ti to v sebevědomí může trochu přidat. Může ti to dodat jistou dávku mentality hojnosti (sice dost umělá). Vyzkoušíš věci, které by s tebou většina holek odmítla provádět při ONS nebo v krátkodobých vztazích.
Každopádně tě to přestane dost rychle bavit a na 90% tyto druhy sexu zavrhneš, pokud jsi normální, psychicky zdravý muž. To tě potom může motivovat ke streetgame nebo digigame. Protože tě to jednoduše nasere a řekneš si, že tudy cesta skutečně nevede. Že by ti to kazilo tvojí sebehodnotu, to je jak u koho. Co se týče financí asi to vyjde na stejno jako milenecký vztah a nebo jakákoli jiná zábava, ty bych neřešil.
Suma sumárum nezavrhoval bych to úplně, ale snažil bych se hrát jiný hry. Cashgame je beta.
Teď ty pozitiva. Můžeš mít štěstí a narazíš na profesionálku, se kterou si opravdu užiješ, včetně neobvyklých praktik, a něco se přiučíš. Přirozeně ztratíš strach z odmítnutí, protože na 99,9% sex s tebou neodmítne, to bys musel být hodně velkej mimoň. Když v hlavě zrušíš ty negativa (budeš cynyk), tak ti to v sebevědomí může trochu přidat. Může ti to dodat jistou dávku mentality hojnosti (sice dost umělá). Vyzkoušíš věci, které by s tebou většina holek odmítla provádět při ONS nebo v krátkodobých vztazích.
Každopádně tě to přestane dost rychle bavit a na 90% tyto druhy sexu zavrhneš, pokud jsi normální, psychicky zdravý muž. To tě potom může motivovat ke streetgame nebo digigame. Protože tě to jednoduše nasere a řekneš si, že tudy cesta skutečně nevede. Že by ti to kazilo tvojí sebehodnotu, to je jak u koho. Co se týče financí asi to vyjde na stejno jako milenecký vztah a nebo jakákoli jiná zábava, ty bych neřešil.
Suma sumárum nezavrhoval bych to úplně, ale snažil bych se hrát jiný hry. Cashgame je beta.