Čau borci
Řešíte instagram? V tom smyslu, jestli hrotíte content, kvalitu fotek, filtry, popisky, hastagy, storýčka, výběry a podobný srandy?
Nikdy jsem to moc neřešil, mám tam dost inside joků ... přidávám fotky s kámošema z různých výletů, něco ze sportu, ale na první pohled po rozkliknutí profilu mi to nepříjde, že by to nějakýmu náhodnýmu "kolemjdoucímu" mělo vyrazit dech.
Začal jste někdo kvůli lepšímu looku na sítích přidávat více fotek aka model/influencer?
Instagram: Dáváte si na tom záležet nebo punk?
- Princ
- Udělil poděkování: 585 x
- Obdržel poděkování: 2625 x
Záleží, jaký s tím profilem máš cíl.
Pokud máš instagram pro pár svých kámošů, který nedáváš holkám, můžeš tam postovat cokoli.
Pokud chceš balit nové holky přes Instagram, přidávat si je na streetu, psát jim z toho profile mezi rande... tam bych měl naprosto vychytaný, maximálně atraktivní instagram podle streetgame.cz/sm
Pokud máš instagram pro pár svých kámošů, který nedáváš holkám, můžeš tam postovat cokoli.
Pokud chceš balit nové holky přes Instagram, přidávat si je na streetu, psát jim z toho profile mezi rande... tam bych měl naprosto vychytaný, maximálně atraktivní instagram podle streetgame.cz/sm
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 238 x
- Obdržel poděkování: 443 x
Odporucal by som zalozit si na toto privatny IG a potom verejny, na ktorom si das zalezat
Je to tvoja vizitka v online svete
Je to tvoja vizitka v online svete
- DandyZPoruby
- Udělil poděkování: 0
- Obdržel poděkování: 0
Přiznám se, že nikoliv. Mám tam pár fotek od profi fotografa a pár fotek s přáteli. Ale co se týká přidávání příběhů. Tam nedávám nic.
Řekl bych že můj online profil je průměrně dobrý.
Řekl bych že můj online profil je průměrně dobrý.