Story z koncertu

Co se jinam vážně nevejde
Odpovědět
Rabbit
Udělil poděkování: 3 x
Obdržel poděkování: 3 x

Story z koncertu

Příspěvek od Rabbit »

Zdarec, palec, ušoplesk.

V návaznosti na rozhovor s Lucasem mě napadlo nasdílet s Vámi lehce (vtipně) debilní historku:
Měsíc zpátky jsem se svou kapelou hrál v brněnském klubu Desert. Přišla hrůza lidí, užili jsme si jako obvykle no a když jsme slezli ze stage, tak po nás samozřejmě slečny šly jako slepice po flusu. Až je zarážející, kolik hodnoty člověku přidá, když hodinu mlátí do bicích.

Ale k věci!

Jedna z přítomných dam mi podá květ. Rovnou se seznámím a beru ji i její dvě kámošky ven na cigáro. Téma párty je hippies, takže má květy kdekdo. Před klubem mě napadá vynikající plán pro nadcházející zábavu. Beru z kapsy tužku na tělo a jedné z holek píšu na čelo první věc co mě napadne. Hlavně ať je to kreativní a co nejvíc z patra.

Se smutným srdcem musím konstatovat, že po pár pivech můj inteligenční kvocient klesl, a napsal jsem jí na čelo slovo antilopa s ypsilonem. Její kámošce, která po mně jde je to naštěstí úplně jedno a pobaveně dodá: "Přece musí být s dlouhým a tvrdý, ne?"

Ve výsledku to dobře dopadlo, ale věta holky, které jsem to na čelo napsal ("Přece nepůjdeš s někým, kdo píše antilopa s Y?!") mě pronásledovala až do rána. Pak jsem si řekl, že na to seru :D

Holka, co po mně ten večer jela sice nešla hned, ale den na to už jsem ji v posteli měl.

Zazvonil zvonec, historky je ámen!
... nebo tak nějak.

Příjemný streetování, baliči!
Rabbit
Tito uživatelé poděkovali autorovi Rabbit za příspěvek:
Lucas (14 lis 2021, 15:01)
Hodnocení: 2.9%
You could leave life right now. Let that determine what you do and say and think.
Odpovědět