Kdy a jak to dát protějšku sežrat

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Odpovědět
Woody
Udělil poděkování: 46 x
Obdržel poděkování: 118 x

Příspěvek od Woody »

Mám jednu kamarádku, respektive považuji ji za kamarádku. Né nějakou velmi důležitou kamarádku, ale je s ní dobrej pokec a baví mě s ní trávit čas.

Dnes jsem jí náhodně napsal, jakožto kamarádce, svůj zážitek z tátovy burgrpárty (tátův kámoš si přizval svoji krásnou Rusku).

Později mi došlo, že jsem jí to v první řadě nemusel psát - jí to asi nic nedá a ona mně žádnou hodnotu k tomu taky nevrátí. Upřímně jsem očekával Zobrazeno :D a místo toho taková negativní reakce. (Ruskám nebude nikdo říkat Ruské kurvy když jsou to normální holky)
Řekl jsem si že i když jsem jí to možná nemusel cpát, nechci aby na mě byla tak hnusná. Tak jsem jí to dal trochu drsněji najevo.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Začala se mi hrozně omlouvat, že má horší chvíli. Sama tu konverzaci utnula, což mi nevadí, už chci stejně spát. Ale tohle mě zajímá, nejsem nějaký až moc zlý?

Nejde mi o to tu holku sbalit (na to mám jiné) nebo poznat (to už mám cca zmáklý s touhle), jen mi jde o to, jak se chovat, když si nechci nechat líbit něčí hnusné chování.

Neoslovit krásnou dívku je jako nepustit starší paní sednout.
Princ
Udělil poděkování: 577 x
Obdržel poděkování: 2537 x

Příspěvek od Princ »

Podle mě hned jak se poprvé omluvila to stačí, dál bych to neřešil :) Spíš třeba žárlila nebo něco
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
křesťan
Udělil poděkování: 24 x
Obdržel poděkování: 39 x

Jak si nenechat líbit hnusné chování?

Příspěvek od křesťan »

Ahoj Woody, hodně jsem toto v posledních letech řešil jak reagovat na manželčino hnusné chování, protože na mě asi před čtyřma rokama začala řvát a ječet a nevěděl jsem tehdy co s tím. Hlavně proto jsem taky šel na několik Princových kurzů a studoval tuto diskuzi. V poslední době se mi to nakonec podařilo docela úspešně vyřešit. A žena přestala ječet a místo toho se naopak usmívá a má dobrou náladu.

Jak tedy reagovat když si nechci nechat líbit manželčino hnusné chování?
1) Je potřeba se chovat a myslet dominantně.
2) Když se mi něco nelíbí, řeknu to HNED, jasně a tvrdě. Stačí jedna věta. Je to zbytečný okecávat hodinu.
Za 5 minut už to nemá cenu říkat. A druhý den už vůbec ne, to si kolikrát ani žena nepamatuje, že byla ně mě nějaká hnusná.
3) Nenechat se tím co žena říká NIKDY NIJAK rozhodit - být tvrdý chlap, vždy v klidu.
4) Když těch hnusných řečí nechá, bavit se s ní opět s dobrou náladou a v klidu. Nijak jí to hnusný chování nepřipomínat, neoplácet, nenaštvávat se na ní, nepřestat mluvit, neutíkat před ní apod.
A jak píše Princ už to hlavně dál nerozebírat a hlavně ne za hodinu nebo ještě další den nebo dokonce celý život :shock:

Pro ženy je to velice vzrušující, když si s tebou nemůžou dělat co chtějí a když se hned ozveš, když to na tebe zkouší. A když tě to nijak nerozhodí a dál máš dobrou náladu.

Zrovna před pár dny jsem to takto úspěšně vyřešil se ženou. Byla na nějakém školení, kde bylo i několik lidí kteří mluvili hnusně a sprostě. A zároveň dostala i menstruaci. Byla na mě potom nějaká hnusná, pak i další den a já nijak nezareagoval. To byla chyba.

Další den na mě pak zkusila strašně hnusně: Vytáhni ty ananasy z té krabice, ať to tam nezhnije!
Já: Nerozkazuj mi tak hnusně! Můžeš to říkat pěkněji?
Žena na to řekla několik hnusných naštvaných vět.
Já jsem na to schválně nijak nereagoval, protože jsem už všechno důležité řekl. Nechal ananasy v krabici a odešel.

Za 10 minut žena přišla a začala se se mnou bavit normálně a velice pěkně. Pak jsme společně obědvali a kecali i o sexu a žena na to, že až raději večer, až jí trochu přestane ta menstruace. Nijak jsem ji proto do sexu nenutil. Jen jsem se s ní tak nějak normálně drsně a vtipně bavil ;) Prostě jsem moji ženu i po deseti letech balil a docela se u toho bavil a i ona měla velice dobrou náladu. Žena to ale po půl hodině už nevydržela a že ať jí ho tam rychle strčím, že to do večera nevydrží, jak je strašně nadržená :D

A žena nakonec večer velice pěkně na mě: Miláčku, mohl bys vyndat ty ananasy z té krabice?
Tito uživatelé poděkovali autorovi křesťan za příspěvek:
#Dave (09 lis 2021, 22:27)
Hodnocení: 2.9%
surfernamare
Udělil poděkování: 202 x
Obdržel poděkování: 414 x

Příspěvek od surfernamare »

Je mozne, ze ta chce :D
Woody

Jak si nenechat líbit hnusné chování?

Příspěvek od Woody »

křesťan píše: 07 lis 2021, 14:00
Pro ženy je to velice vzrušující, když si s tebou nemůžou dělat co chtějí a když se hned ozveš, když to na tebe zkouší. A když tě to nijak nerozhodí a dál máš dobrou náladu.
Díky Křesťane, to zní jako skvělý tip a určitě se to dá použít i na normální lidi, né jen na partnerky.
surfernamare píše: 07 lis 2021, 18:32 Je mozne, ze ta chce
Tady bych radši zůstal jen u toho kamarádství, vzhledem k tomu že jsem kombinací sebesabotáže, OCD a strachu ze vztahu v podstatě naschvál zničil zájem jedné holky, odmítl druhou a nechal vyšumět třetí holku, si myslím, že bych si v tomhle případě poradil taky :D
Princ

Příspěvek od Princ »

Tak už to vyřeš, ne? :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
surfernamare (08 lis 2021, 10:55)
Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Fred123
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 5 x

Příspěvek od Fred123 »

Už jenom to, že jsi místo pozdravu napsal “typičo” lecos vypovídá. I ty další zprávy, trochu ti chybí EQ. A další věc, co jsi tim sledoval, nebo jaký byl záměr, když random holce, napíšeš takový výblitek?
surfernamare
Udělil poděkování: 202 x
Obdržel poděkování: 414 x

Příspěvek od surfernamare »

Fred123 píše: 08 lis 2021, 10:51 Už jenom to, že jsi místo pozdravu napsal “typičo” lecos vypovídá. I ty další zprávy, trochu ti chybí EQ. A další věc, co jsi tim sledoval, nebo jaký byl záměr, když random holce, napíšeš takový výblitek?
Ty si tak nepises s kamosmi/kamoskami? :D
Woody

Příspěvek od Woody »

Princ píše: 07 lis 2021, 19:29 Tak už to vyřeš, ne? :)
Co přesně myslíš, vyřeš? Ta kámoška kámoškou zůstane, s touhle nic sexuálního mít nechci a je to pro mě vyřešené. Tady jsem kamarádství stanovil já, né ona.
Fred123 píše: 08 lis 2021, 10:51 Už jenom to, že jsi místo pozdravu napsal “typičo” lecos vypovídá. I ty další zprávy, trochu ti chybí EQ. A další věc, co jsi tim sledoval, nebo jaký byl záměr, když random holce, napíšeš takový výblitek?
EQ mi chybí, to máš pravdu. Je to trochu lepší než loni nebo předloni, ale furt je co zlepšovat. Co o mě vypovídá to, že místo pozdravu napíšu Typič? Pozdrav v digigame nepoužívám, jen výjimečně, obvykle mi tam nesedí.
Nesledoval jsem tím nic, je to jen kámojda.
Princ

Příspěvek od Princ »

Woody píše: 11 lis 2021, 00:18 Co přesně myslíš, vyřeš?
Zbav se strachu ze vztahu.
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
MindMess
Udělil poděkování: 29 x
Obdržel poděkování: 65 x

Příspěvek od MindMess »

Woody píše: 11 lis 2021, 00:18 EQ mi chybí, to máš pravdu. Je to trochu lepší než loni nebo předloni, ale furt je co zlepšovat. Co o mě vypovídá to, že místo pozdravu napíšu Typič? Pozdrav v digigame nepoužívám, jen výjimečně, obvykle mi tam nesedí.
Nesledoval jsem tím nic, je to jen kámojda.
Jde o to, že jsi na začátku psal, že nejste nějak extra kámoši. Takže bych řekl, že spíš taková "známá". To je pak sakra rozdíl. A teď si vezmi, co jsi čekal za odpověď? Taky mám rád Rusky, ale tady jsi úplně hodil vyjádření, že jsi absolutně vycákaný z toho, že vidíš hezký holky, co ta "kamarádka" s tím? Zkus si to obrátit. Že Ti holka napíše "Ty vole, kámoška teď přivedla několik boxerů a jsou tak nadření a dominantní. Kurva, ty jsou tak hot!" Co bys na to napsal? Jako ok, enjoy. :lol: Pokud ta holka k Tobě něco cítí, tak ji tohle akorát ještě urazí a pokud má nějaký blbý den, tak se nedivím téhle reakci. Vrchol je pak se ji snažit v tom koupat. Být ta holka trošku ostřejší, tak Ti ještě naloží, co jí píšeš takový vystříkaný zprávy a ještě jsi uražený a psali byste si naposled. Takový nadšení z hot holek patří do deníku, kámošům, ne skoro cizí holce. :D
Woody

Příspěvek od Woody »

MindMess píše: 11 lis 2021, 10:28 Jde o to, že jsi na začátku psal, že nejste nějak extra kámoši. Takže bych řekl, že spíš taková "známá". To je pak sakra rozdíl. A teď si vezmi, co jsi čekal za odpověď? Taky mám rád Rusky, ale tady jsi úplně hodil vyjádření, že jsi absolutně vycákaný z toho, že vidíš hezký holky, co ta "kamarádka" s tím? Zkus si to obrátit. Že Ti holka napíše "Ty vole, kámoška teď přivedla několik boxerů a jsou tak nadření a dominantní. Kurva, ty jsou tak hot!" Co bys na to napsal? Jako ok, enjoy. :lol: Pokud ta holka k Tobě něco cítí, tak ji tohle akorát ještě urazí a pokud má nějaký blbý den, tak se nedivím téhle reakci. Vrchol je pak se ji snažit v tom koupat. Být ta holka trošku ostřejší, tak Ti ještě naloží, co jí píšeš takový vystříkaný zprávy a ještě jsi uražený a psali byste si naposled. Takový nadšení z hot holek patří do deníku, kámošům, ne skoro cizí holce. :D
Aha, máš pravdu! Tohle mi došlo později. V tomhle jsem trochu pozadu, v podstatě se s každým bavím jako s dobrým kamarádem a akorát ti dobří kamarádi mi to oplácejí :D
martin123
Udělil poděkování: 523 x
Obdržel poděkování: 328 x

Příspěvek od martin123 »

Nwm, mne to teda zas divny neprijde. Zalezi na forme vztahu nejspis (a i s "kamoskama" muze takovou mit). Rozhodne bych to nepovazoval za projev nizkyho EQ.
Subjektivne mi to "koupani" uz taky postupne prislo trochu nadbytecny.
Princ

Příspěvek od Princ »

Woody píše: 11 lis 2021, 23:48v podstatě se s každým bavím jako s dobrým kamarádem a akorát ti dobří kamarádi mi to oplácejí :D
Já to mám taky tak: prostě jsem hyper-přátelský, přál bych si přátelský svět, kde by každý byl kamarád :), s každým bezdomovcem se okamžitě bavím, jako bych ho znal odjakživa, a není to záměrná snaha, prostě to tak opravdu cítím ve svém srdci. Takže když třeba zdravím prodavačku, neřeknu to jen tak formálně, protože zdravit se musí, ale fakt si dám záležet a pošlu jí v tom pozdravu celý ten emoční balíček. Jako že ji rád vidím, že se přítomně zajímám, co se děje, že překypuju energii na blížící se společnou práci... :)

Ale pak je už druhá, nesouvisející věc, když máš velkou touhu sdílet a neříkáš to tomu člověku kvůli němu, ale abys naplnil tu svou touhu. A někdy ti ten příběh připadá lepší, než je, jenom protože v něm figuruješ právě ty :) Když přeceníš, jak moc dané lidi zajímáš (=jak moc to, že je to o tobě, zvyšuje zajímavost příběhu i pro ně), můžeš je překvapit tím, jak jim o sobě náhle sděluješ náhodné věci.

To není už tvůj případ Woody, ale existují lidé, kteří se ke každému chovají, jako by to byli jejich fanoušci, jako by o ně všichni měli až mateřský zájem :) A je dobré někoho takového znát, aby člověk měl na očích ten anti-příklad :) Tam to není kamarádskost, ale neznalost lidí, kdy daný člověk předpokládá, že všichni se jako on zajímají o něj a neuvědomuje si, že že všichni se tak jako on zajímají o sebe :) (je to ovlivněno i neurálně: někteří lidé z mluvení o sobě dostávají takový high, že je jim milejší přitom všechny ostatní naštvat, než s tím přestat, podobně jako by si někdo zničil vztahy užíváním pervitinu).

Podobné je, když máš koníček, který ti připadá zajímavý, a automaticky předpokládáš, že zajímá i všechny ostatní. Já jako učitel musím pečlivě rozlišovat, kdy člověka něco učím pro jeho dobro, a kdy chci jen mluvit o nějakém svém obsesivním koníčku (streetgame, zpěv, posilování, meditace, fermentace...). A když v sobě ucítím náznak té drogové touhy mluvit třeba o fermenaci :) nebo co mě zrovna zajímá, nenechávám se strhnout, radši trochu medituju, pozoruju své tělo a vytvořím ten odstup, ať nejsem otrokem svých nízkých pudů a můžu dělat kvalitní práci :)

I když chceš někomu říkat zajímavosti, můžeš trochu zameditovat a sledovat, jak moc ho chceš obohatit a jak moc je to jen ta drogová touha o tom mluvit, kterou třeba lidé s ADHD mají hodně silnou (2 týdny hyperfocus na 1 věc a oversharing všude okolo, pak nový koníček a rinse and repeat).
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 5):
martin123 (12 lis 2021, 23:21) • aldot (13 lis 2021, 07:39) • Regyman (14 lis 2021, 14:00) • Woody (14 lis 2021, 17:56) • ElCapitano (26 pro 2021, 23:14)
Hodnocení: 14.3%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
Odpovědět