Jak začít?

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Odpovědět
revolutionmancz_
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Jak začít?

Příspěvek od revolutionmancz_ »

Čau borci, rozešel jsem se po 6 letech, ve vztahu jsem zrušil FB, IG nemám prostě nic a chci zase začít lovit. Včera jsem si založil IG a nestačím se divit, jak se svět změnil, všechno je tam o materialismu a dokonalosti. Takže budovat skvělý instagram od 0, abych si zapíchal se mi nechce.

Co radíte na rychlé randíčka? tinder, badoo? jaké máte zkušenosti?

Díky za feedback :))

PS: přijde mi, že před těmi 6 roky to bylo snažší, člověk napsal, šel ven a bylo.. :D

aldot
Udělil poděkování: 357 x
Obdržel poděkování: 188 x

Jak začít?

Příspěvek od aldot »

choď radšej streetovať a popritom si vybuduješ ig
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
d-kun
Obdržel poděkování: 7 x

Jak začít?

Příspěvek od d-kun »

Je to tak, před lety to bylo mnohem snazší, ale to nám teď nepomůže.

Jestli chceš online, tak musíš prostě vybudovat skvělý profil se skvělýma fotkama a je úplně jedno kde. Musíš nějak zaujmout, což bez dobrých fotek dnes patrně nejde. Zdá se mi, že originální vzkazy bez dobrých fotek v profilu nevede moc nikam.

V online světě sice během chvilky najdeš hezký holky, ale čekáš hodiny na odpověď, než pochopíš, že nejspíš nepřijde. Většinou. Navíc si můžeš utvořit falešnou představu o skutečnosti.
Na streetu sice můžeš hodinu chodit, než uvidíš pěknou holku, ale když oslovíš, tak máš reakci do pár vteřin.
Tito uživatelé poděkovali autorovi d-kun za příspěvek:
aldot (31 říj 2021, 18:00)
Hodnocení: 2.9%
aldot
Udělil poděkování: 357 x
Obdržel poděkování: 188 x

Jak začít?

Příspěvek od aldot »

d-kun
ono je rozdiel písať niekomu a osloviť/komunikovať zoči-voči. a ak sa človek dostane na rande cez internet, aj tak musí byť s holkou naživo. navyše na streete človekveľa zažije, tak ma človek aj o čom rozprávať/písať. a keď k tomu priratas cestovanie tak eňo-ňuňo. jednak to buduje teba, druhák učíš sa komunikovať s holkama naživo ale vo výsledku si väčší hrdina, keď ju oslovis na ulici ako cez internet, kde holky berú chlapov ako na páse.

čiže nie je to len o tom, že ušetrís čas.
Tito uživatelé poděkovali autorovi aldot za příspěvek:
Harrycze (23 led 2022, 10:46)
The next time you try to seduce anyone, don't do it with talk, with words.
Princ
Udělil poděkování: 577 x
Obdržel poděkování: 2536 x

Jak začít?

Příspěvek od Princ »

revolutionmancz_ píše: 30 říj 2021, 17:47 Takže budovat skvělý instagram od 0, abych si zapíchal se mi nechce.
Mnoho potěšení bez předchozí dřiny by ti akorát poškodilo mozek. Můj styl vždycky byl dřít pro své největší úspěchy, až jsem u toho málem zemřel :) Bootcamp Moskva, Přitažlivost, Autentické charisma… to všechno byly věci, které mě málem zabily.

Vždycky jsem se z posledních sil plazil po ulici s krví v očích, hladový a v potrhaných věcech, aby dodělal ještě pár oslovení.

Když ještě rozvinu tenhle offtopic, hodně lidí si myslí, že jim nic nejde, protože se ničemu pořádně tvrdě nevěnovali aspoň pět let.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
Ondrášovka (14 led 2022, 22:02)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Tweekknight
Obdržel poděkování: 1 x

Jak začít?

Příspěvek od Tweekknight »

Na Tinderu je dobry mit co nejdelsi bio s co nejvic zajmama a vzdy nejake vypichnout pri prvni zprave a snazit se byt vtipmy - odlehceny
minlo1
Udělil poděkování: 6 x
Obdržel poděkování: 9 x

Jak začít?

Příspěvek od minlo1 »

máte niekto dobrý profil na instagrame na ktorý vám zaberajú baby? Potreboval by som inšpiráciu ako si ten svoj zlepšiť.
Oslov ženu v MHD a uvidíš aký svet skutočne je.
Urob to 100x a svet bude taký ako chceš ty.
Odpovědět