Recenze kurzu

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Dom
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 1 x

Recenze kurzu

Příspěvek od Dom »

Zdravím všechny,
Předminulý týden v sobotu jsem byl na kurzu s Princem. Jeli jsme sem s Kámošem Fucim a už od začátku (to jest od zaplacení) jsme z toho měli super tušení. Vyjížděli jsme poměrně brzo z našeho malého městečka do Prahy. Tam jsme se setkali s Princem a 3 studentem Englishmanem. Kurz byl nadmíru luxusní. Hodně jsem se naučil už i od takových základů jako třeba za holkou přijít (První oslovení jsem šel nějak zboku a absolutně na nic :lol: ) Oslovili jsme všichni za ty 3 hoďky několik desítek žen a já si alespoň potvrdil, že na tom nic není. Většinou to bylo, že byla happy že jsem jí oslovil, nebo úplně ignor (Budu muset zapracovat na přitažlivosti :D ). Následující den jsem jel na otočku do Olomouce pro kámoše a při čekání na něj (Což u něj není vůbec neobvyklé) jsem zkusil pár oslovení. Vyšly z toho docela fajn a já si utvrdil, že na tom vážně nic není :D
Zkrátka bych všem doporučil neotálet a zajet si na svůj první kurz. Hodně mě to posunulo.

Mějte se zatím
Dom
Tito uživatelé poděkovali autorovi Dom za příspěvek:
Princ (01 zář 2021, 08:02)
Hodnocení: 2.9%
Odpovědět