Jak často psát holce?
-
- Udělil poděkování: 2 x
- Obdržel poděkování: 22 x
Jak často psát holce?
Ahoj, holka, kterou se kterou jsem byl 3x venku, dvakrát jsem s ní spal, ale vždy jsem vše inicioval já - psal první a navrhoval, jestli někam nezajdem. Zajímalo by mě do jaké míry pak necháváte holku, aby se taky ozvala a snažila sama. Bojím se, že by bylo needy jí opět psát a stále dokola. Mám prostě čekat až napíše ona a něco vymyslí a nebo to neřešit? Díky
- Hodnocení: 2.9%
- Raptorecek
- Udělil poděkování: 7 x
- Obdržel poděkování: 97 x
Jak často psát holce?
Určitě s tímhle přestaň. Pokud má fakt zájem, začne se taky snažit ona. Pokud ne, je to jen ztrata času a ukazuješ jí svoji závislost. Což se některým samozřejmě líbí, pro jiné je to zase otravné = žádná výhra to není ani v jednom případě.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Raptorecek za příspěvek (spolu 3):
- Professore (16 srp 2021, 08:19) • rengaf (28 srp 2021, 15:23) • Skylake (23 zář 2021, 20:09)
- Hodnocení: 8.6%
“Nope, no monsters in the forest. Nothing in there but squirrels.”
-
Jak často psát holce?
Jasně, ale právě se ptám spíš, protože mi přišla taková submisivní a ošukat se vždycky nechala hned a bez keců
- Raptorecek
Jak často psát holce?
Dá se to brát z více pohledů samozřejmě. Některé holky jsou opravdu silně submisivní a takové ti nikdy nenaplánují ani cestu na oběd. Chtějí být vedeny a mají často silný náběh do BDSM. Možná by bylo dobré si s ní o tomhle promluvit, jak některé věci cítí, vnímá, po čem touží. Zejména mladší a mladé holky se třeba stydí říct, co by chtěly v posteli a tak čekají, až kluka něco osvítí a přijde na to sám. Takže opět, komunikace řeší mnohé
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Raptorecek za příspěvek:
- rengaf (28 srp 2021, 15:23)
-
Jak často psát holce?
Díky, tak jsem jí napsal po pár dnech, jak je a šel k věci, jestli půjde tento víkend ven. Na to odepsala, že je celý týden v práci a o víkendu pryč, což mluví pravdu, to jsem si ověřil. Tak jsem jí napsal, ať si to užije (ten víkend), abych ukončil konverzaci a neprotahoval to, jelikož jsem chtěl domluvit jen to, zda půjdeme ven. Na to mi ale odpověděla zase něco o tom, že si to úplně tak neužije, protože blablabla (evidentně má zájem, ale prostě zrovna ven nemůže) a je z toho akorát nudná konverzace. Nevím, proč to takhle protahuje, jak byste se v takovém případě chovali, abyste s ní neztráceli čas psaním? Díky
- Raptorecek
Jak často psát holce?
Použil bych to samé - sorry, nemam ted cas na psani, ale rad si to poslechnu az se pristi tyden uvidime. Tecka.janek77 píše: ↑25 srp 2021, 20:59 Díky, tak jsem jí napsal po pár dnech, jak je a šel k věci, jestli půjde tento víkend ven. Na to odepsala, že je celý týden v práci a o víkendu pryč, což mluví pravdu, to jsem si ověřil. Tak jsem jí napsal, ať si to užije (ten víkend), abych ukončil konverzaci a neprotahoval to, jelikož jsem chtěl domluvit jen to, zda půjdeme ven. Na to mi ale odpověděla zase něco o tom, že si to úplně tak neužije, protože blablabla (evidentně má zájem, ale prostě zrovna ven nemůže) a je z toho akorát nudná konverzace. Nevím, proč to takhle protahuje, jak byste se v takovém případě chovali, abyste s ní neztráceli čas psaním? Díky
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Raptorecek za příspěvek (spolu 3):
- Professore (26 srp 2021, 12:06) • rengaf (28 srp 2021, 15:24) • janek77 (29 srp 2021, 19:29)
- Hodnocení: 8.6%
-
Jak často psát holce?
to mi přijde dost ostrý, dal jsem jí u té zprávy takovej ten palec nahoru a teď už to je na ní na holčičce
- Raptorecek
Jak často psát holce?
Nemusíš jí to napsat takhle slovo od slova, ale když se s někým nechceš zbytečně vypisovat, tak je asi dobré mu dát najevo, že si ho poslechneš, ale jindy. Prostě ji namotivovat. Palec nahoru sice fajn, ale tím jsi vlastně ničeho nedosáhl. Já si sice nemyslím, že by byla tak proaktivní a dala nějaký návrh na schůzku sama, alespoň podle toho co o ní píšeš, ale šlo ji alespoň trochu navnadit.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Raptorecek za příspěvek (spolu 2):
- rengaf (28 srp 2021, 15:24) • janek77 (29 srp 2021, 19:29)
- Hodnocení: 5.7%
- Professore
- Udělil poděkování: 464 x
- Obdržel poděkování: 232 x
Jak často psát holce?
hladať inú holku. Najlepšie vonku na ulici
Lose your mind and come to your senses.
- Professore
Jak často psát holce?
oslovovať holky= pracovať na sebe =byť lepším= byť viacej chlapom
inými slovami, pre túto holku nie si dostatočne chlapom, aby sa o teba zaujímala.
inými slovami, pre túto holku nie si dostatočne chlapom, aby sa o teba zaujímala.
tu je to dobre vysvetlené.Raptorecek píše:Určitě s tímhle přestaň. Pokud má fakt zájem, začne se taky snažit ona. Pokud ne, je to jen ztrata času a ukazuješ jí svoji závislost. Což se některým samozřejmě líbí, pro jiné je to zase otravné = žádná výhra to není ani v jednom případě.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
- Raptorecek (30 srp 2021, 09:26)
- Raptorecek
Jak často psát holce?
Psal jsem ti, že tohle nemá smysl a že u tohohle typu holek se žádné proaktivity nedočkáš Zkus ještě hledat nějakou její slabinu. Buď v normálním životě, něco co dělá ráda a v čem by jsi jí mohl být dobrým parťákem aby měla motivaci, nebo v posteli. Holky se dokáží chytnout na dobrý sex, ale tím myslím fakt dobrý. Nedat jí všechno hned, trochu si s ní pohrát.
Nevím, jestli bych to viděl až takhle, neznám ani jednu stranu. Dost dobře to ta holka může mít genericky ke všem. Pokud je někdo silně submisivní, tak z něj tu proaktivitu proste "nevytlučeš". Bude sedět a čekat kam ji nasměruješ.
- Professore
Jak často psát holce?
o to väčší dôvod ju neriešiť. myslím si že mala chuť na sex a janek bol prvý súcejší(zahrala to, aby nebola za ľahkú). žiaľ, a to píšeš aj ty, ten sex nebol eňo-ňuňo natoľko, aby ju to chytilo.Pokud je někdo silně submisivní, tak z něj tu proaktivitu proste "nevytlučeš". Bude sedět a čekat kam ji nasměruješ.
ja osobne by som s takou osobou veľmi ťažko dokázal koexistovať, byť by išlo len o sex. a už duplom by ma taký sex nebavil.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek:
- Krishna (16 črc 2023, 22:00)