Fred123 píše: ↑08 pro 2022, 11:39
Jak to dopadlo?
Zrušila to, nenabídla jiný termín, už jsem na to nereagoval…
Nicméně minulý víkend jsem v klubu narazil na další raketu. Seděla u baru na barové židli. Přišel jsem k ní, žádný úsměv jen takový letmý oční kontakt. Postavil jsem se zády k ní a ignoroval ji. Než jsem si stačil objednat vystřídali se u ni 3 chlapi. Každý ji nabízel drink a chtěl ji vzít tančit, nešla. Já si teda vzal své pití a odešel jsem na druhou stranu klubu, tam jsem pokecal s nějakými chlapy a pak jsem šel k tanečnímu parketu. Jen sem tak stál bokem a kouřil a za 5 minut byla u mě

. Neřekl jsem ani slovo jen jsem ji ignoroval a tím jsem si získal její pozornost. Respektive přišla za mnou nic neřekla vzala mi z ruky cigaretu a potáhla si, na což jsem reagoval že neslušné chování tolerují holkám jen v posteli, což byl vlastně tím pádem opener a chytla se. Trochu jsme tančili mluvili smáli se, všechno bylo super. Dokonce když se ode mě na chvíli vzdálila, hned se mi povedlo oslovit holku vedle a když se vrátila řekla mi “to se dělá balit jiné holky ? a píchla mě prstem do břicha. Jakoby žárlila. Pak jsme zase spolu tančili.
Vypadalo to dost dobře, ale stejně jsem to dojebl … Nevim proč jsem se ji zeptal jestli mi dá na sebe kontakt na což ona reagovala “ať nepředbíhám. Kontakt mi dala(IG) ale ona si mě nepřidala, během večera jsme si udělali nějaké fotky tak jsem ji tu fotku hned poslal, ale do dnes to ani nezobrazila(kontkt mám, ale už jsem ji nepsal)To bylo asi úplně zbytečné, už věděla, že mám o ní zájem a začala se distancovat. A pak jsem ji ještě řek, ze je krásná(další chyba asi)na to ona reagovala takovým znuděným pohledem že jsem hodný, ze ji to ale říká spoustu chlapů( najednou jako bych se zařadil k těm třem na baru.) Úplně jsem cítil jak se z ní vytratil ten sexuální vibe. Trochu jsem emočně zainvestoval a hned si uvědomila, ze když bude chtít může mě mít a dostal jsem friendzone. Pak řekla ze si potřebuje odskočit a když se vrátila šla za svou kamarádkou… nechtěl jsem za ni dolézat a byt otravný, tak jsem si zašel koupit pití a nechal je chvíli o samotě. Byly už asi 3 hodiny ráno, tak jsem si po chvíli řekl, že za ni zajdu a vemu ji na chvíli ven. A šla. Hned mi ale řekla, ze se zrovna bavili s kamarádkou, ze už půjdou domů. Byl jsem autem(piju nealko) nabídl jsem jí, že jí svezu nechtěla. Koukal jsem na ní, hodil ji vlasy za ucho a chtěl ji políbit, uhla. A pak řekla to zaklínadlo “jsem moc ráda, že jsem tě poznala, jsi moc sympatický kluk měj se hezky”…
Z toho pro mě plyne ponaučení, že při balení holek v klubu je jediný přijatelný kompliment “hezky kouříš”. Dřív si žádný nezaslouží a o kontakty si v klubu říkat je asi taky hloupost. Když to logistika nedovoluje je asi lepší počkat jestli holka kontakt nenabídne sama(pokud má zájem udělá to pokud ne tak bohužel)
Cítím ale, že se začínám zlepšovat, jen dělám zbytečné chyby. Taky balím jen holky pro mě 10/10 a to si asi vyžaduje bezchybný game, ale z mých nároků snižovat nehodlám. Tak snad ještě párkrát a vyjde to. (Jestli ne tak si asi najdu kluka

)