Ukázky z digi+ rady

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2688 x

Ukázky z digi+ rady

Příspěvek od Princ »

K té digi: víš, že jsou holky, které za session vůbec ven nepozvu? Píšu jim něco zábavného, různé věci, a prostě vidím, že ty reakce jsou tak strašné, že ani nemá cenu je někam zvát. A dokud se ty její hrozivé reakce nezmění (skrze mé zprávy, mé stories nebo až ji znova potkám na streetu), bral bych spíš jako ostudu ji někam zvát. Protože tím si zničím šance do budoucna u ní, a kdybych balil její kámošku (což budu), ona jí ukáže ty screeny: "Podívej, ten mě strašně moc chtěl. I když jsem ho totálně odmítala, furt mě zval ven." Přitom to ani vyjít nemůže, takže bych riskoval pro nic.
Masseto píše: 01 zář 2021, 21:22 Plus se u ní snažim chovat jako drsný rusák :lol:
Ten Rusák je možná drsný na tebe, a přitom jeho přítelkyně je člověk, kterého miluje nejvíc na celém světě. Jeho nejbližší člověk vůbec.

Tahle komunita tě naučí, že nemusíš vychovávat cizí dítě a uplácet holku, aby si s tebou vůbec povídala... Ale existují lidé, kteří jsou na tom hůř než klasické hodné bety. Emočně narušení lidé, kteří nejsou schopni láskyplného vztahu, nejsou vůbec schopní se dělit a obětovat a sdílet... Fakt očividně chtějí tu holku oslovit a zneužít a a ona to jasně vidí. Proč by do toho šla?

A to proboha není Donald Trump. Trumpova žena se má DOBŘE. On ji nepřišel opíchat, vynadat a vyjíst lednici.

On existuje nějaký apel být drsný, ale když se toho chytne člověk, který ještě nemá vypilované základní společenské dovednosti, může to dopadnout nehezky. Protože normální beta ví, že když slyší rap o courách, neměl by druhý den jít nadávat spolužačce. Ale člověk, co ženu ještě nikdy neviděl, by to opravdu mohl začít zkoušet. Takže každá rada vyžaduje určité předchozí pochopení, společnou půdu. Musíte se shodnout, co znamenají jednotlivá slova atd.
Masseto píše: 01 zář 2021, 21:22 mě jsou fakt ty holky ukradený a myslim si, že na holky platí archetyp chladný zmrd.
Chladný jako necítí stres pod tlakem, nikoli chladný jako že přichází s tou nejméně výhodnou nabídkou ze všech. Psychopati, aby mohli fungovat, často alespoň hrají, že jim jde o dobro ostatních. Ty volíš přesně opačnou taktiku: předstíráš, že s tebou tu holku čeká jen to nejhorší.

Možná kvůli vztahu s taťkou vidíš celé mužství negativně. Myslíš, že můžeš být jen slabý anebo agresivní.

Jsem fakt rád, že máš zarezervovanou Mužskou energii. Není to laciná přednáška, jako: "Tady je 5 triků, co hned teď napsat," ale je to podle mě jedna z těch úplně nejdůležitějších.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
Regyman (05 zář 2021, 15:09)
Hodnocení: 2.9%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
MindMess
Udělil poděkování: 34 x
Obdržel poděkování: 81 x

Ukázky z digi+ rady

Příspěvek od MindMess »

Masseto píše: 01 zář 2021, 14:28 Průměrná ruska, s kterou jsem měl pul hodiny instant. V realu byla milá, ale v chatu už me sere :D Odepisuje hned, ale je nepříjemná. Myslíte, že v tom je zájem a nebo jen trénuje češtinu? Předchází tomu její přijebané otázky a všechny techniky, které znám. :D
Typická Ruska :D Zajímá ji, jestli ji bereš na nějaké fancy místo, odkud budou hezké fotky na Instagram a jestli to není pajzl pod její úroveň. Rusky jsou hodně na status, takže to, jaké jsi vybral místo, hraje roli v tom, jestli si udělá čas. Jinak jakékoliv dotknutí se sexu v digi game, obzvlášť když ty holky umí špatně česky je úplný zabiják spojení. Jsou to trošku fiflenky, ale když ukážeš hodnotu, tak v realitě dají klidně na prvním rande, jenže tady jsi ještě neukázal, že "jsi jí hoden" a zmiňuješ sex, myslím, že už ji bohužel na reálné setkání nedostaneš... 🤷‍♂️
Tito uživatelé poděkovali autorovi MindMess za příspěvek:
Masseto (03 zář 2021, 13:06)
Masseto
Udělil poděkování: 33 x
Obdržel poděkování: 20 x

Ukázky z digi+ rady

Příspěvek od Masseto »

MindMess píše: 03 zář 2021, 12:17 Typická Ruska :D Zajímá ji, jestli ji bereš na nějaké fancy místo, odkud budou hezké fotky na Instagram a jestli to není pajzl pod její úroveň. Rusky jsou hodně na status, takže to, jaké jsi vybral místo, hraje roli v tom, jestli si udělá čas. Jinak jakékoliv dotknutí se sexu v digi game, obzvlášť když ty holky umí špatně česky je úplný zabiják spojení. Jsou to trošku fiflenky, ale když ukážeš hodnotu, tak v realitě dají klidně na prvním rande, jenže tady jsi ještě neukázal, že "jsi jí hoden" a zmiňuješ sex, myslím, že už ji bohužel na reálné setkání nedostaneš... 🤷‍♂️
Rusky a status to je největší sranda :lol: Celkem se mi to na nich líbí, ikdyž takovou úroveň ještě nemám. Tipuješ správně..ještě jsme se 3dny hádali, kdo má pravdu a přestal jsem jí odepisovat. Jí to očividně dělalo dobře, ale mě badgame nenaplňuje.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Masseto za příspěvek:
MindMess (03 zář 2021, 18:53)
If you don't approach her, you're telling your subconscious she's out of your league.
Ian
Udělil poděkování: 1 x
Obdržel poděkování: 8 x

Ukázky z digi+ rady

Příspěvek od Ian »

Ahoj. Nechci zakládat nové téma tak to hodim sem.
Radním teď jednou s holkou z seznamky. Druhé rande skončilo líbačkou když jsem ji zval k sobě tak řekla, že je unavená a že někdy příště. Čekal jsem 48h jestli se neozve a pak mi to prostě nedalo a napsal jsem jaký má víkend. Od té doby ticho. Tak si říkám jestli jsem to nepokazil. Zas nechci bejt needy a nějak se doprošovat. Ale jak se říká sejde z očí sejde z mysli. Takže to nechci úplně zabít, protože po x rande z jinejma holkama mě tahle fakt zaujala. Nějaký nápad co napsat a nebejt needy ?
surfernamare
Udělil poděkování: 250 x
Obdržel poděkování: 468 x

Ukázky z digi+ rady

Příspěvek od surfernamare »

Nic, najdi si druhu. Rande sa jej ocividne pacilo menej ako tebe
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

Ukázky z digi+ rady

Příspěvek od Aragorn_ »

Ian píše: 22 zář 2021, 16:08 Ahoj. Nechci zakládat nové téma tak to hodim sem.
Radním teď jednou s holkou z seznamky. Druhé rande skončilo líbačkou když jsem ji zval k sobě tak řekla, že je unavená a že někdy příště. Čekal jsem 48h jestli se neozve a pak mi to prostě nedalo a napsal jsem jaký má víkend. Od té doby ticho. Tak si říkám jestli jsem to nepokazil. Zas nechci bejt needy a nějak se doprošovat. Ale jak se říká sejde z očí sejde z mysli. Takže to nechci úplně zabít, protože po x rande z jinejma holkama mě tahle fakt zaujala. Nějaký nápad co napsat a nebejt needy ?
jestli si cekal jestli napise 2 dny a pak ji napsal neco beznyho jako jaky ma vikend, tak asi ztratila k tobe atraktivitu, komfort a zajem. tak muzes zkusit ho dobudovat zpatky.. napis ji treba neco z toho minulyho rande.. nebo nejak ji zaujmi.. sokuj.. pokud mas pocit ze uz nenapise tak ji muzes i napsat ze u tebe neco zapomnela.. ze se ti stalo neco sokujiciho.. asi jako sok pro umirajiciho pacienta.. :) muzes bud dobudovat atraktivitu a svadet ji nebo si treba popovidat o tom rande pokud chybel komfort.. zabere to vzdy? ne
ja bych rekl kamo ze je to jak poker.. vedet kdy riskovat na dobry karty.. ne vzdy to s nima vyhrajes pri prvni hre ale priste to muze vyjit.. :)
pokud to nevyjde tak zkus vypichnout co si delal spatne a priste to zkusit lip
Ratchet
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Ukázky z digi+ rady

Příspěvek od Ratchet »

Pokolika dnech zvete holku z tindru nebo z badoo? Tady vždycky pohořím. Bavíme je sranda, ale vždycky když se chci sejít, tak přestane odepisovat...
Professore
Udělil poděkování: 463 x
Obdržel poděkování: 232 x

Ukázky z digi+ rady

Příspěvek od Professore »

ideálne behom prvých 10 správ .

samozrejme, treba mať dobrý/príťažlivý profil
Lose your mind and come to your senses.
Princ
Udělil poděkování: 600 x
Obdržel poděkování: 2688 x

Ukázky z digi+ rady

Příspěvek od Princ »

Jo celé dny bych si nepsal. Když to umíš vybudovat, tak se to udělá rychle.

Ono představ si i z pohledu holky, že by si s každým psala několik dní, to by ten Tinder časově nedávala :)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Hurvajs
Udělil poděkování: 10 x
Obdržel poděkování: 3 x

Ukázky z digi+ rady

Příspěvek od Hurvajs »

Ahoj,
ukázka z badoo, jí je 19 let. Vaše názory, jak to zahrát líp a jestli v tom má cenu pokračovat? Díky.

J: Ahoj :) musim říct, že na někoho, kdo miluje matiku a fyziku nevypadáš až tak šíleně :)
O: Ahoj :) to mám brát jako lichotky nebo jako urážku? :D
J: Ještě tě chvíli nechám napnutou :) jsi dobrodružná povaha?
O: Jak v čem :D v jistých věcech jedu radši na jistotu
J: takže třeba první randa preferuješ klasicky procházka/drink spíše než společný bungee jumping do lví klece bez jištění?
O: Eh asi ani jedno :D
J: A jak vypadá ideál podle tebe? Jen prosím nezabíhej do žádných pikantností :D
O: ne to se neboj :D
O: spíš jakoby nic proti procházce ale jsem hrozný lenoch
J: (poslal jsem meme Im too lazy to stop being lazy) Tak si přidělej k posteli čtyři kolečka a já tě potáhnu :D
O. :D neee
MindMess
Udělil poděkování: 34 x
Obdržel poděkování: 81 x

Ukázky z digi+ rady

Příspěvek od MindMess »

Hurvajs píše: 08 pro 2021, 12:17 Ahoj,
ukázka z badoo, jí je 19 let. Vaše názory, jak to zahrát líp a jestli v tom má cenu pokračovat? Díky.

J: Ahoj :) musim říct, že na někoho, kdo miluje matiku a fyziku nevypadáš až tak šíleně :)
O: Ahoj :) to mám brát jako lichotky nebo jako urážku? :D
J: Ještě tě chvíli nechám napnutou :) jsi dobrodružná povaha?
O: Jak v čem :D v jistých věcech jedu radši na jistotu
J: takže třeba první randa preferuješ klasicky procházka/drink spíše než společný bungee jumping do lví klece bez jištění?
O: Eh asi ani jedno :D
J: A jak vypadá ideál podle tebe? Jen prosím nezabíhej do žádných pikantností :D
O: ne to se neboj :D
O: spíš jakoby nic proti procházce ale jsem hrozný lenoch
J: (poslal jsem meme Im too lazy to stop being lazy) Tak si přidělej k posteli čtyři kolečka a já tě potáhnu :D
O. :D neee
Hele jako super "game", to musím uznat. Originální psaní, dobré reakce, bohužel pro Tebe je frajerka na Badoo evidentně jen kvůli validaci nebo si ji vzhledově nezaujal. Tak i tak bych do ní nějak extra neinvestoval a podíval se po jiné :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi MindMess za příspěvek:
Hurvajs (10 pro 2021, 19:47)
surfernamare

Ukázky z digi+ rady

Opener skvely
Jej reakcia skvela
Ale dalej si uz bol uplne basic, takychto konverzacii su plne tindre
Nemas ani attraction, na vsetko reaguje negativne (dobrudruzna-ne, rande-ani jedno, kolecka-ne).

Prvu odpoved si mohol viac personalizovat, napr. Zeptej se Schrodingerovy kočky (ked ma rada fyziku). To by malo hned iny naboj, mala by pocit, ze sa bavis skutocne s nou a ze mas aj nejaku osobnost, nie si len generator nahodnych viet.
+si moc skoro zacal spominat rande, NEmas hned attraction, mysli na to
Pokracovat zmysel asi ma, len sa s nou trochu pobav predtym, ako zacnes planovat rande
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Hurvajs (10 pro 2021, 19:47)
Hurvajs
Udělil poděkování: 10 x
Obdržel poděkování: 3 x

Ukázky z digi+ rady

Příspěvek od Hurvajs »

Ahoj bouřliváci,
tady trochu delší konverzace k nahlídnutí, prosím o zhodnocení a nápady, jak to hrát dál, nebo jestli je to zabitý. Díky

v otvíráku reaguju na její bio, píše tam jaká je

J: Tak už zbývá si jen ověřit, jestli v noci nekradeš peřinu a časem si můžeme pořádit i toho tuleně
O: Já mám svojí takže nekradu :D
J: To rád slyším, děláš ráda spontánní věci?
O: Nooo jak kdy, záleží v jakem jsem zrovna rozpoložení :D :D
O: Ty?
J: Jakože někdy míváš i jiný rozpoložení než skvělý? no já se o to snažím
O: Jo :D :D :D stává se. Ale jinak se taky snažím
J: koukám, že jsi z XXX, býváš někdy k zastižení v Praze
O: pracuji v Praze, ale občas si hodím homeoffice
J: Co bys řekla na to sejít se někdy po práci na skleničku? To by mohlo být docela spontánní
O: Jezdím autem, u mě sklenička moc nepřipadá v úvahu. Ale jo, proč ne
J: může to být sklenička čehokoliv, jak jsi na tom zítra nebo v pátek?
O: špatně a špatně :D (opičí smajlík)
J: (poslal jsem gif: "that´s realy realy bad". Předvánoční horečka?
O. jo nemám dárky a 26. dělám oběd pro 15 lidí, musim to tu vyzdobit a začít nakupovat
J: Musíš být skvělá kuchařka, když ti svěří životy tolika lidí
O: Nebuď drzej :D :D
J: tak schválně co je tvůj parádní recept?
O: mmmmm :D :D já moc nevařim, vždy nějaké rychlovky, ale ráda peču. To se podá
J: I rychlovka může být dobrá. Pečení je už dneska vzácnost, jakej umíš štrůdl?
O: to máš pravdu, dobrej, ten nejlepší, s jablkama :D
J: ale ale to jsou silná slova
O: silná slova od silné ženy
J: To neříkej, nebo se mi ještě začneš líbit
O: :D :D :D tak já budu mlčet
J: budeš první žena, která by to dokázala
O: pffff :D :D
J: máš ráda výzvy?
O. ano a nerada prohrávám a vzdávám se
J: to zní dobře, budeš ještě před vánocema v Praze?
O: Jo musím do práce, ale nemám moc času, nákupy... (následoval detailní výčet povinností, jen středa volnější, nebudu celé vypisovat)
J: tyjo dobrej report :D já beztak můžu jenom ve středu, tak leda pokud zvládáš nákupy vyšší rychlostí
O: no potřebuju nakoupit pro 15 lidí, nejsem si jistá co budu vařit, furt to měnim
J: udělej jim štrůdl, jestli je fakt tak dobrej jak říkáš
O: má to být plnohodnotný oběd, ne dezert :D :D
J: zase je moc nerozmazluj. Tak kdybys stíhala v tu středu, tak dej vědět, nebo pak až po vánocích
O: moc bych s tou středou nepočítala, podle mě budu ráda že budu :D :D
J: OK a neboj, naše láska takový odloučení přežije
O: ale ona už je to láska jo? :D :D :D :D :D ty na to jdeš rychle teda
surfernamare

Ukázky z digi+ rady

Po tu rychlovku je to super
Tam si to mohol skusit previest na sex, to by ju mozno bavilo viac ako ten strudl :D
Od toho momentu zacinas byt needy a ona ta odmieta. Ale zase to nie je nic strasne
Podla mna proste fakt nemoze, tak uz sa o to tolko nesnaz :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Hurvajs (23 pro 2021, 17:07)
Fíla
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Ukázky z digi+ rady

Příspěvek od Fíla »

Čuus borci,

Potkával jsem holku ve fitku, zalíbila se mi tak jsem si od ní vzal ig.
Na druhý den jsem ji napsal, měla hezký profil, hezké fotky, tak jsem se rozhodl začít tím, že jí decentně pochválim profil. Text game mi moc nejde, kontakty si beru jen kvůli pozvánky na rande, nebaví mě dlouze si vypisovat, raději se ji na vše chci zeptat osobně. Už předtím jsem ve fitku vytvořil nějaký zájem, oční kontakt úsměvy … chytala se. Nooo zajímá mě šel jsem na to až moc rychle ? Dala mi zobrazeno 😂😂 a konec bajky😁 Prostě jsem měl zrovna čas chuť náladu tak jsem to tam napálil:) Nebo jsem ji vystrašil? Nebo to vyznělo jako bych byl nějaký úchylák ? Je to mladá žábka😀 tak nevím jestli ji to zaskočilo? A další otázka, co s tím mám jí já znova napsat a zeptat se co se stalo ? Nebo počkat až jí potkám ve fitku a zeptat se jí osobně pokud se mnou bude mluvit vůbec 😃
Já: Ahoj Petro, koukám, že máš styl.
Ona: Ahoj, dekuju😀
Já: Mám rád když se umí holka obléknout, ale ty budeš trochu blázen viď ?
Ona: Proč myslíš ?
Já: působíš tak
Ona: jsem noo
Já: Rád bych tě viděl i jinde než jen ve fitku, co bys řekla na dýmku třeba ještě dnes ?
Ona: Zobrazeno 😂😂😂

Musím ještě dodat že to bylo kur*a na rychlo napsal jsem jí to asi v 19:30 😂😂 na to, že jsou bary otevřené jen do 22h a ona možná potřebuje 5h v koupelně než se nachystá 😀 nevím, ale aspoň napsat nestíhám,nemůžu, nechci, jindy atd. mohla ne ? Co to znamená ?
Odpovědět