A pak že jsem paranoidní :psurfernamare píše: ↑02 srp 2021, 10:18 Ano, najlepsia otazka od 20 rocnej aziatky: It s 3 PM in my place, what time is in your place now?
Pripadne ked som sa spytal nieco nezvycajne: I dont understand you, can you communicate in English?
Ukázky z digi+ rady
- Raptorecek
- Udělil poděkování: 7 x
- Obdržel poděkování: 97 x
Ukázky z digi+ rady
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Raptorecek za příspěvek:
- rengaf (28 srp 2021, 16:02)
- Hodnocení: 2.9%
“Nope, no monsters in the forest. Nothing in there but squirrels.”
- Professore
- Udělil poděkování: 463 x
- Obdržel poděkování: 232 x
Ukázky z digi+ rady
a ty rozmýšľaš či by si jej otrieskal o hlavu ucebnicu z Cambridge alebo Oxfordusurfernamare píše: ↑02 srp 2021, 10:18 Ano, najlepsia otazka od 20 rocnej aziatky: It s 3 PM in my place, what time is in your place now?
Pripadne ked som sa spytal nieco nezvycajne: I dont understand you, can you communicate in English?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Professore za příspěvek (spolu 2):
- surfernamare (02 srp 2021, 12:19) • rengaf (28 srp 2021, 16:02)
- Hodnocení: 5.7%
Lose your mind and come to your senses.
-
- Udělil poděkování: 33 x
- Obdržel poděkování: 20 x
Ukázky z digi+ rady
- Hodnocení: 5.7%
If you don't approach her, you're telling your subconscious she's out of your league.
-
- Udělil poděkování: 250 x
- Obdržel poděkování: 468 x
Ukázky z digi+ rady
Na to proc? sa dalo odpovedat vela spôsobmi
- Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
- rengaf (28 srp 2021, 16:02)
- Princ
- Udělil poděkování: 600 x
- Obdržel poděkování: 2688 x
Ukázky z digi+ rady
Jenže cílem Rengafovy techniky je sabotovat se, aby se s nikým nemusel líbat
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 7):
- surfernamare (09 srp 2021, 17:19) • Masseto (09 srp 2021, 18:17) • Professore (09 srp 2021, 19:40) • rengaf (28 srp 2021, 16:02) • Seno (01 zář 2021, 19:53) • #Dave (06 zář 2021, 09:44) • Satch (23 kvě 2022, 21:26)
- Hodnocení: 20%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
Ukázky z digi+ rady
Průměrná ruska, s kterou jsem měl pul hodiny instant. V realu byla milá, ale v chatu už me sere Odepisuje hned, ale je nepříjemná. Myslíte, že v tom je zájem a nebo jen trénuje češtinu? Předchází tomu její přijebané otázky a všechny techniky, které znám.
If you don't approach her, you're telling your subconscious she's out of your league.
- Raptorecek
Ukázky z digi+ rady
Masseto, respekt za to, že to tentokrát není ani asiatka, ani černoška, děláš pokroky! Skonzultoval bych to s tebou v neděli, bohužel odjíždím hlídat psy, takže alespoň takto:
Nevím, cos jí říkal face to face, ale podle mě zjistila, že ji plánuješ vojet a zrovna jsi narazil na takovou, která na tohle asi nehraje a ta zmínka o sexu tomu úplně nepomohla Ted už je asi pozdě, ale zkusil bych zapátrat po tom, proc se ji nechce do kavárny, případně ji přesvědčit, že ji fakt nechces šukat. Alespoň ne hned. Třeba pak trochu roztaje.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Raptorecek za příspěvek:
- Masseto (01 zář 2021, 21:09)
- rengaf
- Udělil poděkování: 2487 x
- Obdržel poděkování: 10 x
Ukázky z digi+ rady
Hej vole, trolení je naše parketaRaptorecek píše: ↑01 zář 2021, 16:49 Masseto, respekt za to, že to tentokrát není ani asiatka, ani černoška, děláš pokroky! Skonzultoval bych to s tebou v neděli, bohužel odjíždím hlídat psy, takže alespoň takto:
Nevím, cos jí říkal face to face, ale podle mě zjistila, že ji plánuješ vojet a zrovna jsi narazil na takovou, která na tohle asi nehraje a ta zmínka o sexu tomu úplně nepomohla Ted už je asi pozdě, ale zkusil bych zapátrat po tom, proc se ji nechce do kavárny, případně ji přesvědčit, že ji fakt nechces šukat. Alespoň ne hned. Třeba pak trochu roztaje.
6
- Princ
Ukázky z digi+ rady
Ona má pravdu, je to hrubé. Je od ní super, že ti to dokonce řekla. Já bych člověka, který mi takhle píše, rovnou blokoval.
Vciť se do té holky. Co právě asi dělá? Jak se cítí, když jí přijde tvá zpráva? Jakou zprávu bys na jejím místě chtěl?
Někdy den dva před kurzem odlož digi a můžeme jim napsat spolu
Vciť se do té holky. Co právě asi dělá? Jak se cítí, když jí přijde tvá zpráva? Jakou zprávu bys na jejím místě chtěl?
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
- Raptorecek
Ukázky z digi+ rady
Ale prosimtě, já jsem trolil už v době, kdy ty jsi ještě tahal kačera
Takže nevím, co se mi snažíš sdělit, ale ještě poznám trolení od, řekněme diplomaticky "nevhodného chování".
- Professore
- Udělil poděkování: 463 x
- Obdržel poděkování: 232 x
Ukázky z digi+ rady
tá massetová komunikácia bola na drzovku arogantná, nie "nevhodné chovani"
Lose your mind and come to your senses.
-
Ukázky z digi+ rady
Mám z toho podobný pocit. Ale ja jedu podle teorie, že všechny holky chtějí sex. U tédle jsem si říkal, jo to bude pana, když tak vyvádí. A v neděli taky nemám čas.Raptorecek píše: ↑01 zář 2021, 16:49 Masseto, respekt za to, že to tentokrát není ani asiatka, ani černoška, děláš pokroky! Skonzultoval bych to s tebou v neděli, bohužel odjíždím hlídat psy, takže alespoň takto:
Dneska mi jedna holka na streetu říkala, že bych měl ženy respektovat. Více se o tom rozepíšu v deníku, protože mě jsou fakt ty holky ukradený a myslim si, že na holky platí archetyp chladný zmrd.Princ píše: ↑01 zář 2021, 18:29 Ona má pravdu, je to hrubé. Je od ní super, že ti to dokonce řekla. Já bych člověka, který mi takhle píše, rovnou blokoval.
Plus se u ní snažim chovat jako drsný rusák To by bylo super, hádám budou nějaké nové.
- Princ
Ukázky z digi+ rady
Ženy bys určitě měl více respektovat. Ne jim vykat a posluhovat jim, ale přiznávat jim normální právo na základní mezilidskou slušnost.
Jinak to vypadá jenom autisticky, protože to ani nemůže na někoho zabrat. Pak si ta holka myslí, že s ženou mluvíš prvně. Že jsi z nějaké úplně hrozné společnosti a nebyl jsi vůbec socializován.
Vytváříš podmínky, kde i kdyby ses ženě hodně líbil, prostě s tebou nikam nemůže, protože jsi další pokrok postavil jako její prohru a ponížení.
Jinak to vypadá jenom autisticky, protože to ani nemůže na někoho zabrat. Pak si ta holka myslí, že s ženou mluvíš prvně. Že jsi z nějaké úplně hrozné společnosti a nebyl jsi vůbec socializován.
Vytváříš podmínky, kde i kdyby ses ženě hodně líbil, prostě s tebou nikam nemůže, protože jsi další pokrok postavil jako její prohru a ponížení.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 3):
- Raptorecek (02 zář 2021, 09:18) • surfernamare (02 zář 2021, 10:00) • Regyman (05 zář 2021, 15:05)
- Hodnocení: 8.6%
Celý recept na úspěch:
3) Tak ob den posilovna
3) Tak ob den posilovna
-
- Udělil poděkování: 250 x
- Obdržel poděkování: 468 x
Ukázky z digi+ rady
Hmm na tu otazku, co je to za kavarnu si mal nejak zareagovat, napr.: Je tam zakaz vstupu pre blondyny (ak je blondava), aby si vyvolal jej zaujem. Nie tam rovno bachnut stretko.
Tym si vyvolal test, ktory si ale celkom dobre presiel. Zase jej zaujem o kavarnu a zase si ju odbil. Druhykrat uz by si mal urcite zareagovat.
Nasledna nudna konverzacia o fajceni, divim sa, ze ti vôbec odpisovala
To s tym sexom sa mi celkom paci Ale dal by som to uz po tej marihuane: Ty si ale hodna holka, ty snad aj so sexom cakas az do svadby. Ked uz napisala: nedelam veci, ktere se mi nelibi.. Tak je dost blbe spojit to so sexom, stavias sa az do pozicie nejakeho znasilnovaca. A tam uz sa zacina s tebou hadat, to nechces
Tym si vyvolal test, ktory si ale celkom dobre presiel. Zase jej zaujem o kavarnu a zase si ju odbil. Druhykrat uz by si mal urcite zareagovat.
Nasledna nudna konverzacia o fajceni, divim sa, ze ti vôbec odpisovala
To s tym sexom sa mi celkom paci Ale dal by som to uz po tej marihuane: Ty si ale hodna holka, ty snad aj so sexom cakas az do svadby. Ked uz napisala: nedelam veci, ktere se mi nelibi.. Tak je dost blbe spojit to so sexom, stavias sa az do pozicie nejakeho znasilnovaca. A tam uz sa zacina s tebou hadat, to nechces