nejlepší zážitky ze streetu - cizinky

Kde a jak se seznámit s holkou, svádění na ulici a v klubu, problémy na streetgame, první rande...
Odpovědět
Aragorn_
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 119 x

nejlepší zážitky ze streetu - cizinky

Příspěvek od Aragorn_ »

Když se řekne vášnivé randění s cizinkou, tak mi vždycky na mysl skončí holky z východu - Rusky a hlavně Ukrajinky.
Přijdou mi takové podmanivé a strašně dobře se svádí. I když na trvalý vztah bych bral Češku, vybavuje se mi k tomu jeden
fajn letní zážitek. Pokud máte nějaký fajnový, tak určitě taky napište. 8-)

Bylo to v červenci před 2 lety. Byl jsem na streetu a oslovil jsem holku - Ukrajinku. Nerozuměla Česky, tak jsem si s ní začal povídat Anglicky.
Byla to typická Yes Girl, ať jsem dělal cokoliv, chtěla víc! :)
Asi po 2 minutách jsme si měřili, kdo má delší ruce a začínalo to jiskřit. Pamatuji, že jsem tenkrát zašel s ní do Billy - na "Czech beer".
Bylo asi 30 stupňů a na sluníčku to šlo rychle do hlavy. Instinktivně jsem si řekl o kontakt. Neměla snad nic, čím se v dnešní době lidi dorozumívají,
až jsem si stáhl nějaké AIM, nebo něco takovýho.
Protože vlastně neměla celé odpoledne co dělat, tak jsem řekl, že půjdeme na instantko. Po krátkých intervalech jsem ji držel za ruce
vždycky tak 10 metrů. Došli jsme asi kilometr k řece a jen tak jsme si tam lehli vedle sebe a koukali na vodu. Potom jsem jí řekl, ať zavře oči
a dal jsem ji pusu. Nejdřív byla trošku vyděšená, ale bylo vidět, že se jí to líbí. Pak jsme si pár minut povídali a políbil jsem jí znova.
Nakonec mě chytla sama za hlavou a změnilo se to ve vášnivé líbání. :)
Pak jsme se procházeli po parcích a poslouchali na telefonu český zamilovaný songy a užívali jsme si to.
Oslovil jsem jí asi ve 13 hodin a byli jsme spolu venku asi do půl osmé večer.. Strašně dlouhé instantko. Ona pak odjela do vedlejšího města,
ale souhlasila další den s rande hned ráno.

Sešli jsme se na půli cesty a protože neznala cestu, tak jsme dojeli až ke mně domů.
Využil jsem své kulinářské dovednosti a uvařil ji poctivé holandské řízečky a do nich uzenou papriku, osmaženou cibulku... brambory.. czech beer.
Poslouchali jsme sváděcí písničky, vypili flašku vína a po dobrém obědu jsem jí namasíroval záda. Skoro jsme se spolu vyspali, ale měla své dny,
tak jsme to nechali na příště.

Asi za týden jsme šli na další rande a cesta vlakem se změnila ve vášnivou líbačku, div jsme se spolu nevyspali za jízdy. :)
U mě doma byl vášnivý sex.. a cítil jsem, že tam bylo jiskření, vášeň, láska. Kdyby tenkrát neodjela na Ukrajinu, tak jsme
spolu začali chodit. Některé holky z východu jsou pastva pro oči. Hodnotil bych ji tak 10/10
O 2 týdny později se mi stalo něco podobného s Češkou a s tou jsem potom do letoška chodil.
Bohužel nic netrvá věčně, tak znova na bojiště vstříc dobrodružství! 8-)

Přijde mi zajímavé si povídat s holkou celý den Anglicky. Měli jsme rande třeba 14 hodin v kuse a pak mi to ani nepřišlo jako cizí jazyk.
Dokonce mi přijde, že angličtina je na svádění taková vášnivější. Čeština je taková sušší.

Máte podobný zážitek s holkami z východu, nebo z jiných zemí? Klidně pište. ;)
Odpovědět