Kurz s Lucasem v Praze

Co se jinam vážně nevejde
Odpovědět
Hammer
Udělil poděkování: 36 x
Obdržel poděkování: 41 x

Kurz s Lucasem v Praze

Příspěvek od Hammer »

Zdravím streetaři!
Přes korona opatření, jsem moc nestreetoval atak jsem si před pár dny objednal kurz v Brně s Lucasem. Když se Lucas dozvěděl, o tom, co je momentálně mým cílem ihned navrhl, že můžeme přesunout kurz do Prahy, jelikož se dá v Praze více jet na kvantitu, což byl můj cíl, oslovit co nejvíc holek. A tak se den se dnem sešel a my vyrazili na kurz do Prahy, kde se začal psát krásný příběh plný zážitků a zábavy, které bylo opravdu velké množství.
Procházeli jsme oblastí o kolo Paladia, Paladium a pak blízké náměstí, už si ani nepamatuji kolik holek jsme oslovili, ale bylo jich celkem dost a tak popíšu pár zajímavostí. První oslovení byla nějaká cizinka, jen prošla s tím, že neumí česky, druhé oslovení byla ruska, která česky trochu uměla, fakt pěkná blondýnka, dala mi svůj IG, což byl 1 úspěch dne. Hodně jsme oslovovali dvojičky, což bylo parádní a hodně mě to posunulo, Lucas mě vždy vyslal za dvojičkou, já je oslovi a Lucas se pak přidal do konverzace nebo případně zachraňoval krachující oslovení. Za takové zachraňování musím Lucasovi fakt poděkovat, člověku to hodně pomůže. Vůbec nejzajímavější oslovení bylo, když mě Lucas vyslal oslovit dvě holky na Paladiu spolu sedící u stolu nebo skupinku čítající 6 holek, tohle se mi prostě ještě nikdy nestalo, oslovit skupinku 6 holek a holky sedící u stolu, tak že si k ním člověk přisedne se slovy, že hledá zábavu a vzrušení a první minutu se na sebe všichni jen smějí. Tohle bylo na streetu nejkrásnější, ta zábava, když vidíte jak se na vás oslovená holka usmívá, jak se směje a je ráda za oslovení. Když se na sebe díváte, nic neříkáte a smějete se jak 2 trdla :D Pak je super pocit, když oslovíte holku ona jde pryč a vy jako hej počkej přece a ona jde dál, vy stojíte pořád na místě a jen se pootočíte tělem, holka se zničehonic zastaví a jde s úsměvem k vám nebo když kvůli vašemu oslovení položí hovor, senzační zážitek. Lucas taky hodně oslovoval aby mi ukázal jak to dělaj profíci a hlavně, proč toho nevyužít, však jsme v Praze ty vole :D Na vlakáči se mu povedlo oslovení fakt mega luxusní holky :D

Na závěr chci poslat velké díky Lucasovi, za to, že se mnou jel na kurz do Prahy, dal mi cenné rady, řekl na čem mám zapracovat, ukázal mi krásu streetgame a vážně moc jsem si to užil, DÍKY LUCASI, SI SKVĚLÝ INSTRUKTOR.

Ještě teď vstřebávám všechny pocity a pojídám u toho meloun :D Mějte se krásně a užívejte si života, Hammer.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Hammer za příspěvek (spolu 4):
Professore (15 čer 2021, 09:10) • Skylake (17 čer 2021, 16:39) • Lucas (20 čer 2021, 21:17) • rengaf (28 srp 2021, 17:09)
Hodnocení: 11.4%
Odpovědět