Jak dostat domů holky z JINÝCH MĚST?

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Odpovědět
Zino
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 5 x

Příspěvek od Zino »

Prosím moc o radu: Přijde mi, že chápu princip, jak dostat holku na rande (z Facebooku, Instagramu atd.), je-li z mého města. Ale co když - příklad - jsem z Brna a ona z Prahy, a navíc je nyní skoro všechno zavřeno a určitě nechce ani ona nebo určitě já mrznout např. tři hodiny venku. Jak ji v tomto případě pozvat k sobě domů?

Když jste ze stejného města, tak si stačí chvíli psát a můžeš holku pozvat ven (malý krok). Ale když to má vlakem tři hodiny? Podle mě, když bych jel za ní takovou dálku já, tak jí tím velice zvedám hodnotu a je to divné. Ale když bych chtěl, aby přijela ona, tak je to zase příliš velký krok - tlak na ni. Zeptat se jí, jestli nepřijede např. na víkend, ji přeci nejspíš vyděsí (obří krok). A nepojede sem jen kvůli tomu, abychom se viděli hodinu, a pak zase jela domů. Za normálních okolností by bylo přirozené, kdybych např. jejím městem projížděl (což teď také nehrozí) - že bychom se na chvíli viděli.

Jak tedy holce učinit neodolatelnou, neodmítnutelnou nabídku, aby přijela, je-li z větší dálky? Je potřeba přitažlivost a důvěru budovat v tomto případě déle? Nebo je na to nějaký jiný hack? Jde mi o to, že mám v kontaktech na Facebooku nebo telefonu z minulosti pár atraktivních holek z jiných měst a přijde mi škoda toho nevyužít.

Předem děkuji :-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Zino za příspěvek:
rengaf (28 srp 2021, 16:09)
Hodnocení: 2.9%
Hammer
Udělil poděkování: 36 x
Obdržel poděkování: 41 x

Příspěvek od Hammer »

jestli je ta holka pro tebe fakt dobrá , po chvilce psaní se sní domluv , neřeš blbosti a jeď klidně za ní nebo si můžete dát sraz na neutrální půdě . Že se nedá nikam jít , ok , ale stačí procházka při které na ni zapůsobíš ( rozjedeš kvalitní hru ) a domluvíte se , že příště přijede do tvého města za tebou . Když vaše spojení bude opravdu dobré , nebude se bát a přijede , pak už je na tobě jak ji dostaneš domů na sex . Taky se můžete domluvit na společný výlet a opícháš ji v autě .

Třeba konkrétně já před vánoci . Podařená digi , vytáhl jsem holku ven na procházku na neutrální půdě , kterou jsem dobře znal . krátká hodinová procházka s dobrým spojením , líbání , domluva další schůzky . Pak jsme si napsali na ig , že pojedeme na výlet ( během 1 schůzky jsem zjistil , co má ráda ) . No a na výletě mi ho pak vykouřila v autě ( měla prej krámy ) .
Tito uživatelé poděkovali autorovi Hammer za příspěvek (spolu 2):
Zino (26 led 2021, 08:31) • rengaf (28 srp 2021, 16:09)
Hodnocení: 5.7%
Princ
Udělil poděkování: 585 x
Obdržel poděkování: 2625 x

Příspěvek od Princ »

Když mám v nějakém městě hodně holek, udělám tam kurz a ozvu se všem naráz. Některé se zvládnou, některé ne.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 2):
Zino (26 led 2021, 08:31) • rengaf (28 srp 2021, 16:09)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Zino
Udělil poděkování: 7 x
Obdržel poděkování: 5 x

Příspěvek od Zino »

Princ píše: 26 led 2021, 07:48 Když mám v nějakém městě hodně holek, udělám tam kurz a ozvu se všem naráz. Některé se zvládnou, některé ne.
Tomu rozumím a de facto bych měl tendenci to udělat podobně. Ale ptal jsem se na současnou situaci, kdy se určité aktivity pořádat nesmějí a ještě možná dlouho smět pořádat nebudou. Měl bys ještě nějaký jiný nápad? Děkuji :-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Zino za příspěvek:
rengaf (28 srp 2021, 16:09)
Hodnocení: 2.9%
Princ
Udělil poděkování: 585 x
Obdržel poděkování: 2625 x

Příspěvek od Princ »

Zino píše: 25 led 2021, 16:52 Jak tedy holce učinit neodolatelnou, neodmítnutelnou nabídku, aby přijela, je-li z větší dálky?
Nesoustřeď se na dělání zázraků, zmákni nejdříve základy. Dostávej na rande pravidelně holky z okolí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 2):
Zino (26 led 2021, 10:36) • rengaf (28 srp 2021, 16:09)
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
MindMess
Udělil poděkování: 33 x
Obdržel poděkování: 80 x

Příspěvek od MindMess »

Zino píše: 26 led 2021, 08:30 Tomu rozumím a de facto bych měl tendenci to udělat podobně. Ale ptal jsem se na současnou situaci, kdy se určité aktivity pořádat nesmějí a ještě možná dlouho smět pořádat nebudou. Měl bys ještě nějaký jiný nápad? Děkuji :-)
Stejný princip, akorát bez kurzu? Pojedeš do města na půl dne, domluvíš tam třeba čtyři holky, dvě až tři dorazí, tím pádem už si někam nejel jen kvůli jedné. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi MindMess za příspěvek (spolu 2):
Zino (26 led 2021, 19:03) • rengaf (28 srp 2021, 16:09)
andrew_d
Udělil poděkování: 88 x
Obdržel poděkování: 40 x

Příspěvek od andrew_d »

Napisu, co se vzdy vyplatilo me. Jeste davno predtim, nez jsem poznal streetgame.cz a tudiz neznal koncepty jako nejake neprimerene investice, snizovani hodnoty atd. Na online seznamkach jsem si vzdy prekvapive dlouho vypisoval a budoval hlavne duveru, pritazlivost jsem uz mel, vetsinou z fotek. Za holkou jsem klidne dojel i nekam dal, proste jsem v tu dobu nemel treba logistiku. Mel jsem jen jedno pravidlo - nez nekam pojedu, tak s dotycnou absolvuju hovor po telefonu, skype, atd. Proste podle toho jsem vzdy poznal, co z toho bude a abych nejezdil nekam zbytecne. Tim ze jsem jel z daleka a rekl holce, ze urcite nebudu nekde chodit hodinu po venku nebo ze nejedu jen na 1 kavu a domu, tak to vytvorilo situaci, ze me v klidu pozvala hned k sobe a tam uz to pak temer vzdy vyslo. Pokud nechtela, na rovinu jsem ji rekl, ze nikam jezdit nebudu.
Pripadne jsme se sesli treba nekde na pul cesty, pokud za to fakt stala.
Tim, ze jsem neznal vetsinu principu, tak to bylo prirozene, nepremyslel jsem o tom. Delal jsem sice pro nekoho zakladni chyby (opet rikam, kdyz je zajem z druhe strany, tak delsi vypisovani spis buduje duveru, nez ze odradi), ale fungovalo to.
Tim ze za ni pojedes (po tom, co si ji radne proklepnes na telefonu), tak naopak ukazes, ze nejsi jako kazdej druhej a ze ti jakoby nejde jen o sex. Ja mel vetsinou zajem s holkama neco budovat a takhle ona videla, ze jsem schopnej neco investovat a pak u ni doma zas ona investovala do me :D
Vetsinou to pak krachlo na te vzdalenosti nebo tam zas nebyl dostatek pritazlivosti, protoze jsem mel ten "beta" mindset, tim ze jsem furt sel za tema vaznyma vztahama. Ale to uz je zas na jine povidani :mrgreen:

Obcas jsem taky nechal holky dojet za mnou. Z Ostravy pres celou republiku, ze Slovenska, z Prahy. To pak vlastne vyslo vetsinou taky. Kdyz uz jede tak daleko, tak ten sex neodmitne :mrgreen:
Zino píše: 25 led 2021, 16:52 Prosím moc o radu: Přijde mi, že chápu princip, jak dostat holku na rande (z Facebooku, Instagramu atd.), je-li z mého města. Ale co když - příklad - jsem z Brna a ona z Prahy, a navíc je nyní skoro všechno zavřeno a určitě nechce ani ona nebo určitě já mrznout např. tři hodiny venku. Jak ji v tomto případě pozvat k sobě domů?

Když jste ze stejného města, tak si stačí chvíli psát a můžeš holku pozvat ven (malý krok). Ale když to má vlakem tři hodiny? Podle mě, když bych jel za ní takovou dálku já, tak jí tím velice zvedám hodnotu a je to divné. Ale když bych chtěl, aby přijela ona, tak je to zase příliš velký krok - tlak na ni. Zeptat se jí, jestli nepřijede např. na víkend, ji přeci nejspíš vyděsí (obří krok). A nepojede sem jen kvůli tomu, abychom se viděli hodinu, a pak zase jela domů. Za normálních okolností by bylo přirozené, kdybych např. jejím městem projížděl (což teď také nehrozí) - že bychom se na chvíli viděli.

Jak tedy holce učinit neodolatelnou, neodmítnutelnou nabídku, aby přijela, je-li z větší dálky? Je potřeba přitažlivost a důvěru budovat v tomto případě déle? Nebo je na to nějaký jiný hack? Jde mi o to, že mám v kontaktech na Facebooku nebo telefonu z minulosti pár atraktivních holek z jiných měst a přijde mi škoda toho nevyužít.

Předem děkuji :-)
Odpovědět