Napisu, co se vzdy vyplatilo me. Jeste davno predtim, nez jsem poznal streetgame.cz a tudiz neznal koncepty jako nejake neprimerene investice, snizovani hodnoty atd. Na online seznamkach jsem si vzdy prekvapive dlouho vypisoval a budoval hlavne duveru, pritazlivost jsem uz mel, vetsinou z fotek. Za holkou jsem klidne dojel i nekam dal, proste jsem v tu dobu nemel treba logistiku. Mel jsem jen jedno pravidlo - nez nekam pojedu, tak s dotycnou absolvuju hovor po telefonu, skype, atd. Proste podle toho jsem vzdy poznal, co z toho bude a abych nejezdil nekam zbytecne. Tim ze jsem jel z daleka a rekl holce, ze urcite nebudu nekde chodit hodinu po venku nebo ze nejedu jen na 1 kavu a domu, tak to vytvorilo situaci, ze me v klidu pozvala hned k sobe a tam uz to pak temer vzdy vyslo. Pokud nechtela, na rovinu jsem ji rekl, ze nikam jezdit nebudu.
Pripadne jsme se sesli treba nekde na pul cesty, pokud za to fakt stala.
Tim, ze jsem neznal vetsinu principu, tak to bylo prirozene, nepremyslel jsem o tom. Delal jsem sice pro nekoho zakladni chyby (opet rikam, kdyz je zajem z druhe strany, tak delsi vypisovani spis buduje duveru, nez ze odradi), ale fungovalo to.
Tim ze za ni pojedes (po tom, co si ji radne proklepnes na telefonu), tak naopak ukazes, ze nejsi jako kazdej druhej a ze ti jakoby nejde jen o sex. Ja mel vetsinou zajem s holkama neco budovat a takhle ona videla, ze jsem schopnej neco investovat a pak u ni doma zas ona investovala do me
Vetsinou to pak krachlo na te vzdalenosti nebo tam zas nebyl dostatek pritazlivosti, protoze jsem mel ten "beta" mindset, tim ze jsem furt sel za tema vaznyma vztahama. Ale to uz je zas na jine povidani
Obcas jsem taky nechal holky dojet za mnou. Z Ostravy pres celou republiku, ze Slovenska, z Prahy. To pak vlastne vyslo vetsinou taky. Kdyz uz jede tak daleko, tak ten sex neodmitne
Zino píše: ↑25 led 2021, 16:52
Prosím moc o radu: Přijde mi, že chápu princip, jak dostat holku na rande (z Facebooku, Instagramu atd.), je-li z mého města. Ale
co když - příklad - jsem z Brna a ona z Prahy, a navíc je nyní skoro všechno zavřeno a určitě nechce ani ona nebo určitě já mrznout např. tři hodiny venku. Jak ji v tomto případě pozvat k sobě domů?
Když jste ze stejného města, tak si stačí chvíli psát a můžeš holku pozvat ven (malý krok). Ale když to má vlakem tři hodiny? Podle mě, když bych jel za ní takovou dálku já, tak jí tím velice zvedám hodnotu a je to divné. Ale když bych chtěl, aby přijela ona, tak je to zase příliš velký krok - tlak na ni. Zeptat se jí, jestli nepřijede např. na víkend, ji přeci nejspíš vyděsí (obří krok). A nepojede sem jen kvůli tomu, abychom se viděli hodinu, a pak zase jela domů. Za normálních okolností by bylo přirozené, kdybych např. jejím městem projížděl (což teď také nehrozí) - že bychom se na chvíli viděli.
Jak tedy holce učinit neodolatelnou, neodmítnutelnou nabídku, aby přijela, je-li z větší dálky? Je potřeba přitažlivost a důvěru budovat v tomto případě déle? Nebo je na to nějaký jiný hack? Jde mi o to, že mám v kontaktech na Facebooku nebo telefonu z minulosti pár atraktivních holek z jiných měst a přijde mi škoda toho nevyužít.
Předem děkuji