Co napsat holce do prvni zpravy(Badoo)

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Comtrooper
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 6 x

Příspěvek od Comtrooper »

Dobry den,
chtel bych se zeptat zde zkusenejsich, co napsat holce do prvni zpravy, na Badoo. Nedavno jsem se matchnul s jednou docela peknou holkou a tak bych ji chtel vic poznat...jenze nevim jak zacit :D. V profilu ma par fotek sebe sama a zaliby kocky, tanec a kamarady, to je vse:D. Jak byste zacli? Dost jsem cetl, ze prvni zprava by mela byt originalni, ne proste a ohrane ,,jak se mas'' nebo ..posli fotku''. No a me nic moc nenapada a nechtel bych to pokazit.
Predem diky za odpovedi.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Comtrooper za příspěvek:
rengaf (28 srp 2021, 16:05)
Hodnocení: 2.9%
plysak20
Udělil poděkování: 21 x
Obdržel poděkování: 92 x

Příspěvek od plysak20 »

chceš říct pravdu, zkoušel jsem si na tinder dát fotky modela a do první zprávy jsem psal "jdeš na kafe?" a odpovědi byly "kdy?", dal jsem si tam blbé fotky, napsal jsem tu samou zprávu a odpovědi byly "jdeš na to rychle", "ani náhodou, ještě se neznáme"...

vůbec to není o zprávách, je to čistě o fotkách, pokud se holce budeš líbit, odepíše i kdybys napsal "prcat?", když se jí líbit nebudeš, můžeš vymyšlet romantický román a neodepíše.
Tito uživatelé poděkovali autorovi plysak20 za příspěvek (spolu 3):
real.marty1 (10 led 2021, 14:33) • Petros (11 led 2021, 17:12) • rengaf (28 srp 2021, 16:05)
Hodnocení: 8.6%
real.marty1
Udělil poděkování: 6 x
Obdržel poděkování: 2 x

Příspěvek od real.marty1 »

Ahoj, koukni na YouTube Channel Streetgame.cz, najdeš tam rady jak si s holkou psát. 8-)

První zprávou to teprve začíná, ale zdaleka nekonćí, přidávám pro inspiraci vlastní screen začátku konverzace.
Obrázek
Tito uživatelé poděkovali autorovi real.marty1 za příspěvek:
Užívejte života a choďte na streetgame 8-)
Hammer
Udělil poděkování: 36 x
Obdržel poděkování: 41 x

Příspěvek od Hammer »

Na fotkách si najdi něco za co bys ji mohl poškádlit nebo něco čemu by se zasmála . Hlavně to celé dny neřeš :D
Jinak ,na foru je vlákno , s tímhle tématem , můžeš si tam přečíst pár rad od druhých ...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Hammer za příspěvek:
Comtrooper

Dobry vecer, tak jsem se odhodlal a te holce napsal. Predem se omlouvam uzivateli Onfox, ze jsem pouzil jeho frazi, byt mirne upravenou. Zacalo to takto:
Ja: Ahoj
Ona: Ahoj:)
Ja: Vypadas pekne, ale zaroven trochu tajemne:D (na fotkach tak vypada)
Ona: Proc si to myslis?:) :D
Ja: ?

No a ted nevim jak dal :D. Nechci ji hned na rovinu rikat proc, spis bych ji chtel jeste nejak poskadlit, aby to hledala, ze jsou to ty fotky nebo si tipla, hadala...jenze nevim jak to napsat. Omlouvam se, jestli vypadam jako ze jsem uplne bez fantazie, ale nejak ted jsem:D Jak by jste pokracovali?
Predem diky za odpoved:)
rengaf (28 srp 2021, 16:06)
surfernamare
Udělil poděkování: 236 x
Obdržel poděkování: 443 x

Příspěvek od surfernamare »

Ty asi tiez nebudes skaredy, ked ti odpisala na obycajne Ahoj :D
Spravy jej mas pisat tak, aby smerovali k tvojmu cielu.
Precitaj si najprv clanky o textgame, nemozes po kazdej sprave ziadat forum o radu :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Comtrooper

surfernamare píše: 12 led 2021, 12:12 Ty asi tiez nebudes skaredy, ked ti odpisala na obycajne Ahoj :D
Spravy jej mas pisat tak, aby smerovali k tvojmu cielu.
Precitaj si najprv clanky o textgame, nemozes po kazdej sprave ziadat forum o radu :D
Ahoj, diky moc za odpoved. No popravde, jsem tak hezky, ze se divim ze me vubec odpovedela:D Na clanky se podivam, snad mi to pomuze:) Diky za doporuceni.
bixi
Udělil poděkování: 115 x
Obdržel poděkování: 197 x

Příspěvek od bixi »

low risk strategie jsou binární otázky, na které je lehké odpovedět
patří podle tebe ananas na pizzu
pes nebo kočka
krupicovou kaši zamíchat nebo ne
Tito uživatelé poděkovali autorovi bixi za příspěvek:
Comtrooper

Dobry den,
hlasim se po par tydnech. Tento komentar bude o neco obsahlejsi, proto se predem omlouvam jestli prekrocim nejakou stanovenou delku. S dotycnou holkou jsem tedy zacal psat, sice to zezacatku slo ponekud kostrbate, ale slo. Psali jsme si vetsinou ob den(tzn. ona odepsala treba k veceru, tak ja az dalsi den rano). Nejdrive jsme si psali takovym tim ,,otukavacim'' stylem(vymyslel jsem hadanku s tema tajemnyma fotkama), mel jsem jakoze tip odkud bych ji mohl znat apod. , pak jsme si psali i o ruznych tematech, napr. nasich zajmech atd. . Vsechno to vypadalo dobre, dokonce mi i sama nabidla ze se setkame, jenze pak prisel problem, ktery jsem bohuzel zavinil ja. Zacnu od zacatku. Ja tu holku totiz znam, je to moje byvala spoluzacka. Omlouvam se diskutujicim, ze jsem tuto skutecnost zatajil... No a ja mel takovy plan, ze si s ni budu psat stylem ,,jakoze se nezname'', abych ji trosku vyzkousel a taky jsem nechtel hned vykladat karty na stul. Tipuju ze ona to vedela, jednou mi napsala:,,A poznal jsi me alespon?''. No a ja jsem s ni chtel takhle nejakou dobu psat a az prijde pravy cas tak se jakoze odhalim. Vcera jsme si opet psdali, to uz byla aktivnejsi a odepisovala po par minutach a ona navrhla tu schuzku. Jenze ja blbec ji to pak napsal. Cituji:
,,Hej xxxx, Promin, promin ze jsem celou dobu az doted hral takovyho neznalyho a misty az blbyho. :D Ja jsem chtel si chvili povidat jakoze se nezname, abych te trochu vyzkousel a nechtel jsem hned vykladat karty na stul. Doufam ze jsi se nenudila nebo tak neco, ono me to misty moc neslo, ale co uz. :D''
A dalsi zprava: Doufam ze ted na me nejsi nejak nastvana :D .

Uplne jsem to posral. Hur nez takhle jsem to podelat nemohl. Tu predchozi zpravu si precetla, ale tu druhou ne. Myslete si o me co chcete, klidne me odsudte...ja uz fakt nevim co. Nejvic me sere to, jakym stylem jsem to podelal, a jeste se omlouval...O to vic me to vadi v tom, ze tahle holka se mi libila(a porad libi), ja uz ji mel skoro na dosah(schuzka) a nakonec to takhle hloupe podelam. Kdo vi, jestli odpovi, predpokladam ze uz ne. Pokud neodpovi, mam ji znovu psat? Navic, cetl jsem, ze kdyz se na netu vydavate za nekoho jineho, je to pry na TO. Z toho mam tez obavy....Co si o tom celem myslite?
Hammer

Příspěvek od Hammer »

ivonavra píše: 18 úno 2021, 16:04 Dobry den,
hlasim se po par tydnech. Tento komentar bude o neco obsahlejsi, proto se predem omlouvam jestli prekrocim nejakou stanovenou delku. S dotycnou holkou jsem tedy zacal psat, sice to zezacatku slo ponekud kostrbate, ale slo. Psali jsme si vetsinou ob den(tzn. ona odepsala treba k veceru, tak ja az dalsi den rano). Nejdrive jsme si psali takovym tim ,,otukavacim'' stylem(vymyslel jsem hadanku s tema tajemnyma fotkama), mel jsem jakoze tip odkud bych ji mohl znat apod. , pak jsme si psali i o ruznych tematech, napr. nasich zajmech atd. . Vsechno to vypadalo dobre, dokonce mi i sama nabidla ze se setkame, jenze pak prisel problem, ktery jsem bohuzel zavinil ja. Zacnu od zacatku. Ja tu holku totiz znam, je to moje byvala spoluzacka. Omlouvam se diskutujicim, ze jsem tuto skutecnost zatajil... No a ja mel takovy plan, ze si s ni budu psat stylem ,,jakoze se nezname'', abych ji trosku vyzkousel a taky jsem nechtel hned vykladat karty na stul. Tipuju ze ona to vedela, jednou mi napsala:,,A poznal jsi me alespon?''. No a ja jsem s ni chtel takhle nejakou dobu psat a az prijde pravy cas tak se jakoze odhalim. Vcera jsme si opet psdali, to uz byla aktivnejsi a odepisovala po par minutach a ona navrhla tu schuzku. Jenze ja blbec ji to pak napsal. Cituji:
,,Hej xxxx, Promin, promin ze jsem celou dobu az doted hral takovyho neznalyho a misty az blbyho. :D Ja jsem chtel si chvili povidat jakoze se nezname, abych te trochu vyzkousel a nechtel jsem hned vykladat karty na stul. Doufam ze jsi se nenudila nebo tak neco, ono me to misty moc neslo, ale co uz. :D''

Uplne jsem to posral. Hur nez takhle jsem to podelat nemohl. Tu predchozi zpravu si precetla, ale tu druhou ne. Myslete si o me co chcete, klidne me odsudte...ja uz fakt nevim co. Nejvic me sere to, jakym stylem jsem to podelal, a jeste se omlouval...O to vic me to vadi v tom, ze tahle holka se mi libila(a porad libi), ja uz ji mel skoro na dosah(schuzka) a nakonec to takhle hloupe podelam. Kdo vi, jestli odpovi, predpokladam ze uz ne. Pokud neodpovi, mam ji znovu psat? Navic, cetl jsem, ze kdyz se na netu vydavate za nekoho jineho, je to pry na TO. Z toho mam tez obavy....Co si o tom celem myslite?
Tahle zpráva je bohužel lost game, už nikdy, nikdy tohle nepiš a nevysvětluj, že si chtěl to a ono. Tu holku to určitým způsobem bavilo a bylo to lákavé/tajemné,jako by si psala s někým fakt jiným i když to věděla a ty si to potom celé zazdil a zkazil jí to hezké, zábavné divadlo. Rozhodně jí už nepiš, max třeba až za 2 měsíce ale tohle je prostě hrozně špatně. Třeba napíše pak sama, ale moc bych nedoufal.

kdysi se mi stalo něco podobného, seznámil jsem se s holkou na akci, bylo to super, pak pár zpráv ale nic moc . Asi za 3 měsíce byla dobrá venkovní akce v jiném městě, kde sem ji potkal znovu ( znala se s některými mými kamarády, se kterými tam přijela, já byl zase s jinou sortou lidí ). Chvilku všichni kecáme a pak sem nahodil řeč s ní a ona se prostě se mnou začala seznamovat jak kdyby mě neznala i když jsme oba věděli a tak sem to hrál s ní a můžu ti říct, bylo to ještě lepší a víc vzrušující než předtím a nakonec všichni jeli domů a my tam spolu zůstali...
Comtrooper

Hammer píše: 19 úno 2021, 07:30 Tahle zpráva je bohužel lost game, už nikdy, nikdy tohle nepiš a nevysvětluj, že si chtěl to a ono. Tu holku to určitým způsobem bavilo a bylo to lákavé/tajemné,jako by si psala s někým fakt jiným i když to věděla a ty si to potom celé zazdil a zkazil jí to hezké, zábavné divadlo. Rozhodně jí už nepiš, max třeba až za 2 měsíce ale tohle je prostě hrozně špatně. Třeba napíše pak sama, ale moc bych nedoufal.

kdysi se mi stalo něco podobného, seznámil jsem se s holkou na akci, bylo to super, pak pár zpráv ale nic moc . Asi za 3 měsíce byla dobrá venkovní akce v jiném městě, kde sem ji potkal znovu ( znala se s některými mými kamarády, se kterými tam přijela, já byl zase s jinou sortou lidí ). Chvilku všichni kecáme a pak sem nahodil řeč s ní a ona se prostě se mnou začala seznamovat jak kdyby mě neznala i když jsme oba věděli a tak sem to hrál s ní a můžu ti říct, bylo to ještě lepší a víc vzrušující než předtím a nakonec všichni jeli domů a my tam spolu zůstali...
Ahoj Hammere, diky za odpoved. Shrnul jsi to vic nez dobre, tohle jsem nemel delat, proste nemel. Fakt nechapu jak jsem to mohl napsat. Byl jsem uplne v poradku, strizlivy, nic jsem nepil, ani zadny drogy jsem nemel, byl jsem proste uplne v poradku...a takhle hloupe to podelam. Opravdu to nechapu. Uprimne se cejtim strasne, nejradsi bych si nafackoval a zakopal se 100 metru pod zem. Bohuzel to nejde smazat, teda aspon jsem tu moznost nenasel, ale to uz je fuk, kdyz si to prectla. Zatim neodepsala a tak nejak ocekavam, ze uz ani neodepise. Kdyby cirou nahodou odepsala, mam ji odepisovat? Nejde z toho jeste nejak, jakkoliv vybruslit? Nebo radeji neodepisovat a pockat. Jsem z toho fakt zniceny, uz jsem ji mel ''na dosah'' a takhle debilne to podelam.
Hammer

Příspěvek od Hammer »

ivonavra píše: 19 úno 2021, 21:49 Ahoj Hammere, diky za odpoved. Shrnul jsi to vic nez dobre, tohle jsem nemel delat, proste nemel. Fakt nechapu jak jsem to mohl napsat. Byl jsem uplne v poradku, strizlivy, nic jsem nepil, ani zadny drogy jsem nemel, byl jsem proste uplne v poradku...a takhle hloupe to podelam. Opravdu to nechapu. Uprimne se cejtim strasne, nejradsi bych si nafackoval a zakopal se 100 metru pod zem. Bohuzel to nejde smazat, teda aspon jsem tu moznost nenasel, ale to uz je fuk, kdyz si to prectla. Zatim neodepsala a tak nejak ocekavam, ze uz ani neodepise. Kdyby cirou nahodou odepsala, mam ji odepisovat? Nejde z toho jeste nejak, jakkoliv vybruslit? Nebo radeji neodepisovat a pockat. Jsem z toho fakt zniceny, uz jsem ji mel ''na dosah'' a takhle debilne to podelam.
Kdyby ti napsala, tak jí samozřejmě odepiš ale nedávej tomu moc velkou váhu. Prodýchej se, pročisti hlavu a piš si s ní jako by se nic nestalo, nevracej se k tomu co bylo , to co se stalo, už není, neexistuje to, vypařilo se to a ty žiješ v nové časové realitě, kde se odehrávají jiné věci. A moc se tím neutápěj, žádná holka ti za to nestojí, na světě jich je spousta jiných a lepších. Takových lidí, co to někdy podobně zazdilo je tu určitě víc, taky mezi ně patřím, ale důležité je, že si ze všeho vezmeš ponaučení a příště podobnou chybu neuděláš.
surfernamare

V prvom rade
Fakt nechapu jak jsem to mohl napsat. Byl jsem uplne v poradku, strizlivy, nic jsem nepil, ani zadny drogy jsem nemel, byl jsem proste uplne v poradku...a takhle hloupe to podelam
toto sa stava kazdemu, aj mne, nechapem.. my snad mame v mozgu nejaku vyhybku, ktora sa vzdy z casu na cas prehodi na kokotizmus :D
A za toto trestne oznamenie fakt nehrozi, max. tak na ministerstve pickupu :D
Pravidlo cislo 1: Nevytvaraj problemy tam kde nie su, zeny to neznasaju ovela viac ako my.
A tie tucne zvyraznene miesta su dalsie chyby, ktore netreba opakovat. "Promiň" sa zene hovori vtedy, ked nieco fakt poseries a zaroven mas u nej pritazlivost, nie nahodne kvoli uplnym banalitam. "Doufam ze si se nenudila, me to neslo" je velka sebasabotaz, vytvaras tym dojem, ze si nestojis za tym, co robis. "Doufam ze nejsi nastvana", fixujes sa na jej pocity. Ak si ocakaval, ze ti napise nieco ako "nie, naopak, bolo to super, pod jebat", to sa nestalo ziadnemu muzovi never ever. Tak kasli na to, co si mysli ona a rob to, co povazujes za vhodne ty.

Hoď to za hlavu, ale urcite sa pouč, nie si prvy, kto pohorel na neistote z vlastnej hry.
Comtrooper

Ahoj, dekuji vam obema za odpovedi.
To surfernamare: Vystihl jsi to dobre. A ono to tak fakt bylo, v jednu chvili jsem si tam s ni psal jako bych ji neznal a v dalsi chvili jsem to totalne zkazil. A to s fixovanim na jeji city, ano to jsem udelal chybu, snazil jsem se toho vyvarovat, ale bohuzel se to stalo. Ted vypadam fakt jako nekdo kdo si nestoji za tim co rekl. Napravit to asi pujde tezko, pokud vubec...
To Hammer: Ac jsem to uz neocekaval, tak ta holka vcera odepsala. Presneji napsala: ''Nene, to nejsem :D :D '' Treba mam jeste sanci, ale moc velkou vahu tomu nedavam. Nejake tipy jak pokracovat, co napsat? Cokoliv... nejde to nejak zakamuflovat, ja nevim ze treba mi nekdo, treba nejaky kamos vzal telefon? Ja vim, je to blby ale aspon neco :D. Vim, ze bych se k tomu nemel vracet, ale vubec me nenapada jak bych mel pokracovat. Jindy by me napadlo mnoho veci, o kterych bychom si mohli psat, ale tady me nenapada vubec nic. A navic podelal jsem to uz dost a tak uz se skoro ani neodvazuju vymyslet nic dalsiho sam a radeji se ptam vas tady...
Predem diky za odpovedi.
surfernamare

Cokoliv... nejde to nejak zakamuflovat, ja nevim ze treba mi nekdo, treba nejaky kamos vzal telefon? Ja vim, je to blby
Ano je to blby :D to vôbec. Dohadovali ste sa predsa na stretnuti, tak napis nieco ako: aspon nebudes zaskocena, ze pridem ja a nie Brad Pitt. Alebo uplne zmen temu, ako chces, len ziadne dalsie vykrucanie.
tak uz se skoro ani neodvazuju vymyslet nic dalsiho sam
Toto je asi najhorsi mindset, len vymyslaj dalej a casom uvidis, co funguje a co nie
Odpovědět