chtel bych se zeptat zde zkusenejsich, co napsat holce do prvni zpravy, na Badoo. Nedavno jsem se matchnul s jednou docela peknou holkou a tak bych ji chtel vic poznat...jenze nevim jak zacit

Predem diky za odpovedi.
Ahoj, diky moc za odpoved. No popravde, jsem tak hezky, ze se divim ze me vubec odpovedela:D Na clanky se podivam, snad mi to pomuze:) Diky za doporuceni.surfernamare píše: ↑12 led 2021, 12:12 Ty asi tiez nebudes skaredy, ked ti odpisala na obycajne Ahoj
Spravy jej mas pisat tak, aby smerovali k tvojmu cielu.
Precitaj si najprv clanky o textgame, nemozes po kazdej sprave ziadat forum o radu![]()
Tahle zpráva je bohužel lost game, už nikdy, nikdy tohle nepiš a nevysvětluj, že si chtěl to a ono. Tu holku to určitým způsobem bavilo a bylo to lákavé/tajemné,jako by si psala s někým fakt jiným i když to věděla a ty si to potom celé zazdil a zkazil jí to hezké, zábavné divadlo. Rozhodně jí už nepiš, max třeba až za 2 měsíce ale tohle je prostě hrozně špatně. Třeba napíše pak sama, ale moc bych nedoufal.ivonavra píše: ↑18 úno 2021, 16:04 Dobry den,
hlasim se po par tydnech. Tento komentar bude o neco obsahlejsi, proto se predem omlouvam jestli prekrocim nejakou stanovenou delku. S dotycnou holkou jsem tedy zacal psat, sice to zezacatku slo ponekud kostrbate, ale slo. Psali jsme si vetsinou ob den(tzn. ona odepsala treba k veceru, tak ja az dalsi den rano). Nejdrive jsme si psali takovym tim ,,otukavacim'' stylem(vymyslel jsem hadanku s tema tajemnyma fotkama), mel jsem jakoze tip odkud bych ji mohl znat apod. , pak jsme si psali i o ruznych tematech, napr. nasich zajmech atd. . Vsechno to vypadalo dobre, dokonce mi i sama nabidla ze se setkame, jenze pak prisel problem, ktery jsem bohuzel zavinil ja. Zacnu od zacatku. Ja tu holku totiz znam, je to moje byvala spoluzacka. Omlouvam se diskutujicim, ze jsem tuto skutecnost zatajil... No a ja mel takovy plan, ze si s ni budu psat stylem ,,jakoze se nezname'', abych ji trosku vyzkousel a taky jsem nechtel hned vykladat karty na stul. Tipuju ze ona to vedela, jednou mi napsala:,,A poznal jsi me alespon?''. No a ja jsem s ni chtel takhle nejakou dobu psat a az prijde pravy cas tak se jakoze odhalim. Vcera jsme si opet psdali, to uz byla aktivnejsi a odepisovala po par minutach a ona navrhla tu schuzku. Jenze ja blbec ji to pak napsal. Cituji:
,,Hej xxxx, Promin, promin ze jsem celou dobu az doted hral takovyho neznalyho a misty az blbyho.Ja jsem chtel si chvili povidat jakoze se nezname, abych te trochu vyzkousel a nechtel jsem hned vykladat karty na stul. Doufam ze jsi se nenudila nebo tak neco, ono me to misty moc neslo, ale co uz.
''
A dalsi zprava: Doufam ze ted na me nejsi nejak nastvana.
Uplne jsem to posral. Hur nez takhle jsem to podelat nemohl. Tu predchozi zpravu si precetla, ale tu druhou ne. Myslete si o me co chcete, klidne me odsudte...ja uz fakt nevim co. Nejvic me sere to, jakym stylem jsem to podelal, a jeste se omlouval...O to vic me to vadi v tom, ze tahle holka se mi libila(a porad libi), ja uz ji mel skoro na dosah(schuzka) a nakonec to takhle hloupe podelam. Kdo vi, jestli odpovi, predpokladam ze uz ne. Pokud neodpovi, mam ji znovu psat? Navic, cetl jsem, ze kdyz se na netu vydavate za nekoho jineho, je to pry na TO. Z toho mam tez obavy....Co si o tom celem myslite?
Ahoj Hammere, diky za odpoved. Shrnul jsi to vic nez dobre, tohle jsem nemel delat, proste nemel. Fakt nechapu jak jsem to mohl napsat. Byl jsem uplne v poradku, strizlivy, nic jsem nepil, ani zadny drogy jsem nemel, byl jsem proste uplne v poradku...a takhle hloupe to podelam. Opravdu to nechapu. Uprimne se cejtim strasne, nejradsi bych si nafackoval a zakopal se 100 metru pod zem. Bohuzel to nejde smazat, teda aspon jsem tu moznost nenasel, ale to uz je fuk, kdyz si to prectla. Zatim neodepsala a tak nejak ocekavam, ze uz ani neodepise. Kdyby cirou nahodou odepsala, mam ji odepisovat? Nejde z toho jeste nejak, jakkoliv vybruslit? Nebo radeji neodepisovat a pockat. Jsem z toho fakt zniceny, uz jsem ji mel ''na dosah'' a takhle debilne to podelam.Hammer píše: ↑19 úno 2021, 07:30 Tahle zpráva je bohužel lost game, už nikdy, nikdy tohle nepiš a nevysvětluj, že si chtěl to a ono. Tu holku to určitým způsobem bavilo a bylo to lákavé/tajemné,jako by si psala s někým fakt jiným i když to věděla a ty si to potom celé zazdil a zkazil jí to hezké, zábavné divadlo. Rozhodně jí už nepiš, max třeba až za 2 měsíce ale tohle je prostě hrozně špatně. Třeba napíše pak sama, ale moc bych nedoufal.
kdysi se mi stalo něco podobného, seznámil jsem se s holkou na akci, bylo to super, pak pár zpráv ale nic moc . Asi za 3 měsíce byla dobrá venkovní akce v jiném městě, kde sem ji potkal znovu ( znala se s některými mými kamarády, se kterými tam přijela, já byl zase s jinou sortou lidí ). Chvilku všichni kecáme a pak sem nahodil řeč s ní a ona se prostě se mnou začala seznamovat jak kdyby mě neznala i když jsme oba věděli a tak sem to hrál s ní a můžu ti říct, bylo to ještě lepší a víc vzrušující než předtím a nakonec všichni jeli domů a my tam spolu zůstali...
Kdyby ti napsala, tak jí samozřejmě odepiš ale nedávej tomu moc velkou váhu. Prodýchej se, pročisti hlavu a piš si s ní jako by se nic nestalo, nevracej se k tomu co bylo , to co se stalo, už není, neexistuje to, vypařilo se to a ty žiješ v nové časové realitě, kde se odehrávají jiné věci. A moc se tím neutápěj, žádná holka ti za to nestojí, na světě jich je spousta jiných a lepších. Takových lidí, co to někdy podobně zazdilo je tu určitě víc, taky mezi ně patřím, ale důležité je, že si ze všeho vezmeš ponaučení a příště podobnou chybu neuděláš.ivonavra píše: ↑19 úno 2021, 21:49 Ahoj Hammere, diky za odpoved. Shrnul jsi to vic nez dobre, tohle jsem nemel delat, proste nemel. Fakt nechapu jak jsem to mohl napsat. Byl jsem uplne v poradku, strizlivy, nic jsem nepil, ani zadny drogy jsem nemel, byl jsem proste uplne v poradku...a takhle hloupe to podelam. Opravdu to nechapu. Uprimne se cejtim strasne, nejradsi bych si nafackoval a zakopal se 100 metru pod zem. Bohuzel to nejde smazat, teda aspon jsem tu moznost nenasel, ale to uz je fuk, kdyz si to prectla. Zatim neodepsala a tak nejak ocekavam, ze uz ani neodepise. Kdyby cirou nahodou odepsala, mam ji odepisovat? Nejde z toho jeste nejak, jakkoliv vybruslit? Nebo radeji neodepisovat a pockat. Jsem z toho fakt zniceny, uz jsem ji mel ''na dosah'' a takhle debilne to podelam.
toto sa stava kazdemu, aj mne, nechapem.. my snad mame v mozgu nejaku vyhybku, ktora sa vzdy z casu na cas prehodi na kokotizmusFakt nechapu jak jsem to mohl napsat. Byl jsem uplne v poradku, strizlivy, nic jsem nepil, ani zadny drogy jsem nemel, byl jsem proste uplne v poradku...a takhle hloupe to podelam
Pravidlo cislo 1: Nevytvaraj problemy tam kde nie su, zeny to neznasaju ovela viac ako my.,,Hej xxxx, Promin, promin ze jsem celou dobu az doted hral takovyho neznalyho a misty az blbyho.Ja jsem chtel si chvili povidat jakoze se nezname, abych te trochu vyzkousel a nechtel jsem hned vykladat karty na stul. Doufam ze jsi se nenudila nebo tak neco, ono me to misty moc neslo, ale co uz.
''
A dalsi zprava: Doufam ze ted na me nejsi nejak nastvana.
Ano je to blbyCokoliv... nejde to nejak zakamuflovat, ja nevim ze treba mi nekdo, treba nejaky kamos vzal telefon? Ja vim, je to blby
Toto je asi najhorsi mindset, len vymyslaj dalej a casom uvidis, co funguje a co nietak uz se skoro ani neodvazuju vymyslet nic dalsiho sam