Badoo Premium

Co napsat ženě jako první na tinderu, Fb, seznamce, nebo pokud vám dala číslo, o čem si s holkou psát, jak ji pozvat na rande...
Odpovědět
Achillee
Udělil poděkování: 4 x
Obdržel poděkování: 9 x

Badoo Premium

Příspěvek od Achillee »

Čau máte někdo zkušenost?
Vyplatí se koupit si to neomezené premium za 3000 "na celý život"
Mám starost, aby mi badoo tu částku neodečetlo třeba vícekrát.
A také nevím, jestli je to potom pro holky viditelné že máte premium, to by totiž mohlo vypadat moc snaživě nebo zoufale...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Achillee za příspěvek:
rengaf (28 srp 2021, 16:09)
Hodnocení: 2.9%
Princ
Udělil poděkování: 585 x
Obdržel poděkování: 2625 x

Badoo Premium

Příspěvek od Princ »

Achillee píše: 21 pro 2020, 09:26 Mám starost, aby mi badoo tu částku neodečetlo třeba vícekrát.
Proč? Tady to přehnané strachování je věc, kterou musíš vyřešit hlavně. Vidím to už delší dobu i ve tvých mailech.

Jinak většina času, peněz a dalších zdrojů na seznamkách by měla padnou na dokonalý profil. Jakmile je hotov, prémia ti mohou dál usnadnit život. Ale s průměrnýma fotkama tě to nevytrhne.

Takže: kolik peněz na Badoo mám? Mám už výborné fotky? Zbyl mi po vytvoření nadprůměrného profilu ještě budget?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek:
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
ityity95
Udělil poděkování: 21 x
Obdržel poděkování: 24 x

Badoo Premium

Příspěvek od ityity95 »

těch 3000kč bych investoval do fotografa, a nebudeš potřebovat premium. Já si občas zaplatím na týden.
Tito uživatelé poděkovali autorovi ityity95 za příspěvek:
Princ
Udělil poděkování: 585 x
Obdržel poděkování: 2625 x

Badoo Premium

Příspěvek od Princ »

Hlavně je třeba vědět, které fotky fungují. Aby měl fotograf správné instrukce a nefotil třeba krásné, umělecké fotky, které ale nevytvoří přitažlivost.

Ta investice do profilu není jen investicí do fotografa, ale taky vůbec do těch situací, které se budou fotit. Teoreticky kdo by třeba vůbec neměl žádné dobré oblečení, musel by u oblečených fotek prvně investovat i do toho.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Princ za příspěvek (spolu 2):
Achillee (21 pro 2020, 12:41) • rengaf (28 srp 2021, 16:09)
Hodnocení: 5.7%
Celý recept na úspěch:
1) Každý den cvičit Autentické charisma (7 minut ráno, 7 večer)
2) Každý den oslovit pár holek (kdo se bojí, dá kurz)
3) Tak ob den posilovna
Achillee

Badoo Premium

Příspěvek od Achillee »

Jj asi se nedá nesouhlasit :)
Zatím ale nemám žádný kruh hezkých kámošek nebo takový kolektiv a ještě aby to byla nějaká zajimava fotka a ne jako chlubení.
rengaf (28 srp 2021, 16:10)
Achillee

Badoo Premium

Příspěvek od Achillee »

Už nějakou dobu mám v hlavě myšlenku jestli by se dali nějaké holky najmout právě pro tento typ fotek v kolektivu, které mi chybí. Nebo při nějaké cool činnosti a aby to vypadalo přirozeně 😂😂
Ale vůbec si to nedokážu představit, ani kde je najít😄 a muselo by jim být kolem 18-20 a nemůžu si dovolit utratit desetitisíce.
A možná na to můžete napsat, že se mám napřed oblíbeným doopravdy stát, jenže zatím se to pořád zkouším učit. Takže možná fake it til make it...ne?
ityity95
Udělil poděkování: 21 x
Obdržel poděkování: 24 x

Badoo Premium

Příspěvek od ityity95 »

Princ píše: 21 pro 2020, 10:26 Hlavně je třeba vědět, které fotky fungují. Aby měl fotograf správné instrukce a nefotil třeba krásné, umělecké fotky, které ale nevytvoří přitažlivost.

Ta investice do profilu není jen investicí do fotografa, ale taky vůbec do těch situací, které se budou fotit. Teoreticky kdo by třeba vůbec neměl žádné dobré oblečení, musel by u oblečených fotek prvně investovat i do toho.
Já to tak myslel :D samozřejmě fotky musí zaujmout,vyvolat nějaké emoce, říct kdo jsem, a vyvolat nejakou přitažlivost.
Tito uživatelé poděkovali autorovi ityity95 za příspěvek:
surfernamare
Udělil poděkování: 236 x
Obdržel poděkování: 443 x

Badoo Premium

Příspěvek od surfernamare »

Fotky s holkami nie su vobec cesta, ak to nie su tvoje fanusicky na tvojom koncerte.
Tito uživatelé poděkovali autorovi surfernamare za příspěvek:
Saty
Udělil poděkování: 43 x
Obdržel poděkování: 88 x

Badoo Premium

Příspěvek od Saty »

Když si na Badoo chceš zrušit účet, tak ti to nabídne jako výměnu 3 dny prémia zdarma, výměnou za to, že tam ještě ty 3 dny zůstaneš.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Saty za příspěvek (spolu 3):
Princ (22 pro 2020, 08:06) • surfernamare (22 pro 2020, 10:36) • rengaf (28 srp 2021, 16:10)
Hodnocení: 8.6%
Woody
Udělil poděkování: 46 x
Obdržel poděkování: 118 x

Don't worry, be premium

Příspěvek od Woody »

Achillee píše: 21 pro 2020, 09:26 Vyplatí se koupit si to neomezené premium za 3000 "na celý život"
Mám starost, aby mi badoo tu částku neodečetlo třeba vícekrát.
Já jsem si radši na něj našetřil a koupil ho navždy. Budu tam totiž lítat asi furt a je to větší sranda s tím premium účtem.
Navíc, když si zprůměruju cenu denně... kupoval jsem to v lednu 2020, takže teď je to jako bych dal ani né 10 CZK za den na Badoo. Za 3 roky to bude jako necelý tři kačky, to je fakt hovňajs :D

A jelikož vím, jaký to je, být padanoidní a ustrašený, ujistím tě, že částku ti to strhne JEDNOU. :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Woody za příspěvek:
Neuctívej ženy jako bohyně, staň se bohem sám!
Saty
Udělil poděkování: 43 x
Obdržel poděkování: 88 x

Badoo Premium

Příspěvek od Saty »

Já bych si nikdy prémium nekoupil. Radši si co 2-3 měsíce založím tinder/badoo znovu. Dáš nové, lepší fotky a holky, které ti předtím daly křížek mají novou možnost tě lajknout. Nemluvě o tom, že ze začátku dostaneš vždy obří boost a systém tě dá do Popředí. Jen musíš po zrušení aspoň týden až dva počkat a nezaložit si účet hned znovu. Další důležitá věc je při zrušení zatrhnout "už jsem si někoho našel".

Na co ti je prémium, když tam jsou stejně jen holky, kterým si dal křížek.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Saty za příspěvek:
IvanZimmerman
Udělil poděkování: 0
Obdržel poděkování: 0

Badoo Premium

Příspěvek od IvanZimmerman »

Fotky s holkami nie su vobec cesta, ak to nie su tvoje fanusicky na tvojom koncerte. :)
aku2492

Badoo Premium

Příspěvek od aku2492 »

Ja bych proti premiu zasadne nebyl, z
logiky veci je treba si uvedomit, ze ty aplikace chteji “uspokojit” a podrzet si zakazniky, kteri plati. Pokud to podpori kvalitni profil s dobrejma fotkama a biem tak to muze mit smysl. Me osobne ale dost prekvapilo jak treba Tinder za posledni dobu zdrazil gold za 7 kil na mesic a platinum za skoro 9, to uz je dobra palka.
Ratchet

Badoo Premium

Příspěvek od Ratchet »

Já bych Badoo premium úplně nezatracoval... Párkrát jsem ho sám použil. Ale nevyplatí se to na delší dobu. A neomezené je největší blbost. Když jsem ho neměl, tak jsem měl denně 1 - 2 zalíbení. Někdy ani to. A když ho zaplatím, tak mám okolo 23 zalíbení denně. A podotýkám, že jsem měl úplně stejně vyplněný profil i fotky. Jde o to, že s premium se prostě zobrazujete více...

A proč říkám, že se to vyplatí jen na týden? Protože, aby jste se pořád zobrazovali více, tak musíte být aktivní. Musíte dávat srdíčka a asi 10 shod denně. S premium se to vážně dá. Jakmile je nemáte, tak i když si platíte premium, tak vás systém přestane zobravat. A už vám nepomůže nic ani opětovné zaplacení. Jedině smazat profil a založit si nový.
Odpovědět